JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09.01.2013, 20:12
.SERHAT.
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs down İnternet koptu hatası

Artık ben bıktım. Sürekli premium sürem gece boyu elektriğim boşuna gidiyor. Java güncel, program güncel ama resme bir bakın lütfen...

[IMG][/IMG]
Reply With Quote
  #2  
Old 10.01.2013, 00:21
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

internet koptuğundandır büyük ihtimalle, ek olarak virüs programının ismi nedir? Java ve javaw dosyalarına gerekli izinler verildi mi?
Reply With Quote
  #3  
Old 10.01.2013, 21:05
.SERHAT.
Guest
 
Posts: n/a
Default

İnternetimde bir kopma yok.(KESİNLİKLE) virüs programı yok. java vs. tüm izinler var ki kafasına göre bazen indirebilyor.
Reply With Quote
  #4  
Old 10.01.2013, 21:20
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by .SERHAT. View Post
İnternetimde bir kopma yok.(KESİNLİKLE) virüs programı yok. java vs. tüm izinler var ki kafasına göre bazen indirebilyor.
JD2 yle denedin mi? diğer indirme programlarıyla aynı problem oluyor mu?(idm,flashget,orbit,fdm vs.)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #5  
Old 10.01.2013, 21:27
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1. net sağlıksız, ve kopuyor

2. Airties modem kullanıyorsun, bu modelin bir serisinde dhcp ayarı hatalı olduğundan , kafasına göre IP atıyor ağdaki makinalara. DHCP süresini arttır ya da TCPIP protokolünden sistemine sabit IP ata (doğrusu bu)

3. Java engelleniyor, firewall virüs programı

4. Java sürümün hatalı, javasundan son javayı indir ve kur. Sistemdeki javayı program ekle kaldırdan kaldır önce.

son olarak tarayıcı ile indir, ne oluyor? kopuyor mu?

Bunların tümünü gözden geçir ve JD2 ile dene. Hata devam ederse bana olay günlüğü yolla
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:56.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.