JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #141  
Old 02.08.2012, 01:38
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
oto güncelleme sistemini kesinlikle kapatmayın, problem düzeldikten sonra kapatabilirsiniz.
Freeloader iyi güzel de böyle olunca da zırt pırt güncelleme var deyip JD kapanıp açılıyor.malum captchalı indirmelerde de krediler gidiyor.(ben günlük rutin olarak kontrol edip güncellemeleri yaptırıyorum.hatta sabah açarken tekrardan kontrol ettirip yüklüyorum.)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #142  
Old 02.08.2012, 02:33
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bunu konuyu ele alarak söylemiştim http://board.jdownloader.org/showthr...945#post216945 , sende o seçenekler çalışıyor mu ? Yani devre dışı bırakırsan, güncelleme yapmıyor mu JD?

Neyse çokta önemli değil, güncelleme sistemi tam olarak tamamlanmadığı için ve bir hatadan dolayı güncellemler devre dışı bırakılsa bile zaten arada sırada otomatik olarak JD kendisini zaten açıp kapatıyor.

Bu yüzden kapatmayın dedim yani güncelleme sistemindeki düzeltmeyi alana kadar güncellensin JD, bu düzeltmeden sonra kapatabilirsiniz.
Reply With Quote
  #143  
Old 06.08.2012, 02:31
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

Ayarları başka bilgisayara aktarmam lazım. ayarlar hangi dosyada duruyor acaba ?
Reply With Quote
  #144  
Old 06.08.2012, 04:52
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
Ayarları başka bilgisayara aktarmam lazım. ayarlar hangi dosyada duruyor acaba ?
config dosyasında duruyor.
Reply With Quote
  #145  
Old 06.08.2012, 12:22
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

güncelleme çalışmıyor. 30 sn bekleyin diyor. bir de java2.exe*32 açık kalıyor. bende mi sorun var ?
Reply With Quote
  #146  
Old 06.08.2012, 14:07
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
Ayarları başka bilgisayara aktarmam lazım. ayarlar hangi dosyada duruyor acaba ?
komple klasörü aktarsana:thumbup:
ayarlar cfg klasöründe.yedekleme sistemi şimdilik yok.

java2.exe nedir? bende javaw.exe var.hangi java versiyonunu kullanıyorsun?
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #147  
Old 06.08.2012, 18:58
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

JD çalışmıyorsa, ana dizindeki update.jar dosyasını çalıştırın
Reply With Quote
  #148  
Old 07.08.2012, 00:35
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
komple klasörü aktarsana:thumbup:
ayarlar cfg klasöründe.yedekleme sistemi şimdilik yok.

java2.exe nedir? bende javaw.exe var.hangi java versiyonunu kullanıyorsun?
wye bascam diye2ye basmışım. javaw.exe olcaktı. neyse updater.jar ı açınca düzeldi. bir de bişey sorcam hep updaterdan mı başlatmak lazım. JDyi açmak için hangi dosyayı açıyım?
Reply With Quote
  #149  
Old 07.08.2012, 10:09
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
wye bascam diye2ye basmışım. javaw.exe olcaktı. neyse updater.jar ı açınca düzeldi. bir de bişey sorcam hep updaterdan mı başlatmak lazım. JDyi açmak için hangi dosyayı açıyım?
JDownloader.exe yle başlat.updaterla başlatırsan sürekli güncel olursun.seçim senin.:thumbup:
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #150  
Old 07.08.2012, 15:31
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
JDownloader.exe yle başlat.updaterla başlatırsan sürekli güncel olursun.seçim senin.:thumbup:
JD2 dizininde JDownloader.exe diye bir dosya yok.

JDownloaderExp.exe var.
JDownloader.jar var.
Reply With Quote
  #151  
Old 07.08.2012, 16:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

ikisiyle de başlatabilirisn
Reply With Quote
  #152  
Old 09.08.2012, 01:58
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default


resimdeki gibi olmaması için nasıl bir yol izlemem gerekir? (tıkladığımda yanda açılmasın.)

