|
|||
|
|||
![]()
Witam
mam konto premium na hotfile, 3 dni temu sciagalem pewna rzecz sciagly sie 4 party i nastepnie reszta partow zrobila sie "pliku nie odnaleziono" a w zbieraczu linkow sa normalnie "online" i tak każdą rzeczą na hotfile inne serwerki działają wczesciej nigdy takich problemow nie mialem. I tez nie moge sie zalogowac na konto premium hotfile pokazuje " invalid account" i jestem w 100 % pewny ze wpisuje login i haslo dobrze. I CO jest z tym hotfilem???? ![]() Pozdrawiam lenio132 |
|
|||
|
|||
![]()
Mam to samo, przy koncie wyskakuje mi invalid account, a gdy używam flashget`a to śmiga bez problemu, a szkoda bo nie chce mi się bawić dwoma programami
|
|
|||
|
|||
![]()
Czekaj na aktualizację, hotfile przebudowało stronę i trzeba teraz zmodyfikować wtyczkę odpowiedzialną za ściąganie, ale też wtyczkę od logowania, bo teraz logujemy się z innego adresu i trzeba to wprowadzić w nowym pluginie. A w dodatku z tego co słyszę, to linki z hotfile tylko dla polskich użytkowników zmieniają się z hotfile.com na pl.hotfile.com, więc są dodatkowe kłopoty w programie. Sam nie wiem czy hotfile to polski hosting, że tylko dla nas się linki przekierowują. Wie ktoś?
|
|
|||
|
|||
![]()
No u mnie ta wtyczka się wczoraj zaaktualizowała i posiadam wersję 10370. Po co ta aktualizacja wogole była ?!
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
W miedzyczasie hotfile "usprawnił" używanie serwisu dla użytkowników z domen .pl - dodając m.in. przekierowanie, modyfikując wygląd strony itd.... - niestety wymaga to również modyfikacji samej wtyczki. |
|
|||
|
|||
![]()
:( no mógłby ktoś już ją stworzyć przez te parę dni xDD
|
|
|||
|
|||
![]()
Tylko chyba dla Polski jest przekierowanie, bo ludzie z zagranicy nie mają problemów i dlatego poczekamy dłużej. Możecie śledzić czy już jest wtyczka - jak na zielono będzie 100 % http://svn.jdownloader.org/issues/show/1171
|
|
|||
|
|||
![]()
Można ich tu: http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=13085 poszturmować trochę
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Widać właśnie jak ten szturm przebiega xDD
|
|
|||
|
|||
![]()
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** hotfile sie xepsul i nic nie pobiera choc linki sa aktywne .
update !!!!!!!!!!!. |
|
|||
|
|||
![]()
xDD
|
|
|||
|
|||
![]()
Wejdz na moja www a tam znajdziesz rozwiazanie.
jDownloader dzialajacy z HF premium-hotfile.pl |
|
|||
|
|||
![]()
Zmienic rozszerzenie z .txt na .class i podegrac w JDownloader\jd\plugins\hoster. Powinno dzialac (jak nie to pisac). Taki tymczasowy fix poki w releasie nie naprawia. Jak ktos ma watpliwosci to zawsze mozecie sobie go zdekompilowac do kodu javy. pzdr
Last edited by mstawick; 20.01.2010 at 19:17. |
|
|||
|
|||
![]()
O, to jest normalne postawienie sprawy, nie jakaś sprzedaż kont, tylko zedytować i dać wszystkim poprawiony plik. Dzięki chłopie za tą poprawkę. W końcu to jest do tego forum - do pomagania sobie, a handlujemy na allegro, a nie na forum darmowego programu.
|
|
|||
|
|||
![]()
I jak działa ten sposób ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
U mnie nie działa. błąd wtyczki
|
|
|||
|
|||
![]()
Ktora wersja JDownloadera? 0.9.579?
|
|
|||
|
|||
![]()
Działa, działa najpierw trzeba zmienić nazwę z HotFileCom.txt na HotFileCom.class i podmienić go w folderze JDownloader\jd\plugins\hoster. Ale najpierw trzeba wyłączyć program przed podmianą.
|
|
|||
|
|||
![]()
U mnie wszystko działa po tej zamianie pliku :D
Wielkie dzięki mstawick ^^ |
|
|||
|
|||