JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #501  
Old 06.12.2018, 11:58
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
It hurts the Windows OS. Like i told, while JD, no Browser access to Rapidgator.
Easy questions...can you still surf/open other websites while rapidgator doesn't work? Yes or no. Yes -> the closed connections are NOT the cause. No -> then we will have to try to reproduce the issue and need information like browser/browser version and os/os version. It's easy to say that something doesn't work or something causes something to fail. But without being able to reproduce it, how do you expect us to check/fix it?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #502  
Old 10.12.2018, 14:38
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
The extension asks JDownloader every second if the captcha window can be closed, because it might have timed out/closed/solved by different solver, plus some more requests for loading api information/data.
93(loopback only, external of JD dont counted) would mean i need about 93 seconds for 1 captcha...
Even if you not reach the Windows limits, are you sure that it is allowed for a Firefox Plugin to do such strange thing? You know JD is yours and you know the Browser Plugin is yours means there is no reason to dont leave the connection open. JD eats already up huge amounts of resources. For 2 Download over http connections it uses so much cpu that speedstep cant stay at low frequency and the Fan cant stay quit. Too over 100MB memory is used...

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
If the extension would cause this, then all sites would be affected and not just only rapidgator and all users would report same issues.
99.999% of the users dont would make an account here for reporting Bugs...
And you know about Rapidgatore there are Reports, but people give up an say "i use the Browser, impossible with JD"
And no its just Rapidgator.

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
For example this is a good information because older OS has much tigher/different limitations. So you're on XP/2000 or what OS? What browser version?
Depends, Windows has too induduced more limits on newer Versions.
Yes XP Professional SP3, Firefox ESR 52.5.0

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Easy questions...can you still surf/open other websites while rapidgator doesn't work? Yes or no. Yes -> the closed connections are NOT the cause. No -> then we will have to try to reproduce the issue and need information like browser/browser version and os/os version. It's easy to say that something doesn't work or something causes something to fail. But without being able to reproduce it, how do you expect us to check/fix it?
I opened this forum while rapidgator dont start the download and rapidgator.net dont work in the Browser. Thats always while JD has this
yellow starting symbol and freezes at this for about 1 Minute. After this rapidgator is reachable again. I tryed a different DNS-Server(1.1.1.1), i typed rapidgator even in the HOSTS file. Dont help.
Sunday Rapidgator seems down at all, it even dont worked in the Browser.
It does a countdown but the Recaptcha dont appear. But later i got a new
IP and it worked again. In netstat rapidgator was on SYN_SEND.
Its like JD/Plugin does something that RG/RC2 feels attacked by it(DDOS Protection).
If i get a Bugreport the ppl usual tell what happends, what they done and i search for a error in the Code.
I even here to answer additional questions, wrote down the part of Log and so on.
Reply With Quote
  #503  
Old 19.12.2018, 12:15
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Since Sunday rapidgator seems to refuse to work with JD and if you used JD it seems to block Downloads via Browser too(countdown but no captcha).
Download in private window of Firefox work. Tryed new IP&Deleting cookies before but the block comes again.
Reply With Quote
  #504  
Old 21.12.2018, 19:38
HieuDo's Avatar
HieuDo HieuDo is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 120
Default

alldebird premium doesn't support unlimited bandwidth from Rapidgator. So please shutdown check each Rapidgator link after the alldebird reach the limit. Because I have more than 1500 Rapidgator links, JD2 keeps checking every single link. Even my account already reached the limit. It is impossible I can download those links again until my bandwidth is reset. The download files don't allow access by a free user.

Screenshot: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

20.12.18 13.02.52 <--> 21.12.18 12.33.17 jdlog://3718376935451/
---------Relate to Alldebird-------------

The problem is the same with xubster host. alldebird doesn't support unlimited bandwidth from xubster. So please just shutdown check those links after the premium account reached the limit. And wait until the next day for a restart. I have more than 6k xubster links. I feel JD2 will abuse my system if it keeps checking every single link but impossible to download.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by HieuDo; 21.12.2018 at 19:54.
Reply With Quote
  #505  
Old 21.12.2018, 20:22
mgpai mgpai is offline
Script Master
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 644
Default

Quote:
Originally Posted by HieuDo View Post
... shutdown check those links after the premium account reached the limit ...
You can create account usage rules (Settings > Account Manager) to prevent downloading from those hosters in free mode (without account).
Reply With Quote
  #506  
Old 27.12.2018, 21:42
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,931
Default

@HieuDo
What mgpai writes if what you're looking for.

JDownloaders behavior is normal.

-psp-
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #507  
Old 28.12.2018, 12:42
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Means JD works for Premium users?
Intresting. Means RG(or its Firewall) blocks not all JD users, only free users -the ones that have to use JD Recaptcha plugin..
Right now JD can Download about 1 File/3Days for Free users(Running 12 hours/day)
Most times JD even dont open a Captcha Request. Freezing at yellow Symbol, doing countdowns over and over again... About 1-3 Captcha Requests per day but works only about 1 time in 3 Days.
Reply With Quote
  #508  
Old 04.01.2019, 19:15
ypp ypp is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 10
Default

Rapidgator disabled TLS1.0 their servers are TLS1.2 only now. All people having problems are using old java 6/7 that does not support TLS1.2.
Reply With Quote
  #509  
Old 10.01.2019, 14:45
djmakinera djmakinera is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,353
Default rapidgator - non-stop problem CAPTCHA, not work start download

Despite repeated unfolding of the CAPTCHA not working, non-stop asking about the next CAPTCHA.The CAPCHA page closes automatically and can't do anything. Not working start download.

