JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26.11.2011, 09:49
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up RT-206v4TT süper betik +

Firmware Sürümü:1.2.0.23
ATM driver: 1.3

RT-206v4TT süper betik + Freeloader garantisi altında denenmiş ve çalışıyor
Spoiler:
Code:
[[[HSRC]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/login HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Connection: keep-alive
Referer: http://%%%routerip%%%/loginmain.html
redirect=&user=%%%user%%%+&password=%%%pass%%%&gonder=TAMAM
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Connection: keep-alive
Referer: http://%%%routerip%%%/internet/settings_dsl.html?wan_id=wan-0
<xmlrequest version="1.0.1">
<command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command>
</xmlrequest>
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

Last edited by Freeloader; 14.01.2012 at 13:18.
Reply With Quote
  #2  
Old 02.01.2012, 21:56
yyhnuujm
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar airties rt-206 v1TT kullanıyorum.
Kendim betik oluşturmaya çalışırken jdownloader modem arayüzüne giremiyordu.(Localhost 8972 sorunu)

Yukarıdaki kodu kullanınca sorunsuz ve çok hızlı ip değiştirebiliyorum artık (47sn'de)

Freeloader 'a problemimle ilgilenip kısa sürede sorunumu çözdüğü için de ayrıca teşekkür ederim.
Reply With Quote
  #3  
Old 11.09.2012, 11:51
MSCRoMuLuS
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar burda birşeyleri kendi modemime göre değiştiriyormuyum benim modemde çalışmadıda yardımcı olursnız sevinirim
Reply With Quote
  #4  
Old 11.09.2012, 18:30
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

betiği gerekli yere yapıştırıyorsun ve liveheaders sekmesine MODEM KULLANICI ADIN ve MODEM PAROLASINI GİRİYORSUN. internet servis sağlayıcının verdiği bilgileri GİRMİYORSUN.
Reply With Quote
  #5  
Old 11.09.2012, 22:50
MSCRoMuLuS
Guest
 
Posts: n/a
Default

merhaba Freeloader hocam birkaç sene önce jdownloader ilk çıktığı yıllarda modem ayarı yapmıştık seninle ya betik konusunda yeni değilim. şimdi ttnetin verdiği RT-206v4 modemi var internette hangi betiği denediysem olmadı resetleyemedim. seni biraz chattede bekledim ama yoktun sanırım yardımcı olursan çok sevinicem.

Kolay Gelsin
Reply With Quote
  #6  
Old 12.09.2012, 00:19
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yarın ugra, şimdi girdim eve
Reply With Quote
  #7  
Old 12.09.2012, 00:21
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

tamam gelmişsin fakat ben yoktum, yarın yani bugün bakarız, ok?
Reply With Quote
  #8  
Old 06.04.2013, 12:48
numbarwen numbarwen is offline
Modem User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Default

airties rt206 v4tt kullanıyorum 3 gündür uğraşıyordum sonunda çözüldü sırf teşekkür edebilmek için üye oldum. gerçekten emeğine sağlık freeloader
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:29.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.