JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26.05.2014, 22:08
KKartal
Guest
 
Posts: n/a
Default Ara yüzünde tekrar bağlan düğmesi yoksa

Herkese merhaba ve selamlar,

Jdownloader kullanımında yepyeniyim ve cahilim, baştan uyarayım

Programı kurdum ve yeniden bağlan özelliğini yapmaya uğraştım ama başaramadım. 2-3 gündür buralara bakınıyordum ve hala halledemedim, yardımınıza ihtiyacım var.

Bende Tilgin HG1311 Fiber router var (süperonline değil. TTNET). Bunun kullanıcı ara yüzünde internet ile ilgili kısımda "bırak", "tekrar bağlan" gibi düğmeler mevcut değil. Böyle router sözkonusu olduğunda tekrar bağlan betiği oluşturulabilir mi? Şu bakımdan soruyorum, bir iki Tilgin 1311 betiği buldum ve çalışmadı ama merak ettim, ara yüzünde tekrar bağlan düğmesi olmadan o betikler nasıl oluşturulmuş olabilir. Teşekkürler
Reply With Quote
  #2  
Old 27.05.2014, 18:30
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

yeniden baslat yapilabilecek bir yer var mi ? modemin arayuzunu bilmedigim icin nerede olabilecegini kestiremiyorum.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #3  
Old 27.05.2014, 19:36
KKartal
Guest
 
Posts: n/a
Default

Öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Router'in arayüzünde buton yok. Cihazın arkasında bir düğme var. Aslında arayüzde aynı sayfada, management, internet, voip, iptv (aklımda kaldığı yanlış değilse) bölümleri var. Bunlardan Management ile Voip veya iptv gibi iki kısımda "bırak", "yenile" gibi butonlar görünüyor ama pasif durumdalar. Zaten internet kısmıyla ilgili değiller ama o düğmeler bile iş yapmıyor.
Reply With Quote
  #4  
Old 27.05.2014, 23:41
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

yönetici olarak mı giriş yaptınız arayüze ? bazı modemler direkt karşınıza ziyaretçi sayfasını açar.bana görüntüler lazım.görmeden tam bir şey söyleyemem.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #5  
Old 28.05.2014, 01:04
KKartal
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yani kullanıcı adı ve şifresini girdikten sonraki durumdan bahsettim ama yönetici olarak girmiş olmuyor muyum? Şifreyi girip oturum açtıktan sonra üstte "admin olarak oturum açtınız" yazıyor.

Resmi yüklemeye çalıştım. Umarım doğru yapmışımdır.
Attached Thumbnails
Tilgin.JPG  
Reply With Quote
  #6  
Old 29.05.2014, 07:15
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

birkaç yer için daha resim atsan ? ayarlari kaydet dersen ne oluyor ?
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #7  
Old 29.05.2014, 17:46
KKartal
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ayarları kaydet deyince, akabinde sayfa üstünde "ayarlarınız kaydedildi" yazısı beliriyor. Resim ekliyeyim ama alakalı olan hangisi bilmiyorum? Genel görünümler ekte.
Attached Thumbnails
tilg1.JPG   tilg2.JPG  
Reply With Quote
  #8  
Old 31.05.2014, 23:37
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

modemin baştan başlatılmasını sağlayabilecek hiçbir seçenek yok mu? eklediklerin yeterli değil.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #9  
Old 01.06.2014, 02:42
KKartal
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bulamadım. Oysa şu konudaki router benimkinden,

**External links are only visible to Support Staff**...

fakat buradakinde bendekinden fazla sekme var, bu garip. 2013 senesinin Tilgin modeminde seçenek bendekinden fazla. Yine de web arayüzün yeni versiyonuna yükseltsem diyeceğim ama o iş nasıl yapılır ki. İçimden bir ses TTNET kasıtlı olarak bazı sekmeleri kaldırmıştır diyor. Yine garip olan, burada benim gibi web ara yüzünde "yeniden başlat" özelliği olmamasından muzdarip kimse yok sanki. Ya da varsa, tecrübelerini, çözebildilerse nasıl yaptıklarını neden paylaşmazlar?!! Ne güzel eskiden airties adsl modemle sorunsuzdum. Fibere geçtik, kibarca ifade edeyim, halt ettik. Ne hız arttı, ne başka bi şey daha iyi oldu. Peh!!! Size tekrar teşekkür ederim maynak00.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:20.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.