JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 15.04.2012, 21:02
uqurykn
Guest
 
Posts: n/a
Default

bende google ayarlı ama jd2 indiriyor ve süper olmuş full sürümü nezamana yada resmi beta mı bu

Last edited by uqurykn; 15.04.2012 at 21:07.
Reply With Quote
  #82  
Old 15.04.2012, 21:53
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

evet , tabi ki resmi , yavas yavas stable a dogru ilerlenir. Full sürüm diye birsey olmayacak , stablea gecilir ve ondan sonra o sekilde devam eder. Bu arada sagol arada sırada güzel yorumlar duymak güzel. Evet cok calıstılar üzerinde

Last edited by Freeloader; 16.04.2012 at 07:31.
Reply With Quote
  #83  
Old 16.04.2012, 23:22
_KAPLAN_
Guest
 
Posts: n/a
Default



JD bana çay yap 3 şekerli olsun :DDDDDD
Reply With Quote
  #84  
Old 17.04.2012, 00:38
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bir öneri sunmak istiyorum:

Aynı anda indirme sayısı 1 olsun fakat indirilen part atıyorum %90'a geldiğinde 2. part otomatik başlasın. Bu özelleştirme JD'ye eklenebilir mi?
Reply With Quote
  #85  
Old 17.04.2012, 01:08
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Mustafa yeni indirme sistemi geleceginden buna gerek yok. Bunun yerine bende de dahil olmak üzere birkaç kisi daha basit bir öneri sundu, indirme hızı kullanıcı tarafından atanan hız limitinin altına düstügünde JD diger bir indirmeyi baslatacak.

Sen bunu bu veri parcalarından dolayı istiyorsun tahminim ? Bu zaten yeni indirme sistemi ile düzelecek.

@Kaplan kahveyi daha cok severim aslında
Reply With Quote
  #86  
Old 17.04.2012, 01:17
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
@Mustafa yeni indirme sistemi geleceginden buna gerek yok. Bunun yerine bende de dahil olmak üzere birkaç kisi daha basit bir öneri sundu, indirme hızı kullanıcı tarafından atanan hız limitinin altına düstügünde JD diger bir indirmeyi baslatacak.

Sen bunu bu veri parcalarından dolayı istiyorsun tahminim ? Bu zaten yeni indirme sistemi ile düzelecek.

@Kaplan kahveyi daha cok severim aslında
evet veri parçaları için istiyorum ama ne bileyim veri parçalarını canlı tutarak indirme kısmı biraz umutsuz vaka gibi geliyor. Heyecanla bekliyorum ama biraz ümitsizim

Şuan yayınlanmış olan sürümde bu söylediğin seçenek mevcut mu?
Reply With Quote
  #87  
Old 17.04.2012, 01:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hangi kısmı umutsuz vaka ? yeni indirme sistemi mi ?

Daha önce de dedigim gibi indirme sistemi gelecek, JD ekibi yapılacak derse yapılır .

Benim bahsettigim büyük ihtimalle gelecekte olay yöneticisi yazıldıgında ona entegre edilir ya da eskiden varolan olan Hız takipcisi eklentisine entegre edilir. Bu eklenti eskiden vardı fakat daha farklı fonksiyonlar kullanıyordu. Örn: Belirli bir hızın altına düsüldügünde tekrar baglanma islemi gerceklestiriyordu. Fakat JD bastan kodlanınca dogal olarak eklenti uyumsuz kaldı.

Ya eklenti olarak gelir ya da olay yöneticisi ile birlikte gelir, ve o da koderların yapılacaklar listesinde.

3 kisiyle ancak bu kadar hızlı ilerlenebiliyor. Eger ekipte de maks 20 baglantı olsaydı o zaman JD daha hızlı kodlanırdı.
Reply With Quote
Old 17.04.2012, 09:57
Isabel57
Message deleted by Freeloader. Reason: Bot
  #88  
Old 17.04.2012, 20:32
uqurykn
Guest
 
Posts: n/a
Default

hey download metresini yediğim:D süper valla artık rapid'den indirme sıkıntım yok elinize sağlık
Reply With Quote
  #89  
Old 18.04.2012, 04:48
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by uqurykn View Post
hey download metresini yediğim:D süper valla artık rapid'den indirme sıkıntım yok elinize sağlık
Evet Hız metresi ayrı bir güzellik, ayrıntılara cok dikkat edildi. Kullandıkca daha da güzel seyler gözünüze carpacak. Mesela partlar eksik eklendiginde uyarı sistemi var artık. Önemli bir artı.
Reply With Quote
  #90  
Old 18.04.2012, 16:30
asderin
Guest
 
