JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19.09.2016, 06:24
amazingqk
Guest
 
Posts: n/a
Default can't see the recaptcha

hi,
I am using JD in China. The LinkGrabber shows the files online, and I press the start button, but after seconds the Chrome pops up showing a page named as RECAPTCHA-Input **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** with "....disappear in seconds ....", then disappears, leaving no recaptcha image, which makes the download fail. I tried to set Firefox or IE as default browser, it shows a blank RECAPTCHA-Input page.

It pops up, disappears ,pops up.... the loop keeps going on.

I keep trying it for 2 days, the recaptcha image showed once successfully, puzzling me. I filled it in and the download started. However, it stopped hours later and I can't make it any more.

ps: please reply in English, I'll try my best to understand your help with my poor Chinglish.:unsure:

thanks.
Attached Thumbnails
1.jpg   2.JPG  
  #2  
Old 19.09.2016, 08:05
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,374
Default

captcha is not meant to display in browser for recaptchav1, after image loading it should load captcha dialog within standard jdownloader captcha dialog, assuming you don't have CES provider enabled.

probably best thing todo would be enable debug mode https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs and restart client, after restart try and download. On error upload log from the the latest session.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #3  
Old 19.09.2016, 08:53
amazingqk
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks!


jdlog://id
19.09.16 14.27.16 <--> 19.09.16 14.26.57 jdlog://8362481887641/

is this enough?
  #4  
Old 19.09.2016, 10:07
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,374
Default

something on your computer is blocking connection to google recaptcha.

check the logs yourself, jd2installpath/logs/sessionid/nitroflare

request to
Code:
http://www.google.com/recaptcha/api/....
....
--ID:115TS:1474266676261-9/19/16 2:31:16 PM -  [] -> java.net.SocketException: Connection reset
	at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #5  
Old 20.09.2016, 04:52
amazingqk
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi,
I don't known much about network, so it's hard for me to understand the log files. I can see the recaptcha when I reply to the tread:confused:. And due to I'm in China where Google is blocked, I changed my hosts file as the blog **External links are only visible to Support Staff**... said. I tried again. It was the same as before in Chrome, while I can see the recaptcha image in Firefox. However, it's just in the web page leaving no place for me to fill in it.:outch:



20.09.16 10.26.51 <--> 20.09.16 10.31.04 jdlog://9233481887641/
Attached Thumbnails
111111.JPG  
  #6  
Old 20.09.2016, 08:00
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,374
Default

if the tab doesn't auto close, you're probably using firefox and default settings prevent this from happening. Then JD reverts to failover (original implementation of recaptchav1, which will result in crappy image quality).

tab auto closing is covered in our support article https://support.jdownloader.org/Know...splay-captchas

logs still show that google.com is blocked.


raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]

Last edited by raztoki; 20.09.2016 at 08:50.
  #7  
Old 20.09.2016, 12:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,672
Default

please try again with next core update
in case it still fails, please provide new logs
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #8  
Old 23.09.2016, 05:16
amazingqk
Guest
 
Posts: n/a
Default

It works!
Thanks.:)
  #9  
Old 23.09.2016, 11:15
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 72,672
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:24.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.