---
indirmesini durduruduğum bir dosya üzerinde delete and...> ...remove downloaded files> All selected links
yapınca listeden gitmiyor(bu sanırsam JD2 forumunda benden başka kişilerin de başına gelmiş.)
bu konu bu sorunla alakalı: http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=40532
---
dur butonu için onay ekranı istiyorum.çünkü hız ayarı yapayım derken yanlışlıkla bastım.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png

Last edited by maynak00; 09.08.2012 at 21:30.
Reply With Quote
  #153  
Old 14.08.2012, 08:10
crysis
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Maynağın belirttiği gibi, JD zaten son sürat indirir.

@Mustafa

crysisin söylediği ve senin söylediğin şeyler farklı, senin istediğin veri parçalarının canlı tututlması özelliği, bu özellik JD 2'ye gelecek. Daha öncede söyledim, Jiaz yeni indirme sistemini yazıyor.

Ne kadar sürer bilmiyoruz

Daha büyük bir ekip olsaydı o zaman işler daha hızlı ilerlerdi.

nete fazla bağlanamıyorum çünkü evde değilim ve net burada kötü. Görüşürüz.
evet benim dediğim farklı ben hat hız 8 mbit ise o hızda indirmesini istemiştim inş o özellik gelir
Reply With Quote
  #154  
Old 14.08.2012, 23:53
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by crysis View Post
evet benim dediğim farklı ben hat hız 8 mbit ise o hızda indirmesini istemiştim inş o özellik gelir
zaten hat hızında indiriyor (sadece veri paketlerini canlı tutma özelliği yok) ben rapidsharede 1 parçayla 8mbps netle 1mb/s hız görmüştüm,şimdiyse hayal.
antivirus,firewall ayarlarını doğru yaptığına aemin misin?
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #155  
Old 15.08.2012, 22:21
crysis
Guest
 
Posts: n/a
Default

evet doğru yaptığıma eminim

internet cafede denemiştim orda hat hızında indirmemişti sanırsam jdowloader hız ayarı yapmayı unuttum ana pencere sağ alt köşeden
Reply With Quote
  #156  
Old 15.08.2012, 23:12
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by crysis View Post
evet doğru yaptığıma eminim

internet cafede denemiştim orda hat hızında indirmemişti sanırsam jdowloader hız ayarı yapmayı unuttum ana pencere sağ alt köşeden
internet cafede kapıda yazan hızda hiç indirme yapamadım ki
net kendinin olacak.başkası kullanmayacak.interneti kullanabilecek ek uygulamalar olmayacak , santrale uzaklık vs. durumlar var. tavsiyem speedtest.net ile hız testi yapıp durumu görmen.
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #157  
Old 16.08.2012, 19:15
baran23
Guest
 
Posts: n/a
Default

jdownloader 2 de download bitince pc yi kapatma özelliği yokmu bu cok önemli benim için pc saatlerce açık kalıyor eski jdownloaderda pc download bitince otomatik kapanıyordu.
Reply With Quote
  #158  
Old 16.08.2012, 21:13
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by baran23 View Post
jdownloader 2 de download bitince pc yi kapatma özelliği yokmu bu cok önemli benim için pc saatlerce açık kalıyor eski jdownloaderda pc download bitince otomatik kapanıyordu.
Ayarlar>JD Shutdown (aktifleştir.)-Sonra Araçlar menüsünden tıkla. (sadece kapatma değil uyku,hazırda beklet,jdyi kapat ayarı da var.)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #159  
Old 16.08.2012, 23:26
crysis
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by maynak00 View Post
Ayarlar>JD Shutdown (aktifleştir.)-Sonra Araçlar menüsünden tıkla. (sadece kapatma değil uyku,hazırda beklet,jdyi kapat ayarı da var.)
evet ordan yapabilirsin süpersin manyak007 :D
Reply With Quote
  #160  
Old 27.08.2012, 19:01
chethin
Guest
 
Posts: n/a
Default

jdownloader 2 ne zaman gelir tahmini?(beta aşamasından sonra)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:15.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.