JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16.01.2010, 02:29
lenio132
Guest
 
Posts: n/a
Default z Hotfile nie pobiera sie

Witam
mam konto premium na hotfile, 3 dni temu sciagalem pewna rzecz sciagly sie 4 party i nastepnie reszta partow zrobila sie "pliku nie odnaleziono" a w zbieraczu linkow sa normalnie "online" i tak każdą rzeczą na hotfile inne serwerki działają wczesciej nigdy takich problemow nie mialem. I tez nie moge sie zalogowac na konto premium hotfile pokazuje " invalid account" i jestem w 100 % pewny ze wpisuje login i haslo dobrze. I CO jest z tym hotfilem????

Pozdrawiam
lenio132
Reply With Quote
  #2  
Old 16.01.2010, 10:09
4glp
Guest
 
Posts: n/a
Default

Mam to samo, przy koncie wyskakuje mi invalid account, a gdy używam flashget`a to śmiga bez problemu, a szkoda bo nie chce mi się bawić dwoma programami
Reply With Quote
  #3  
Old 16.01.2010, 21:53
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Czekaj na aktualizację, hotfile przebudowało stronę i trzeba teraz zmodyfikować wtyczkę odpowiedzialną za ściąganie, ale też wtyczkę od logowania, bo teraz logujemy się z innego adresu i trzeba to wprowadzić w nowym pluginie. A w dodatku z tego co słyszę, to linki z hotfile tylko dla polskich użytkowników zmieniają się z hotfile.com na pl.hotfile.com, więc są dodatkowe kłopoty w programie. Sam nie wiem czy hotfile to polski hosting, że tylko dla nas się linki przekierowują. Wie ktoś?
Reply With Quote
  #4  
Old 17.01.2010, 17:37
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

No u mnie ta wtyczka się wczoraj zaaktualizowała i posiadam wersję 10370. Po co ta aktualizacja wogole była ?!
Reply With Quote
  #5  
Old 17.01.2010, 19:19
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Quote:
Originally Posted by maximus666 View Post
No u mnie ta wtyczka się wczoraj zaaktualizowała i posiadam wersję 10370. Po co ta aktualizacja wogole była ?!
Aktualizacja poprawiała długi czas oczekiwania na plik (>8h).
W miedzyczasie hotfile "usprawnił" używanie serwisu dla użytkowników z domen .pl - dodając m.in. przekierowanie, modyfikując wygląd strony itd.... - niestety wymaga to również modyfikacji samej wtyczki.
Reply With Quote
  #6  
Old 17.01.2010, 20:15
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

:( no mógłby ktoś już ją stworzyć przez te parę dni xDD
Reply With Quote
  #7  
Old 18.01.2010, 00:48
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Tylko chyba dla Polski jest przekierowanie, bo ludzie z zagranicy nie mają problemów i dlatego poczekamy dłużej. Możecie śledzić czy już jest wtyczka - jak na zielono będzie 100 % http://svn.jdownloader.org/issues/show/1171
Reply With Quote
  #8  
Old 18.01.2010, 14:00
flc
Guest
 
Posts: n/a
Default

Można ich tu: http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=13085 poszturmować trochę
Reply With Quote
  #9  
Old 18.01.2010, 17:55
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

Widać właśnie jak ten szturm przebiega xDD
Reply With Quote
  #10  
Old 18.01.2010, 21:40
miki
Guest
 
Posts: n/a
Default

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** hotfile sie xepsul i nic nie pobiera choc linki sa aktywne .
update !!!!!!!!!!!.
Reply With Quote
  #11  
Old 18.01.2010, 22:45
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

xDD
Reply With Quote
  #12  
Old 20.01.2010, 01:02
p2mgrup
Guest
 
Posts: n/a
Default

Wejdz na moja www a tam znajdziesz rozwiazanie.

jDownloader dzialajacy z HF

premium-hotfile.pl
Reply With Quote
  #13  
Old 20.01.2010, 19:07
mstawick
Guest
 
Posts: n/a
Default

Zmienic rozszerzenie z .txt na .class i podegrac w JDownloader\jd\plugins\hoster. Powinno dzialac (jak nie to pisac). Taki tymczasowy fix poki w releasie nie naprawia. Jak ktos ma watpliwosci to zawsze mozecie sobie go zdekompilowac do kodu javy. pzdr
Attached Files
File Type: txt HotFileCom.txt (9.2 KB, 1379 views)

Last edited by mstawick; 20.01.2010 at 19:17.
Reply With Quote
  #14  
Old 20.01.2010, 19:27
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

O, to jest normalne postawienie sprawy, nie jakaś sprzedaż kont, tylko zedytować i dać wszystkim poprawiony plik. Dzięki chłopie za tą poprawkę. W końcu to jest do tego forum - do pomagania sobie, a handlujemy na allegro, a nie na forum darmowego programu.
Reply With Quote
  #15  
Old 20.01.2010, 20:05
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

I jak działa ten sposób ?!
Reply With Quote
  #16  
Old 20.01.2010, 20:17
tomo8423
Guest
 
Posts: n/a
Default

U mnie nie działa. błąd wtyczki
Reply With Quote
  #17  
Old 20.01.2010, 20:20
mstawick
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ktora wersja JDownloadera? 0.9.579?
Reply With Quote
  #18  
Old 20.01.2010, 20:22
siwek
Guest
 
Posts: n/a
Default

Działa, działa najpierw trzeba zmienić nazwę z HotFileCom.txt na HotFileCom.class i podmienić go w folderze JDownloader\jd\plugins\hoster. Ale najpierw trzeba wyłączyć program przed podmianą.
Reply With Quote
  #19  
Old 20.01.2010, 20:23
maximus666
Guest
 
Posts: n/a
Default

U mnie wszystko działa po tej zamianie pliku :D

Wielkie dzięki mstawick ^^
Reply With Quote
  #20  
Old 20.01.2010, 20:43
tomo8423
Guest
 
Posts: n/a
Default

ok już dział. Wielkie dzięki mstawick
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:28.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.