Posts: n/a
Default

çok güzel şeyler yazılıp söylenmiş ama hâla ortaya çıkmadı...övüp duruyoruz ama ne zaman geleceği meçhul...yanlış anlamayın bende heyecanla bekliyorum ama bana "erke dönergeci" ni hatırlattı...en azından şu tarihte denilse de o tarihi heyecanla beklesek...
Reply With Quote
  #91  
Old 18.04.2012, 17:50
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Nasıl ortaya cıkmadı ?
Reply With Quote
  #92  
Old 18.04.2012, 18:08
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Freeloader şu part biterken yenisini başlamasını şu sebeple istedim: Şimdi dediğin gibi indirme hızı belli bir sınırın altına düşerse 2. başlayacak dedin. E ben bazen 7-8 sekmeyi arka arkaya açıyorum haliyle hız örneğin 820'den 450'ye kadar geriliyor. sekmeler yüklendikten sonra yeniden hız eski halini alıyor.

Benim dediğim gibi bağlantı sayısı belli bir sayının altına düştüğünde veya partın tamamlanma yüzdesi yine belli bir %'ye geldiğinde 2. partın başlaması daha uygun gibime geliyor.

Yine de siz bilirsiniz
Reply With Quote
  #93  
Old 18.04.2012, 18:47
asderin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Nasıl ortaya cıkmadı ?
jd2 alfa-beta dışında kullanıma sunuldu mu? ne zaman sunuldu?
Reply With Quote
  #94  
Old 18.04.2012, 19:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by asderin View Post
jd2 alfa-beta dışında kullanıma sunuldu mu? ne zaman sunuldu?
İlk mesajında JD 2 betadan bahsediyorsun sandım. Hayır Sadece Alfa-beta sunuldu. Tarih veremeyiz, betayı kullanabilirsin ben cok ciddi bir problem görmedim betada. Yanılıyor da olabilirm, ingilizce bölümünde hatalar yazılmıs oradan bakabilirsin durumun ciddiyetine, ona göre kullanıp kullanmmaya karar verbeilirsin.

@Mustafa

Jiaz yeni indirme sistemini yazıyor . Dedigini anladım, benimkisi sadece bir öneriydi, biz bunların hepsini konustuk uzun zaman önce, su anda yeni bir sistem olusturlmus durumda ve entegre ediliyor. Bekleyelim ve görelim

Last edited by Freeloader; 18.04.2012 at 19:48.
Reply With Quote
  #95  
Old 19.04.2012, 14:18
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

JD2 ile mediafire 100mblik dosyayı 98mbde durdurup başlattığımda indirme sürdürülemiyor.30mb gibi bir yerdeyken de aynı sorun görülebiliyor.2parçalı 2 indirme yaptırırken denedim.link gerekirse ekleyeyim.
başka bir durum:IDM tam hızda indirme yaparken JD2 bağlantı koptu yazıp atlayabiliyor da.bu stable da pek olmuyordu.
Reply With Quote
  #96  
Old 19.04.2012, 15:15
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Baglantı kopuyorsa , comodonun güvenlik duvarını yeniden yapılandır jdownloader java ve javaw dosyalarını yeniden ekle;). Olay günlügü de lazım. Dedigim dosyaları comodoya yeniden ekle önce
Reply With Quote
  #97  
Old 19.04.2012, 15:47
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

dosyayı aç,indirme klasörüne git seçenekleri de çıkmıyor. şuan kendi bilgisayarımda değilim.

trendmicro officescan var ama ben servislerini durdurdum(şifresini bilmediğimden kapatamıyorum.şuan sistemi korumadığından eminim.)

başka bir zaman okulun kablosuzuyla kendiminkiyle denerim.bu yarın bile olabilir.
Reply With Quote
  #98  
Old 19.04.2012, 16:32
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Her virüs programı kapatılsa bile korumaya medium seviyede devam eder, verileri engeller, ya da tarama gerceklesitiri ve koparır . Trend microdan kurtul. Öcü programlardan. Eger baglantı kopuyorsa, resume ediliemiyorsa bloke ediliyordur bir sekilde.
Reply With Quote
  #99  
Old 19.04.2012, 18:29
asderin
Guest
 
Posts: n/a
Default

jdownloader ile sorunsuz çalışan tavsiye edebileceğiniz antivirüs programı varmı?
Reply With Quote
  #100  
Old 19.04.2012, 18:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

comodo en basiti ve gayet basarılı, digerleri de dogru ayarlandıgında calısıyor. Fakat hepsinde ayar yapılamıyor ve bu yüden bazı modüllerin devre dışı bırakılması gerekiyor.

