JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #521  
Old 24.01.2019, 16:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
I know of course how to do it and i told before but developers seem stubborn and prefer to torture people with difficult captcha.
Of course you know it better and we are just stupid/lazy ppl that just want to make fun of anyone....Wonder why it works very fine since many weeks for me with Browser Extension and App. The whole RecaptchaV2 situation much improved for me without any change at all. And I can tell from support feedback that it seems to be the same for many others as well. But of course I must be lying to you.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #522  
Old 24.01.2019, 16:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
Makes sense but for JD i would told it like that:
RC2 allows different security levels. Every level is easy to solve with a common Browser by the Enduser.
The lowest security level(filer.net) dont detect something strange, like the JD Plugin redirecting stuff, middle does sometimes, high always.
You are free to ask the site owners to lower their security settings.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #523  
Old 24.01.2019, 16:56
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
I downloaded from differend Hosters that use RC2 via JD the result is that:

Rapidgator - very difficult
Share Online - difficult
Uploaded.to - medium
Filer.net - easy
Did you ever think about how RecaptchaV2 works? Did you ever play with it by yourself?
You know that RecaptchaV2 is not to protect dowloads but to prevent automatic/bot/spam/attacks? Ever thought about..hey maybe globally (what Google does see) Rapidgator has more traffic/time than Filer...so maybe..just maybe...on Rapidgator the RecaptchaV2 might be more difficult because for Google sees lots of concurrent traffic worldwide on Rapidgator but much more less Traffic on Filer site. there is absolute NO difference between...spam/attack or just normal ppl downloading from a site. Site owner can easily check their Recaptcha stats for those information.

When I setup a RecaptchaV2 page with only 10 hits a day, you will rarly see any hard captchas. When I increase traffic to 10000 hits/minute, much fun with those harder RecaptchaV2.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #524  
Old 24.01.2019, 17:02
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
I would guess there is a different, like JD handles RC2 on different hosts.
The extension works the same for each website. no difference.
Why guess? Either just ask or test it yourself. You can easily open up the developer tools of your browser and check what is happening. Same for the extension.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #525  
Old 24.01.2019, 17:05
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
You see it have nothing todo with google "scoring", cause Download was at the same time with same IP&Cookies.
Download was for DIFFERENT hosts?! And same IP&Cookies... great...so Google sees lots of RecaptchaV2 requests from same IP/Cookies within short time window. Don't you think that would not look any suspicious to Google?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #526  
Old 24.01.2019, 17:07
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
Connection problem is still not solved with RG - i ask if you could to a Reload inside JD/RG Plugin. If i completed the Captcha, and JD cant access RG(connection timeout)
It would be really nice if we can stop guessing and arguing and come to the real deal and let's solve those problems.

For example can we start looking into this reported issue and try to analyze it and find the cause/solution for it. You say it yourself, you want this to be solved. We cannot reproduce the issue so we have to work together to find the cause and solve it.

I hope that you agree with me and we can pull in the same direction?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #527  
Old 25.01.2019, 14:11
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
so maybe..just maybe...on Rapidgator the RecaptchaV2 might be more difficult because for Google sees lots of concurrent traffic worldwide on Rapidgator but much more less Traffic on Filer site.


When I setup a RecaptchaV2 page with only 10 hits a day, you will rarly see any hard captchas. When I increase traffic to 10000 hits/minute, much fun with those harder RecaptchaV2.

You simply dont get it. If ppl use a common Browser without JD they have easy captchas with ANY Hoster. Easy with Rapidgator, easy with Share-Online, easy with Filer.
Reply With Quote
  #528  
Old 25.01.2019, 14:28
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Download was for DIFFERENT hosts?! And same IP&Cookies... great...so Google sees lots of RecaptchaV2 requests from same IP/Cookies within short time window. Don't you think that would not look any suspicious to Google?
No it doesnt. Cause Filer stays easy. If google find something suspicous it would make it more difficult later. It was over a Day with constant results.

By the way its too not a Problem to solve 2 captcha within a minute in a Browser they stay easy.

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
It would be really nice if we can stop guessing and arguing and come to the real deal and let's solve those problems.

For example can we start looking into this reported issue and try to analyze it and find the cause/solution for it. You say it yourself, you want this to be solved. We cannot reproduce the issue so we have to work together to find the cause and solve it.

