JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 19.04.2012, 19:47
asderin
Guest
 
Posts: n/a
Default

jd2 de yine bu tür ayarlamalarla uğraşacak mıyız? yoksa kurunca herhangi bir ayara gerek kalmadan rahat bir şekilde kullanabilecek miyiz?
Reply With Quote
  #102  
Old 19.04.2012, 20:14
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ayar yapılması sart, virüs programını manipüle edemeyiz. http://svn.jdownloader.org/issues/1233 uyarı sistemi belki eklenebilir. Böylece kullanıcı problemin virüs programı yada güvenlik duvarından kaynaklandıgını anlamış olur.
Reply With Quote
  #103  
Old 22.04.2012, 11:42
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

1. portable indirme klasörü yapabilecek miyiz?

2. gereksiz dil dosyalarını falan silebilecek miyiz?

3. "sadece premium indirme yap" gibi bir seçenek olacak mı? yani premium patlarsa direk devre dışı olsun. free indirmeye çalışmasın.

4. "5 dakikadan fazla 100kb/sn nin altındaysa devredışı bırak" gibi bir seçenek olabilir mi? Hız düşmüş oluyor bilgisayar sabaha kadar boşa açık kalıyor.

Bunlardan hangileri var?
Reply With Quote
  #104  
Old 22.04.2012, 11:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1.Portable indirme klasörü nedir ?

2.Evet dil dosyaları tabi seçilebilecek

3.Sadece premium indirme yap gibi bir seçenek zaten var, paketleyici modülünü kullanın

4.bunun için yeni indirme sistemini beklemek durumundasınız

Last edited by Freeloader; 22.04.2012 at 12:24.
Reply With Quote
  #105  
Old 22.04.2012, 12:39
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

1. jdownlaoderi portable olarak kullanırken (farklı bilgisayarlarda) hep masaüstüne veya Jdownloaderin kendi kök klasörüne indirsin.

2. Seçmeyi kastetmiyorum. usb'de taşırken alandan kazanmak için kullanmadığım dil dosyalarını silince, program açıldığında "jd update" bunları tekrar indiriyor.
Reply With Quote
  #106  
Old 22.04.2012, 20:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
1. jdownlaoderi portable olarak kullanırken (farklı bilgisayarlarda) hep masaüstüne veya Jdownloaderin kendi kök klasörüne indirsin.

2. Seçmeyi kastetmiyorum. usb'de taşırken alandan kazanmak için kullanmadığım dil dosyalarını silince, program açıldığında "jd update" bunları tekrar indiriyor.
Bug var çalışmıyor, relative pathden bahsediyorsun. Bug var sanırım hala sitedeki protable ondan kaldırıldı zaten.

Hayır bunu engelleyemezsin , belki kandırmanın bir yolu olabilir. Dil dosyaları çok yer kapmalıyor zaten. Dil sisteminin gelmesini bekleyelim önce.
Reply With Quote
  #107  
Old 22.04.2012, 21:46
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Bugün güncellemeden sonra karşılaştığım bir hata var Freeloader.
İki klasörü "yeni pakete taşı" dediğimde iki klasörde listeden kalkıyor.
Log da ise hata gözükmüyor. Gerçi sürekli değil ama ara sıra oluyor bu.
Reply With Quote
  #108  
Old 13.05.2012, 09:23
Dorukhan Dorukhan is offline
Mega Loader
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 65
Default

çıksın artık :D
Reply With Quote
  #109  
Old 18.05.2012, 08:07
Lzexpand
Guest
 
Posts: n/a
Default

Aynen)
Reply With Quote
  #110  
Old 03.06.2012, 17:13
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

zamanlayıcı eklentisini kullanamıyorum.güncellemelerle de düzelmiyor.sadece bu eklentinin ayarlarını sıfırlamanın yolu var mı? (eklentiyi aç kapa yapmak sorunu çözmüyor)

durum bu(araçlar>pencereler>zamanlayıcıya tıkladığım halde bağlantı yakalayıcı da bekliyor):
Spoiler:
Reply With Quote
  #111  
Old 03.06.2012, 18:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

maynak eklentiyi JDden silip güncelleme yap , ancak böye sıfırlarsın. Bu vardır büyük ihtimalle düzeltilir merak etme. Bende deniyorum şimdi. Bende eklenti yok. Hala buglı bu yüzden tahminim. Dev sürümünde de denemedim. İyi bak kendine

Last edited by Freeloader; 03.06.2012 at 18:08.
Reply With Quote
  #112  
Old 03.06.2012, 20:31
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