Last edited by Freeloader; 19.04.2012 at 18:40.
Reply With Quote
  #101  
Old 19.04.2012, 18:47
asderin
Guest
 
Posts: n/a
Default

jd2 de yine bu tür ayarlamalarla uğraşacak mıyız? yoksa kurunca herhangi bir ayara gerek kalmadan rahat bir şekilde kullanabilecek miyiz?
Reply With Quote
  #102  
Old 19.04.2012, 19:14
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ayar yapılması sart, virüs programını manipüle edemeyiz. http://svn.jdownloader.org/issues/1233 uyarı sistemi belki eklenebilir. Böylece kullanıcı problemin virüs programı yada güvenlik duvarından kaynaklandıgını anlamış olur.
Reply With Quote
  #103  
Old 22.04.2012, 10:42
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

1. portable indirme klasörü yapabilecek miyiz?

2. gereksiz dil dosyalarını falan silebilecek miyiz?

3. "sadece premium indirme yap" gibi bir seçenek olacak mı? yani premium patlarsa direk devre dışı olsun. free indirmeye çalışmasın.

4. "5 dakikadan fazla 100kb/sn nin altındaysa devredışı bırak" gibi bir seçenek olabilir mi? Hız düşmüş oluyor bilgisayar sabaha kadar boşa açık kalıyor.

Bunlardan hangileri var?
Reply With Quote
  #104  
Old 22.04.2012, 10:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1.Portable indirme klasörü nedir ?

2.Evet dil dosyaları tabi seçilebilecek

3.Sadece premium indirme yap gibi bir seçenek zaten var, paketleyici modülünü kullanın

4.bunun için yeni indirme sistemini beklemek durumundasınız

Last edited by Freeloader; 22.04.2012 at 11:24.
Reply With Quote
  #105  
Old 22.04.2012, 11:39
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

1. jdownlaoderi portable olarak kullanırken (farklı bilgisayarlarda) hep masaüstüne veya Jdownloaderin kendi kök klasörüne indirsin.

2. Seçmeyi kastetmiyorum. usb'de taşırken alandan kazanmak için kullanmadığım dil dosyalarını silince, program açıldığında "jd update" bunları tekrar indiriyor.
Reply With Quote
  #106  
Old 22.04.2012, 19:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
1. jdownlaoderi portable olarak kullanırken (farklı bilgisayarlarda) hep masaüstüne veya Jdownloaderin kendi kök klasörüne indirsin.

2. Seçmeyi kastetmiyorum. usb'de taşırken alandan kazanmak için kullanmadığım dil dosyalarını silince, program açıldığında "jd update" bunları tekrar indiriyor.
Bug var çalışmıyor, relative pathden bahsediyorsun. Bug var sanırım hala sitedeki protable ondan kaldırıldı zaten.

Hayır bunu engelleyemezsin , belki kandırmanın bir yolu olabilir. Dil dosyaları çok yer kapmalıyor zaten. Dil sisteminin gelmesini bekleyelim önce.
Reply With Quote
  #107  
Old 22.04.2012, 20:46
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Bugün güncellemeden sonra karşılaştığım bir hata var Freeloader.
İki klasörü "yeni pakete taşı" dediğimde iki klasörde listeden kalkıyor.
Log da ise hata gözükmüyor. Gerçi sürekli değil ama ara sıra oluyor bu.
Reply With Quote
  #108  
Old 13.05.2012, 08:23
Dorukhan Dorukhan is offline
JD Fan
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 72
Default

çıksın artık :D
Reply With Quote
  #109  
Old 18.05.2012, 07:07
Lzexpand
Guest
 
Posts: n/a
Default

Aynen)
Reply With Quote
  #110  
Old 03.06.2012, 16:13
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

zamanlayıcı eklentisini kullanamıyorum.güncellemelerle de düzelmiyor.sadece bu eklentinin ayarlarını sıfırlamanın yolu var mı? (eklentiyi aç kapa yapmak sorunu çözmüyor)

durum bu(araçlar>pencereler>zamanlayıcıya tıkladığım halde bağlantı yakalayıcı da bekliyor):
Spoiler:
Reply With Quote
  #111  
Old 03.06.2012, 17:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

maynak eklentiyi JDden silip güncelleme yap , ancak böye sıfırlarsın. Bu vardır büyük ihtimalle düzeltilir merak etme. Bende deniyorum şimdi. Bende eklenti yok. Hala buglı bu yüzden tahminim. Dev sürümünde de denemedim. İyi bak kendine

Last edited by Freeloader; 03.06.2012 at 17:08.
Reply With Quote
  #112  
Old 03.06.2012, 19:31
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

