JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 02.03.2018, 13:30
Simon* Simon* is offline
Super Loader
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 29
Default

I’d just like to let everyone know there is a new version in the AppStore now, v1.4.1

This update brings support for the iPhone X, as well as a new dashboard screen and many small interface changes that users have been asking for.

The new dashboard replicates the dashboard on Android, which users preferred to my original design.

I invite iOS users to download it for free and let me know what you think.
Reply With Quote
  #62  
Old 02.03.2018, 14:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@Simon: Great to see that you are still working on it ! Thumbs up!
There are some changes to rc2 support. Contact us via email for more information
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #63  
Old 03.03.2018, 09:21
yarando yarando is offline
Super Loader
 
Join Date: Oct 2016
Location: Deutschland
Posts: 27
Default

Hi Simon,

Thaks for still working on this App.
I use your app everyday an it is still the best JD iOS App I‘ve erver seen.

Your update is very usefull, espacaly the „split by hoser“ function that I also requested!

Thanks a lot!

Regards Yarando!
__________________
JD2 on Synology DS115
Using my.jdownloder Web Interface AND the very great App from Simon Sturge "MyJD Remote" on iOS devices
Reply With Quote
  #64  
Old 15.04.2018, 14:31
merktnichts merktnichts is offline
Modem User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
Default

Hi Simon,

I'm on iOS 11.3 and push notifications don't work at all on my iPhone X. It works properly on another iPhone X with the same MyJDownloader account and the same iOS version in the same WLAN.

You said that it should be solved on iOS 11.1, but it is not for my iPhone X. So is there anything I can do to get this issue solved?

Thanks!
Reply With Quote
  #65  
Old 18.04.2018, 19:50
Sukre Sukre is offline
Baby Loader
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Default

Just bought the pro version for the iOS extension alone, that allow me to send the downloads directly to the jd2. Works great but has a big problem for me, if you dont specify the folder, the donwload always creates a subfolder within the jd default download path.
I have my default download location on jd2 whit the subfolder option disabled, but if i add links whit the extension i have to manually especify the path everytime if i dont want the subfolder to be created, which defauts the prupose of saving time whit the extension

Hope u can fix it in the next version. O and also would be ideal to have the option to rename packages like we can on the web interface
Reply With Quote
  #66  
Old 19.04.2018, 09:11
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@Sukre: you can simply disable the default subfolder rule in your JDownloader to avoid creation of the subfolder.
Setup JDownloader with GUI and disable it
https://support.jdownloader.org/Know...ackage-feature
and then copy/paste Settings-Advanced Settings-LinkCrawler.linkcrawlerrules
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #67  
Old 19.04.2018, 20:31
Sukre Sukre is offline
Baby Loader
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Sukre: you can simply disable the default subfolder rule in your JDownloader to avoid creation of the subfolder.
Setup JDownloader with GUI and disable it
**External links are only visible to Support Staff**...
and then copy/paste Settings-Advanced Settings-LinkCrawler.linkcrawlerrules
Thanks for the quick reply, ill try set up a w7 VM on my qnap as my jdownloader is installed on a lxc debian right now.

As of the JD ios extensions, has something changed today?? Since this morning instead o the menus to select folder etc, the mini jd window that opens is a mini browser and look like this picture https://imgur.com/gallery/z57uw

The app didn’t update and the jd didnt update either

Last edited by Sukre; 19.04.2018 at 20:51.
Reply With Quote
  #68  
Old 20.04.2018, 10:12
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@Sukre: Why inside a VM and not directly in your QNAP? Avoids the VM overhead in space/memory
Can't help with iOS app as it is from 3rd party developer
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #69  
Old 20.04.2018, 19:44
Sukre Sukre is offline
Baby Loader
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Sukre: Why inside a VM and not directly in your QNAP? Avoids the VM overhead in space/memory
Can't help with iOS app as it is from 3rd party developer
Sorry i have it indeed installed in my qnap, idk why i was refering to my pi hole instalation. The pi-hole is the one on my debian lxc.

I installed jd2 on an w7 VM and i find the way to disable it , but i cant figure out how i can transfer that specific setting to my main jddownloader instalation on my qnap. I dont find the linkcrawler rule there. Also if i search inside the w7 jd2 installation the closest thing i have is linkcrawler.linkcrawler.config.json, and inside that is only info about maxthreads and theadkeepalive

Last edited by Sukre; 20.04.2018 at 19:53.
Reply With Quote
  #70  
Old 20.04.2018, 20:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Just setup a JDownloader with GUI and then copy the complete Settings-Advanced Settings-LinkCrawler.linkcrawlerrules to your other JDownloader. For example via MyJDownloader Webinterface
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #71  
Old 20.04.2018, 20:14
Sukre Sukre is offline
Baby Loader
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Just setup a JDownloader with GUI and then copy the complete Settings-Advanced Settings-LinkCrawler.linkcrawlerrules to your other JDownloader. For example via MyJDownloader Webinterface
Just figure out where to find it. But in both jdownloaders i only got [] in the text box

I also tried to export the settings of the packagizer on the gui in to a text file then copy all that on the myjdownloader LinkCrawler: Link Crawler Rules box but always get the error “sorry triying to set new value” is the exact same text that i exported starts whit [ and ends whit ]
Reply With Quote
  #72  
Old 20.04.2018, 20:24
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Arg, sorry Totally wrong key
PackagizerSettings.rulelist
is the right one
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #73  
Old 20.04.2018, 20:53
Sukre Sukre is offline
Baby Loader
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Arg, sorry Totally wrong key
PackagizerSettings.rulelist
is the right one
Thanks! Finally got it working!!! Your support was awesome
Reply With Quote
  #74  
Old 23.04.2018, 14:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Sorry for giving the wrong key in first place! Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #75  
Old 18.05.2018, 10:35
Simon* Simon* is offline
Super Loader
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 29
Default

Quote:
Originally Posted by Sukre View Post
As of the JD ios extensions, has something changed today?? Since this morning instead o the menus to select folder etc, the mini jd window that opens is a mini browser and look like this picture **External links are only visible to Support Staff**...
You should not ever see the web browser version of the extension, Sukre. Did it fix itself in the end?
Reply With Quote
  #76  
Old 07.06.2018, 20:56
Giack31 Giack31 is offline
Super Loader
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 27
Default

The app looks really good but I wanted to make sure of something before buying the pro feature. Can I send link to download when the computer jdownloader is on is in sleep mode or does it need to be always running to work?
Reply With Quote
  #77  
Old 08.06.2018, 04:34
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,281
Default

does the computer have an active WAN connection in sleep mode?
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #78  
Old 08.06.2018, 10:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

The computer/JDownloader needs to be running else no active connection. There is no wakup support (yet)
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #79  
Old 08.06.2018, 12:38
Giack31 Giack31 is offline
Super Loader
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 27
Default

Ok, it's a bummer but it makes sense. What about implementing a temporary holding place for links in the app so you can add links there anytime and then push them to downloader once you connect to it?
Reply With Quote
  #80  
Old 08.06.2018, 12:52
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

The iOS app is not developed from us but by talented developer simon, see
simonsturge.com
There are plans for *storage* to the MyJDownloader service. Until then, the app itself has to hold them (android app and browser extension already supports that)
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:34.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.