JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #121  
Old 26.06.2012, 22:57
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Doğrusu hiçbir şey yapmadım desem yeridir
sadece java sürümüme ek olarak java 64 bit yükledim. şu an zamanlayıcı ve diğerleri sorunsuz gidiyor
Reply With Quote
  #122  
Old 27.06.2012, 23:12
nightlord57
Guest
 
Posts: n/a
Default

jd 2 de alldedrid desteği var mı?
Reply With Quote
  #123  
Old 01.07.2012, 00:54
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

Program klasöründeki JDownloaderExp.exe nedir??
Reply With Quote
  #124  
Old 11.07.2012, 06:58
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
Program klasöründeki JDownloaderExp.exe nedir??
Ya deneysel yani experiment ya da expert > uzman EXE
Reply With Quote
  #125  
Old 11.07.2012, 07:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
zamanlayıcıyı nasıl çalıştırdın.en son kaldırdığımdan beri geri gelmedi.

@Freeloader
-yeni araç çubuğu nerden çıktı? conduit i görünce kıllanmaya başladım.kurmadım.
bu da eklentinin adresiymiş: jdownloader.ourtoolbar.com
bu da önizlemesi:
Spoiler:

ben şimdilik kimsenin kurmasını tavsiye etmiyorum
Hiç haberim yoktu birkaç gün öncesine kadar, geleceğini biliyordum fakat çıktığından haberim yoktu. JDnin resmi araç çubuğu bu fakat kullanmadım daha sonra deneyeceğim.
Reply With Quote
  #126  
Old 17.07.2012, 00:05
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
Program klasöründeki JDownloaderExp.exe nedir??
JDownloaderExp.exe = new starter that allows jd to use some windows features (for example get notified about logout/shutdown...and proper handle those)
_console.exe = same with debug info to console
kaynak:http://board.jdownloader.org/showpos...12&postcount=4
thanks to Jiaz:thumbup:
Reply With Quote
  #127  
Old 17.07.2012, 00:06
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
JDownloaderExp.exe = new starter that allows jd to use some windows features (for example get notified about logout/shutdown...and proper handle those)
_console.exe = same with debug info to console
kaynak:http://board.jdownloader.org/showpos...12&postcount=4
thanks to Jiaz:thumbup:
Türkçe karşılığı???:rolleyes::rolleyes:
Reply With Quote
  #128  
Old 17.07.2012, 00:36
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by mustafa View Post
Türkçe karşılığı???:rolleyes::rolleyes:
bazı windows özelliklerini JDnin kullanabilmesi içinmiş (örnek olarak oturumu kapatma/bilgisayarı kapatma gibi bir durumu JD haber veriyor)
ben böyle anladım.
o konu bana ait.takip etmen tavsiye olunur sorunlarımı ve isteklerimi yeni yeni yazmaya başladım.başlığı da ona uygun zaten
Reply With Quote
  #129  
Old 17.07.2012, 02:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Doğru anlamışsın.

vLCstreaming ile ilgili sorduğun soru;
streaming > Duraksız veri iletimi ya da akım > verileri arkaplanda duraksamdan VLCye gönderir böylece dosya bilgisyara indirilmeden direkt olarak VLCden izlenebilir, 56k günlerinde icat edilmişti sanırım, o zamanlar dosya indirmek zordu. Bekle bekl bekle, sonra bir deha çıkıp bunu icat etti.

Youtube mp4 dosyası ekle JDye ve Duraksız veri iletimininden VLC ile oynat de sonra. (sağ tıklama içerik menüsünde). Dosya birkaç saniyede VLC ile aksamdan donmadan takılmadan oynamaya başlayacak. Mp4 uzantılarıyla deneyin.