...\extensions\JDScheduler.jar dosyasını sildim (ama yedekledim)
güncellemeyle eklentiler listesine geri gelmedi.dosyayı JD kapalıyken geri aynı yerine koydum.listede çıkmıyor.(JD açıkken silinemiyor)-kapatıp tekrardan sildim

ben forumda JD2de eğer eklenti geliştiricileri(hangi eklentiyi kim/kimler geliştirdiyse) pasifse eklenti desteği kesilecek gibi birşey okudum.yanlış anlamış da olabilirim.bunun aslı nedir?

eklenti çalışır duruma gelene kadar otomatik ind. başlatı açıp zamanlayıcı bir programla JDyi başlattırırım artık.

Last edited by maynak00; 03.06.2012 at 19:45.
Reply With Quote
  #113  
Old 03.06.2012, 21:32
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
ben forumda JD2de eğer eklenti geliştiricileri(hangi eklentiyi kim/kimler geliştirdiyse) pasifse eklenti desteği kesilecek gibi birşey okudum.yanlış anlamış da olabilirim.bunun aslı nedir?
Evet dışardan eklenen diğer parti uygulamalar (eklentiler) için söylendi bu. Çünkü başkaları arada sırada yeni fikirlerle eklenti yapıyor fakat eklentilerin bakımlarını yapmıyorlar. Bunun için söylenmiştir büyük ihtimalle.

Bu oldukça vakit alır , core yani çekirdeği coalado ve jiaz yapıyor (geliştiriyor) eklentilere de onlar bakarsa işler çok uzar.
Reply With Quote
  #114  
Old 04.06.2012, 18:19
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Freeloader

Real debrid sorununu çözemeyecek miyiz acaba?
Reply With Quote
  #115  
Old 07.06.2012, 09:13
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

bunları da ekleyelim ilk mesaja:
32bit java için JD2 offline kurulum dosyası linki:
Code:
http://installer.jdownloader.org/JDownloader2Setup.exe
64bit java için JD2 offline kurulum dosyası linki:
Code:
http://installer.jdownloader.org/JDownloader2OfflineSetup64Bit.exe
Reply With Quote
  #116  
Old 08.06.2012, 11:38
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

yedekleme işlemini manuel olarak nasıl yapabiliriz?
-dil ayarını aktive ettikleri için takıma teşekkürler
Reply With Quote
  #117  
Old 09.06.2012, 21:58
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

bu hep böyle beta mı kalcak
Reply With Quote
  #118  
Old 25.06.2012, 01:28
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

sorun #1güncelleme kısır döngüye girdi.bunun çözümü nedir?




EDIT:sorun #2sürekli olarak güncelleme yarıda kalıp hata veriyorsa aynı şekilde updater.zip(kullanacağınız zaman indirip hemen kullanın) dosyasını JD klasörüne çıkartıp güncelleme yapın. (güncelleme esnasında indirme programı,p2p uygulamaları,web tarayıcı,antivirus güncellemesi,online tv,radyo,webcam vs. açık olmasın.bunlar öneri tabi)

sorunu kendim çözdüm. burdaki güncelleyici ile klasördekileri yer değiştirin ÇÖZÜM(sorun 1 ve 2 için):
Code:
http://upd0.appwork.org/jcgi/JDownloader
http://update1.jdownloader.org/nupdate/JDownloader/beta/Updater.zip
http://update4.jdownloader.org/nupdate/JDownloader/beta/Updater.zip

Last edited by maynak00; 04.07.2012 at 21:34.
Reply With Quote
  #119  
Old 26.06.2012, 09:13
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

- JD2 de betikler çalışıyor (airties rt-204 v2/v3 modemler de denedim)
- zamanlayıcı ve temizleyici eklentileri stabil
- görsel olarak acaba "indirme listesine ekle" sekmesi daha sağa yada yukarı alınması daha iyi olur gibime geliyor.
Reply With Quote
  #120  
Old 26.06.2012, 18:45
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,051
Default

Quote:
Originally Posted by jinxleus View Post
- zamanlayıcı ve temizleyici eklentileri stabil
zamanlayıcıyı nasıl çalıştırdın.en son kaldırdığımdan beri geri gelmedi.

@Freeloader
-yeni araç çubuğu nerden çıktı? conduit i görünce kıllanmaya başladım.kurmadım.
bu da eklentinin adresiymiş: jdownloader.ourtoolbar.com
bu da önizlemesi:
Spoiler:

ben şimdilik kimsenin kurmasını tavsiye etmiyorum

Last edited by maynak00; 04.07.2012 at 21:38.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:06.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.