I hope that you agree with me and we can pull in the same direction?
I just guessing around cause nothing happend, to animate the developer
to look into the code. But it doesnt help.

Now you tell its not reproduceable for you, some weeks ago you say
you get blocked too fast by recaptcha to try it. Contradictory, implausible.

You told about a year ago you work on it.
I even told you how to fix it. But its still the same problem.
Cause you loose users, they give up.
They tell "DownloaderX work" or "its impossible with JD, i use a Browser".
Reply With Quote
  #529  
Old 25.01.2019, 15:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
Now you tell its not reproduceable for you, some weeks ago you say
you get blocked too fast by recaptcha
I'm NOT talking about recaptcha.
Quote:
Originally Posted by user748912 View Post
Connection problem is still not solved with RG - i ask if you could to a Reload inside JD/RG Plugin. If i completed the Captcha, and JD cant access RG(connection timeout) a retry(resend the information) would be sufficent to start the download without the user have to enter another captcha.


I'm talking about your connection issues with rapidgator when the extension is processing the recaptcha.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #530  
Old 29.01.2019, 10:39
user748912 user748912 is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
I'm NOT talking about recaptcha.

I'm talking about your connection issues with rapidgator when the extension is processing the recaptcha.
Get a bit mixed.
This would be solved if you send the identical Request(JDownloader) again to rapidgator(captcha is already completed and valid just the same request again).


To Recaptcha again, with your theory - "Recaptcha just get difficult cause JD request some more on a day, a Human doesnt do".
I get over every night a new IP, after 6 Hours, without any RC2, i start a Download via JD. The first captcha is already difficult. Means it has nothing todo with the amout.

While i download with JD(entered already X Captcha) i use the same Browser&Cookie&IP. For example rapidgator dont work and i download via Browser(or solve a Recaptcha on any other page),
the RC2 is easy. Means it has nothing todo with amount or any "scoring".

And that all means its the modification of the Captcha Site, that wouldnt
happend if you do like i told you.
Reply With Quote
  #531  
Old 15.03.2019, 18:29
Philipdk1 Philipdk1 is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 1
Default rapidgator bug

hi
i have a rapidgator premium account and i have a problem, my premium account with rapidgator expires on 27-3-2019, jdownloader 2 says my account has expired and it is the 16-3-2019, i cant extend the account as it is automatic and i am not allowed untill the 27th, so because of jdownloader 2 i am stuck with 99k download limit which i should have 100mbps
Reply With Quote
  #532  
Old 15.03.2019, 21:00
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Did you check account status in browser? Does it show up as valid/premium and correct expire date.
Also try to remove the account and add again in JDownloader.
And check time/date on your computer!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #533  
Old 26.03.2019, 16:01
Tedolly Tedolly is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 45
Default

sorry, bad english:

File 1-7: Download and Capcha with JD+Chrome: 5-1x times until ok.
File 8: Download and Capcha with Browser only: 1 time !
File 9-12: Download and Capcha with JD+Chrome: 5-1x times again.
File 13: Download and Capcha with Browser only: 1 time !
...

Its not funny.

The mydownloader extension dont work well with rapidgator.
Reply With Quote
  #534  
Old 01.04.2019, 10:51
Jellyf1sh Jellyf1sh is offline
I will play nice!
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
Default For two weeks rapidgator plugin out of date

JD started to give plugin out of date very suddenly, no updates of any kind were done. Downloads work using browser, account premium, no proxy. Have tried update JD several times and restart as well (also computer). K2S and uploaded.to work fine.

Log: 30.03.19 06.20.03 <--> 28.03.19 08.25.58 jdlog://2916776935451/

Example links: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**


Configuration: Mac OS 10.14.2, Java 8 update 201 (build 1.8.0_201-b09) Firewall MacOS and whatever is in Asus router
Reply With Quote
  #535  
Old 02.04.2019, 01:11
flightmedic flightmedic is offline
JD Alpha
 
Join Date: May 2011
Location: Ohio
Posts: 21
Default Rapidgator plugin error-plugin out of date

Getting this error now. Halfway downloaded files are giving me the error. I resume and I restart the download and it still gives me this error.