10.01.19 13.33.48 <--> 10.01.19 13.44.34 jdlog://5485476935451/
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #510  
Old 15.01.2019, 19:47
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,931
Default

Merged rapidgator threads.
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #511  
Old 17.01.2019, 14:05
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by ypp View Post
Rapidgator disabled TLS1.0 their servers are TLS1.2 only now. All people having problems are using old java 6/7 that does not support TLS1.2.
Wasnt Java Included in JD?! On the System i use Java V7 Update 60.
What i get with google is Java 7 use default TLS1.0 but it doesnt say
it not support higher Versions. The webpage tell what cripers are supported
and the your Computer use one of them.
Would it be the case Downloading would always impossible, but it works sometimes...

I downloaded from differend Hosters that use RC2 via JD the result is that:

Rapidgator - very difficult
Share Online - difficult
Uploaded.to - medium
Filer.net - easy

Easy is the one you have with all Hosters if you download with a Browser without using JD.
You see it have nothing todo with google "scoring", cause Download was at the same time with same IP&Cookies.
Reply With Quote
  #512  
Old 17.01.2019, 19:27
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,931
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
You see it have nothing todo with google "scoring", cause Download was at the same time with same IP&Cookies.
It has!

It is a combination of google scoring + the chance that Google may detects the myjdownloader addon and makes the captchas even harder.

This is not our fault and it has nothing todo with the mentioned TLS java issue.

The java which jdownloader uses is located in the installation folder of JDownloader - you can easily swap it for another version.

-psp-
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #513  
Old 20.01.2019, 11:40
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
It has!

It is a combination of google scoring + the chance that Google may detects the myjdownloader addon and makes the captchas even harder.
So how can google everytime detect JD addon on rapidgator/shareonline and never on filer.net?
I downloaded about 100 files. RG/SO always difficult, uploaded always medium, Filer always easy.
Same Browser same IP, same Cookies, same Day. And the order was mixed up.

I would guess there is a different, like JD handles RC2 on different hosts.
It maybe something stupid too(cause dev´s tell for some ppl captchas are less difficult) like you create this JD-Page into browser from the original page.
And the original has placed the captcha at x,y and you placed it on a,b.
Or/And your Monitor is 1080p and my 720p and the captcha placing is another... Like i told i would bet if you forward to the original Captcha input page the error would be gone.
Reply With Quote
  #514  
Old 20.01.2019, 12:11
ypp ypp is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 10
Default

Site owners can set different security levels for reCAPTCHA v2. The highest setting will disable things like non-js reCAPTCHA and restrict the audio reCAPTCHA and only allow hard puzzles.
Reply With Quote
  #515  
Old 21.01.2019, 22:52
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,931
Default

Quote:
Originally Posted by ypp View Post
Site owners can set different security levels for reCAPTCHA v2. The highest setting will disable things like non-js reCAPTCHA and restrict the audio reCAPTCHA and only allow hard puzzles.
Exactly but still user748912 is probably just unlucky!

In the past I've never hat such a differen behavior from website to website.

My score seems to be quite good at this moment - but I guess I'm just lucky.

-psp-
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #516  
Old 22.01.2019, 16:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
Like i told i would bet if you forward to the original Captcha input page the error would be gone.
If it would be that easy, then every tool would already use this method
If you know how to do this, please share your wisdom
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #517  
Old 22.01.2019, 16:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by ypp View Post
Rapidgator disabled TLS1.0 their servers are TLS1.2 only now. All people having problems are using old java 6/7 that does not support TLS1.2.
JDownloader uses BouncyCastle for TLS when used java version is too old or enabled by user in Settings-Advanced Settings-GeneralSettings.preferbouncycastlefortls
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #518  
Old 24.01.2019, 10:59
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by ypp View Post
Site owners can set different security levels for reCAPTCHA v2. The highest setting will disable things like non-js reCAPTCHA and restrict the audio reCAPTCHA and only allow hard puzzles.
Makes sense but for JD i would told it like that:
RC2 allows different security levels. Every level is easy to solve with a common Browser by the Enduser.
The lowest security level(filer.net) dont detect something strange, like the JD Plugin redirecting stuff, middle does sometimes, high always.
Reply With Quote
  #519  
Old 24.01.2019, 11:12
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
If it would be that easy, then every tool would already use this method
If you know how to do this, please share your wisdom
Its predendet that other Downloaders are able to work with JD.
Connection problem is still not solved with RG - i ask if you could to a Reload inside JD/RG Plugin. If i completed the Captcha, and JD cant access RG(connection timeout) a retry(resend the information) would be sufficent to start the download without the user have to enter another captcha.

I know of course how to do it and i told before but developers seem stubborn and prefer to torture people with difficult captcha.

-Send the ORIGINAL Link to Browser
-Let the user goto the Rapidgator process
-Catch the Final Download link via the JD Plugin or a greasemonkey script.

Cause there is no change/interaction in the Recaptcha process its unable
for RC to detect anyting all is original, captchas from all hosters stays easy.

If you really unable to capture a simple link via a FF Plugin or write a greasemonkey script you could allow direct download via Clipboard(user copy the final link).
Reply With Quote
  #520  
Old 24.01.2019, 16:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@user748912: Rapidgator doesn't know/see where the captcha got solved. You solve the captcha challenge...either on Website/via Browser Extension/via Captcha Exchange/via App. All you need is the challenge and let Google give you a RecaptchaV2 to solve and then forward the answer token to rapidgator which then can validate the token with a callback to Google. Google just reports yes/no.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:52.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.