JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #241  
Old 18.12.2012, 14:01
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
tamam, botzi hala birimi kodluyor, önce bitirsin, daha da geliştirdiği birimi baştan yazmak zorunda kaldı . Sorma nasıl olduğunu. Bitirince tekrar dene lütfen, 1-2 gün sonra. Bende deneyeceğim.
kodlama bitti mi bilmiyorum(şuan: v19096). şu an en yüksek çözünürlük seçili gelmiyor, seçince de diğer çözünürlük,uzantı bilgileri seçilemiyor. şu durum şimdilik problem: ben aynı çözünürlükte sadece mp4ün yakalanmasını istiyorum.webm istemiyorum.(seçeneklerde webmi kapatmıştım fakat bu ayar bu seçenekleri sönükleştiriyor.)ayarım bu:
Spoiler:

örnek linkler:
Spoiler:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**


ayrıca Video-IDyi dosya adı olarak kullan seçeneği gibi dosya adına Video-IDyi ekle seçeneği istiyorum.(çok önceden istemiştim.)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #242  
Old 20.12.2012, 06:39
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default


Hayır bitmedi,

Bu normalmiş çünkü uzantıyı kale almıyor. Fakat sen en yüksek çözünürlük gelmiyor demişsin ? Emin misin gelmediğine?

Only grab best available resolution uzantılar dahil olmak üzere en iyisini seç demek, bu yüzden diğer seçtiklerin devre dışı bırakılıyor. Eğer ki en iyi olan çözünürlüğün yakalanmasını istemiyorsan, o zaman grab best available resolution seçeneğini etkinleştirme ve görsel 1!de göstermiş olduğun o seçeneklerden hangilerini istiyorsan seç.

Eğer sadece mp4 istiyorsan > filtre ekleyebilirisin ya da özel görünüm olarak eklersin ve görünümler bölümünde webm çıktığında kutudan > TIK işaretini kaldırırsın böylece webm yakalandığında link yakalayıcı listesinde görüntülenmez.

ID konusu için bilet açacağım. Ek olarak o verdiğin Dosyayı yürütememe problemini bildirdim.

Bilete bak maynak bu şekilde istiyorsun değilmi



Last edited by Freeloader; 20.12.2012 at 09:15.
Reply With Quote
  #243  
Old 20.12.2012, 09:13
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by veyselcelik View Post
Windows 8'de indirmeler bittikten sonra bilgisayarı kapatma özelliği çalışmıyor. JD2 60tan geri sayıp kendini kapatıyor. bilgisayar açık kalıyor.

Bu daha çok win8 ile alakalı, hata takipçisinde bilet olarak var.
Reply With Quote
  #244  
Old 21.12.2012, 03:11
gokbiloz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhabalar, Jdownloader 2 de hız grafiğini nasıl kaldırıyoruz?
Reply With Quote
  #245  
Old 21.12.2012, 07:22
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by gokbiloz View Post
Merhabalar, Jdownloader 2 de hız grafiğini nasıl kaldırıyoruz?

Şimdilik hayır, ileride evet
Reply With Quote
  #246  
Old 21.12.2012, 13:06
gokbiloz
Guest
 
Posts: n/a
Default

birşey daha sormak istiyorum. Dosyayı rar dan çıkartırken çıkartma işlemini göremiyoruz. ne kadar kalmış bitmişmi çıkartma işlemi diye. Bunun bir çözümü varmı.
Reply With Quote
  #247  
Old 25.12.2012, 10:11
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

gokbiloz

Belki bilgi çubuğuna eklenebilir, aklımda bu, bu hafta hata takipçisine ekleyeceğim

Last edited by Freeloader; 25.12.2012 at 11:05.
Reply With Quote
  #248  
Old 25.12.2012, 22:00
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

sabırsızlıkla bekliyorum.
Reply With Quote
  #249  
Old 25.12.2012, 23:34
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

Chat sayfası açıkken pencereler ayarlanmıyor ayrıca anticaptcha brotherhood desteği de mevcut değil galiba.

Bağlantı yakalacıda ki linkleri indirme listesine alma olayı yok galiba yani indirmek istediğim linkleri listeye alıp daha sonra indirmek istiyorum ama indirmeye başlaya basmadan listeye alınmıyor indirmeye başla dediğinde hemen üstteki indirmeye başlıyor bence ayrılmalı bunlar.

Last edited by myefsane; 25.12.2012 at 23:49.
Reply With Quote
  #250  
Old 26.12.2012, 06:03
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

myefsane
JD sohbet eklentisinin ayarları var, ayarlarında hagi kanallara girmek istediğini komut olarak belirleyebilirsin. Pencereleri ayarlamana gerek yok JDownloader ana kanalından da bana ulaşabilirsin, zaten TR kanalı boş, ve İngilize kanalında Türkçe konuşmak yasak diye bir kural yok. Almanca İngilizce ve Türkçe geçerli diller, diğer dilleri tercih etmiyoruz çünkü bu dilleri bilmiyoruz.