Thank you.
Reply With Quote
  #536  
Old 02.04.2019, 10:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Please provide a logfile, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #537  
Old 02.04.2019, 12:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@Jellyf1sh
Blocked by ISP. Rapidgator is blocked in Russia
Quote:
<h1>Уважаемые пользователи!</h1>
<h2>Приносим Вам свои извинения, но доступ к запрашиваемому ресурсу ограничен!</h2>
<h3>Наиболее вероятная причина ограничения доступа:</h3>
Данный интернет-ресурс включен Единый Реестр доменных имен, указателей страниц сайтов в сети «Интернет» и сетевых адресов,
<br>позволяющих идентифицировать сайты в сети «Интернет», содержащие информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено.
<br><br>Проверить наличие доменного имени и/или указателя страницы сайта, сетевого (IP) адреса в Едином Реестре можно на сайте: <a href=**External links are only visible to Support Staff** <br><br>Через 30 секунд вы будете перенаправлены на сайт <a href="**External links are only visible to Support Staff**>blocklist.rkn.gov.ru</a>.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #538  
Old 03.04.2019, 10:53
Jellyf1sh Jellyf1sh is offline
I will play nice!
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
Default I do not think it is ISP issue

Hi

1) I am using VPN
2) downloads work through browser

So, I do not think it is an ISP issue
Reply With Quote
  #539  
Old 03.04.2019, 11:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@Jellyf1sh: I can't say anything about your VPN, but I can say that JDownloader receives the message and fails. VPN extension in browser doesn't have anything to with VPN on your computer.
I can see that the wrong IP resolution happens that comes from DNS (which is a sign of either DNS issues or ISP blocking)
from your last log 9086776935451, exactly same error as in https://board.jdownloader.org/showpo...&postcount=532
Quote:
ConnectIP: rapidgator.net/0.0.15.43:443 (no valid IP!)
----------------Response------------------------
HTTP/1.1 451
Server: nginx/1.10.2
<td align="center" valign="center">
<h1>Уважаемые пользователи!</h1>
<h2>Приносим Вам свои извинения, но доступ к запрашиваемому ресурсу ограничен!</h2>
<h3>Наиболее вероятная причина ограничения доступа:</h3>
Данный интернет-ресурс включен Единый Реестр доменных имен, указателей страниц сайтов в сети «Интернет» и сетевых адресов,
<br>позволяющих идентифицировать сайты в сети «Интернет», содержащие информацию, распространение которой в Российской Федерации запрещено.
<br><br>Проверить наличие доменного имени и/или указателя страницы сайта, сетевого (IP) адреса в Едином Реестре можно на сайте: <a href=**External links are only visible to Support Staff** <br><br>Через 30 секунд вы будете перенаправлены на сайт <a href="**External links are only visible to Support Staff**>blocklist.rkn.gov.ru</a>.
<br><br><br>
<hr align="center" width="80%" size="3" NoShade color="000000">
<h1>Dear customers!</h1>
<h2>We apologize, but access to the requested resource is restricted!</h2>
<h3>The most like reason why the access is limited:</h3>
This Internet resource included in Unified Register of domain names, indexes of pages of sites on the Internet and network addresses,
<br>to identify sites on the Internet, that contains information the dissemination of which is prohibited in the Russian Federation.
<br><br>You can check the presence of the domain name and/or the site page pointer, network (IP) address in the Unified Register on the website: <a href=**External links are only visible to Support Staff** <br><br>After 30 seconds you will be redirected to the website blocklist.rkn.gov.ru <a href="**External links are only visible to Support Staff**>blocklist.rkn.gov.ru</a>.
<br><br><br>
</td>
</tr>
<tr>
<td height="5">
<hr width="100%" size="1" NoShade color="000000">
<font size="-1">
<p align="right">© 2000-2018 Complat-Telecom</p>
</font>

__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 03.04.2019 at 11:12.
Reply With Quote
  #540  
Old 03.04.2019, 12:19
Jellyf1sh Jellyf1sh is offline
I will play nice!
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
Default Hmm, then what

Hi
As I understand, Astrill is computer level vpn, not a browser extension. I can setup it running from my router, at least then all the traffic from my lan should be encrypted. Other ideas? Are there any caches or such I should clean in JD?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:56.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.