Last edited by Freeloader; 17.07.2012 at 04:25.
Reply With Quote
  #130  
Old 18.07.2012, 16:16
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

JD2 de sağ tıklayıp bağlantı kalıbını yükle dedim dondu kaldı öyle
Reply With Quote
  #131  
Old 18.07.2012, 16:46
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
JD2 de sağ tıklayıp bağlantı kalıbını yükle dedim dondu kaldı öyle
benimki de bir an öyle olacak gibi oldu sonra açtı gezgini. anivirusunu devre dışı bırakıp bir dene belki açar.
Reply With Quote
  #132  
Old 22.07.2012, 01:23
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

@freeloader,

Dinamik part indirme sistemi hakkında gelişme var mı?
Reply With Quote
  #133  
Old 28.07.2012, 16:47
crysis
Guest
 
Posts: n/a
Default

burda neler olmuş böyle : )))
bir ara gelmedik çok şey değişmiş
bir şey soracam arkadaşlar jd2 ne zaman çıkacak çok beklenmedi mi ?

@Freeloader senden bir istediğim olacaktı jd2'ye internet download manager daki gibi hat hızında indirme özelliği eklenebilir mi
Reply With Quote
  #134  
Old 28.07.2012, 16:49
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by crysis View Post
burda neler olmuş böyle : )))

@Freeloader senden bir istediğim olacaktı jd2'ye internet download manager daki gibi hat hızında indirme özelliği eklenebilir mi

ben de ısrarla Freeloader'a bu soruyu soruyorum zaten:biggrin:
Reply With Quote
  #135  
Old 28.07.2012, 19:06
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by crysis View Post
burda neler olmuş böyle : )))
bir ara gelmedik çok şey değişmiş
bir şey soracam arkadaşlar jd2 ne zaman çıkacak çok beklenmedi mi ?

@Freeloader senden bir istediğim olacaktı jd2'ye internet download manager daki gibi hat hızında indirme özelliği eklenebilir mi
neler değişmedi ki :D

JD2 için çok beklendi doğrudur. Ama geliştirici sayısı çok az. Daha da beklememiz gerekebilir. JD2 BETAyı kullan. betanın en güzel özelliği sürekli güncel
hat hızıyla ne demek istedin?. jdownloader site hangi hızla gönderirse o hızla indirir. anlayamadığım konu IDM 8bağlantı X 3 indirmeyle kopmadan indirebiliyorken JD bağlantı koptu uyarısı veriyor.

konu dışı:(IDM kopan bağlantılar için indirmeyi azalmış parçalarla son sürat devam ettiriyor,kalanları da sonra indiriyor.JD için bu zorla devam etme özelliği yok)IDM de bir sorun varki halen devam ediyor.parçaları birleştirirken makineyi kasıyor.hele bir de flash belleğe kaydediyorsa ne kadar beklettiğini düşünmeyin bile(flash belleğin yazma hızı düşükse veya aynı anda çoklu kayıt varsa)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #136  
Old 29.07.2012, 19:28
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Maynağın belirttiği gibi, JD zaten son sürat indirir.

@Mustafa

crysisin söylediği ve senin söylediğin şeyler farklı, senin istediğin veri parçalarının canlı tututlması özelliği, bu özellik JD 2'ye gelecek. Daha öncede söyledim, Jiaz yeni indirme sistemini yazıyor.

Ne kadar sürer bilmiyoruz

Daha büyük bir ekip olsaydı o zaman işler daha hızlı ilerlerdi.

nete fazla bağlanamıyorum çünkü evde değilim ve net burada kötü. Görüşürüz.
Reply With Quote
  #137  
Old 31.07.2012, 09:56
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

JD2'de bugün güncelleme sorunu yaşadım. Bir iki kez JD2'yi kapatıp açtıktan sonra güncelleme başarılı şekilde gerçekleşti
Reply With Quote
  #138  
Old 31.07.2012, 16:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

evet , başkalarıda yaşadı, güncelleme kısır döngüsü sanırım. Kodcular az evvel düzeltti sanırım
Reply With Quote
  #139  
Old 01.08.2012, 13:23
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

bende de oto. güncellemeler kapalı ayarlı olmasına rağmen JD bana kendiliğinden güncelleme sordu. bu konu onla alakalı: http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=40328
birkaç kere updater kendini güncelledi. şimdilik sorun yok.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #140  
Old 01.08.2012, 15:15
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

oto güncelleme sistemini kesinlikle kapatmayın, problem düzeldikten sonra kapatabilirsiniz.

Last edited by Freeloader; 01.08.2012 at 15:22.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:16.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.