Tr kanalına katılma komutun bu, bu bir IRC kanalı basit IRC komutlarıyla kanalları değiştirebilirsin, ya da JDye otoöatik olarak hangi kanallara girmesi geketiğini söyleyebilirsin.

komut
/join #JDownloader[tr]

Tavsiye istersen MIRC ya da pidgin kullan sohbet için.


Sağ alt köşede indirme listesine gönder seçeneği var, brotherhood da çalışıyor. Ek olarak indirme listesine gönderme zorunluluğun yok çünkü JD2 de bağlantı yakalayıcıdaki bağlantılar silinmiyor.

Ama yok ben göndereceğim diyorsan, o zaman sağ alt köşede



Brotherhoodun son sürümünü sitesinden indirip kurduysan

C:\Users\SENİNKULLANICIADIN\AppData\Local\Captcha_Brotherhood\Files\Solver buradan

captchaBrotherhoodJDPlugin bu klasörü bul > SAĞ TIKLA KOPYALA > SONRAbunu> JDownloader2\jd

\captcha\methods
içerisine atıyorsun. Attıktan sonra ismini captchabrotherhood olarak değiştiriyorsun.
Attached Images
File Type: png gönder.png (19.9 KB, 369 views)

Last edited by Freeloader; 26.12.2012 at 06:34.
Reply With Quote
  #251  
Old 26.12.2012, 23:57
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

Teşekkürler önerilerini dikkate alacağım.
Reply With Quote
  #252  
Old 28.12.2012, 23:21
gokbiloz
Guest
 
Posts: n/a
Arrow

Bir önceki soruma cevap verdiğin için teşekkürler freeloader kardeşim. Bir şey daha var onuda belirtmek istiyorum. Alldebrid ve netload premium üyeliğim var. Netload linki ekleyip indirmeye başladığımda alldebrid link yaratıp ordan indirme yapıyor. Premium olmayan filehostlar için güzel bir özellik ama premium olan filehostlarda ALLdebrid devreye girmesede direk netload olarak indirse daha iyi olur.
Spoiler:


Last edited by Freeloader; 28.12.2012 at 23:36.
Reply With Quote
  #253  
Old 28.12.2012, 23:35
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by gokbiloz View Post
Bir önceki soruma cevap verdiğin için teşekkürler freeloader kardeşim. Bir şey daha var onuda belirtmek istiyorum. Alldebrid ve netload premium üyeliğim var. Netload linki ekleyip indirmeye başladığımda alldebrid link yaratıp ordan indirme yapıyor. Premium olmayan filehostlar için güzel bir özellik ama premium olan filehostlarda ALLdebrid devreye girmesede direk netload olarak indirse daha iyi olur.
ilgili konu http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=41647

Birşey değil, evet haklısın bu hata takipçisinde bilet olarak var, appworks yani jd ekibi tarafından eklenecek. şu anda yeni güncelleme sistemini bitiriyorlar. biraz daha sabır.

iyi seneler

Last edited by Freeloader; 28.12.2012 at 23:46.
Reply With Quote
  #254  
Old 29.12.2012, 11:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@ Maynak

http://board.jdownloader.org/showpos...&postcount=242

Bitti birim ayarlarından ayarlayabilirsin


Reply With Quote
  #255  
Old 29.12.2012, 20:59
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
@ Maynak

http://board.jdownloader.org/showpos...&postcount=242

Bitti birim ayarlarından ayarlayabilirsin


evet güncelle sonrası seçenek eklendi. only grab best available resolution seçiliyken uzantılar seçilebiliyordu. şimdi seçilemiyor.webm içi önerini deneyeceğim(webmli paketi silmek de kolay.)

dosya adına id oto. ekleniyor. çok teşekkürler;) (also thanks to botzi)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #256  
Old 31.12.2012, 00:09
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

Sohbet girişte yazılan kod ekranına /join #JDownloader[tr] kaydetiğimde jd kilitleniyor bilginize.
Reply With Quote
  #257  
Old 31.12.2012, 03:27
veyselcelik veyselcelik is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 53
Default

Ubuntu kullanıyorum, jd 2 yi nasıl indirebilirm. ilk sayfadaki link görünmüyor. external links ... vs bişeyler diyor.
Reply With Quote
  #258  
Old 31.12.2012, 04:56
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@veyselcelik

Linkler halka açıktır, emin misin görünmediğine?

myefsane

Evet biliyorum, bu da hata takipçisine.
Reply With Quote
  #259  
Old 31.12.2012, 05:07
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@veyselcelik düzelttim

evet forumun filtresine takılmış diğer url
Reply With Quote
  #260  
Old 31.12.2012, 12:22
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

Quote:
Brotherhoodun son sürümünü sitesinden indirip kurduysan

C:\Users\SENİNKULLANICIADIN\AppData\Local\Captcha_Brotherhood\Files\Solver buradan

captchaBrotherhoodJDPlugin bu klasörü bul > SAĞ TIKLA KOPYALA > SONRAbunu> JDownloader2\jd

\captcha\methods içerisine atıyorsun. Attıktan sonra ismini captchabrotherhood olarak değiştiriyorsun.
Bunları yapmama rağmen otomatik tanımıyor. Nerede yanlış yaptım.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:49.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.