...\extensions\JDScheduler.jar dosyasını sildim (ama yedekledim)
güncellemeyle eklentiler listesine geri gelmedi.dosyayı JD kapalıyken geri aynı yerine koydum.listede çıkmıyor.(JD açıkken silinemiyor)-kapatıp tekrardan sildim

ben forumda JD2de eğer eklenti geliştiricileri(hangi eklentiyi kim/kimler geliştirdiyse) pasifse eklenti desteği kesilecek gibi birşey okudum.yanlış anlamış da olabilirim.bunun aslı nedir?

eklenti çalışır duruma gelene kadar otomatik ind. başlatı açıp zamanlayıcı bir programla JDyi başlattırırım artık.

Last edited by maynak00; 03.06.2012 at 20:45.
Reply With Quote
  #113  
Old 03.06.2012, 22:32
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
ben forumda JD2de eğer eklenti geliştiricileri(hangi eklentiyi kim/kimler geliştirdiyse) pasifse eklenti desteği kesilecek gibi birşey okudum.yanlış anlamış da olabilirim.bunun aslı nedir?
Evet dışardan eklenen diğer parti uygulamalar (eklentiler) için söylendi bu. Çünkü başkaları arada sırada yeni fikirlerle eklenti yapıyor fakat eklentilerin bakımlarını yapmıyorlar. Bunun için söylenmiştir büyük ihtimalle.

Bu oldukça vakit alır , core yani çekirdeği coalado ve jiaz yapıyor (geliştiriyor) eklentilere de onlar bakarsa işler çok uzar.
Reply With Quote
  #114  
Old 04.06.2012, 19:19
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Freeloader

Real debrid sorununu çözemeyecek miyiz acaba?
Reply With Quote
  #115  
Old 07.06.2012, 10:13
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

bunları da ekleyelim ilk mesaja:
32bit java için JD2 offline kurulum dosyası linki:
Code:
http://installer.jdownloader.org/JDownloader2Setup.exe
64bit java için JD2 offline kurulum dosyası linki:
Code:
http://installer.jdownloader.org/JDownloader2OfflineSetup64Bit.exe
Reply With Quote
  #116  
Old 08.06.2012, 12:38
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

yedekleme işlemini manuel olarak nasıl yapabiliriz?
-dil ayarını aktive ettikleri için takıma teşekkürler
Reply With Quote
  #117  
Old 09.06.2012, 22:58
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

bu hep böyle beta mı kalcak
Reply With Quote
  #118  
Old 25.06.2012, 02:28
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

sorun #1güncelleme kısır döngüye girdi.bunun çözümü nedir?




EDIT:sorun #2sürekli olarak güncelleme yarıda kalıp hata veriyorsa aynı şekilde updater.zip(kullanacağınız zaman indirip hemen kullanın) dosyasını JD klasörüne çıkartıp güncelleme yapın. (güncelleme esnasında indirme programı,p2p uygulamaları,web tarayıcı,antivirus güncellemesi,online tv,radyo,webcam vs. açık olmasın.bunlar öneri tabi)

sorunu kendim çözdüm. burdaki güncelleyici ile klasördekileri yer değiştirin ÇÖZÜM(sorun 1 ve 2 için):
Code:
http://upd0.appwork.org/jcgi/JDownloader
http://update1.jdownloader.org/nupdate/JDownloader/beta/Updater.zip
http://update4.jdownloader.org/nupdate/JDownloader/beta/Updater.zip

Last edited by maynak00; 04.07.2012 at 22:34.
Reply With Quote
  #119  
Old 26.06.2012, 10:13
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

- JD2 de betikler çalışıyor (airties rt-204 v2/v3 modemler de denedim)
- zamanlayıcı ve temizleyici eklentileri stabil
- görsel olarak acaba "indirme listesine ekle" sekmesi daha sağa yada yukarı alınması daha iyi olur gibime geliyor.
Reply With Quote
  #120  
Old 26.06.2012, 19:45
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by jinxleus View Post
- zamanlayıcı ve temizleyici eklentileri stabil
zamanlayıcıyı nasıl çalıştırdın.en son kaldırdığımdan beri geri gelmedi.

@Freeloader
-yeni araç çubuğu nerden çıktı? conduit i görünce kıllanmaya başladım.kurmadım.
bu da eklentinin adresiymiş: jdownloader.ourtoolbar.com
bu da önizlemesi:
Spoiler:

ben şimdilik kimsenin kurmasını tavsiye etmiyorum

Last edited by maynak00; 04.07.2012 at 22:38.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:29.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.