JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 15.11.2009, 15:22
saka806
Guest
 
Posts: n/a
Default

bilgilendirme için tesekkürler.ben ikinci resim için denileni yapamadım .çünkü modemimin reset tusu hangisi bilmiyorum .yardımcı olursanız cok sevinirim.modemim zoom x4
Reply With Quote
  #22  
Old 05.12.2009, 00:54
bellerophon
Guest
 
Posts: n/a
Default

benim modemim cnet car 854. yeniden başlat dediğimde ip değişiyor. ip gösteren siteler öyle gösteriyor en azından. fakat betiğin kaydı bitmiyor. hala kaydediliyor mesajı duruyor. ortalama bir betiğin kaydı ne kadar zaman sürer ki?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Last edited by bellerophon; 05.12.2009 at 16:34.
Reply With Quote
  #23  
Old 06.12.2009, 23:48
bellerophon
Guest
 
Posts: n/a
Default

tmm sorunu çözdüm. ayarlar-gelişmiş kısmından dengeli ip denetimi kullan kutusunu işaretledim ve sorun çözüldü.
Reply With Quote
  #24  
Old 07.01.2010, 00:02
sukrublack
Guest
 
Posts: n/a
Default

benim sorunum modemın ara yuzunde yenıden baslatma tusu yok bunu nasıl yapabılırımm Castlenet CBV734EW modem bu kablo modem bi turlu bulamıyorum reboot kodunu
Reply With Quote
  #25  
Old 10.01.2010, 15:50
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by sukrublack View Post
benim sorunum modemın ara yuzunde yenıden baslatma tusu yok bunu nasıl yapabılırımm Castlenet CBV734EW modem bu kablo modem bi turlu bulamıyorum reboot kodunu
Yönlendirici/Router mi bu modem ? yoksa kablo modem mi?
Reply With Quote
  #26  
Old 11.01.2010, 17:54
cefe
Guest
 
Posts: n/a
Default

yaaw benim modemin şifresi yok :D:D
Reply With Quote
  #27  
Old 25.01.2010, 11:24
gokhanx1
Guest
 
Posts: n/a
Default

Teşekkürler / Thabnk you / Danke
Reply With Quote
  #28  
Old 12.02.2010, 23:16
divxup
Guest
 
Posts: n/a
Default ZyXEL P-660W-T1 v2 betiği arıyorum

arkadaşlar benim kullandıgım modem ZyXEL P-660W-T1 v2 ve modemimi router listesinde bulamadım ve tekrar bağlan testide yapamadım, bilen bi arkadaş var mı?
Reply With Quote
  #29  
Old 31.05.2010, 15:15
larose43
Guest
 
Posts: n/a
Default

mrb.ben airteis air 7261 modem kullanıyorum.jdownloader sürümü 0.8.821 özel betiklerden modemime uygun betiği bulup düzenledim.ama bu betiği nasıl kullanacağımı bilmiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden tşkrlr.:outch:
Reply With Quote
  #30  
Old 12.06.2010, 11:38
cengaverrr
Guest
 
Posts: n/a
Default

ya arkadaşar benim huawei modemim var bu işlemleri denedim, tekrar bağlan başarılı dedi fakat ip değiştir dediğim zaman ip değişmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Reply With Quote
  #31  
Old 18.08.2010, 15:57
halukthebalik
Guest
 
Posts: n/a
Default

degerli arkadaslar,

zoom*4 (1 ethernet ve 1 usb cikis) modemimi türlü uğraşmalarıma, okumama, defalarca denememe rağmen otomatik resetlemeyi başaramıyorum. herşeyi dogru yaptigimi düsünmeme ragmen, betik olustur dedigimde localhost 8972 ye yonlendiriliyorum... bana yol gosterecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim...:)
saygilar.

haluk
Reply With Quote
  #32  
Old 07.10.2010, 03:11
m3l4nkoliq
Guest
 
Posts: n/a
Default

hocam bende airties 5450v2 modem var, forumda anlatıldığı gibi bi betik oluşturdum kendime ancak test odasında ip değiştir dediğim zaman betik işe yaramıyor yukarıda modemin ip adresini ve arayüzdeki şifresi doğru giriyorum ancak explorer a modemin ip sini yazdığınızda kullanıcı adı istemediği için kullanıcı adı bölümünüde boş bırakıyorum sorun nedir acaba bana yardımcı olur musunuz?
Reply With Quote
  #33  
Old 07.10.2010, 09:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by m3l4nkoliq View Post
hocam bende airties 5450v2 modem var, forumda anlatıldığı gibi bi betik oluşturdum kendime ancak test odasında ip değiştir dediğim zaman betik işe yaramıyor yukarıda modemin ip adresini ve arayüzdeki şifresi doğru giriyorum ancak explorer a modemin ip sini yazdığınızda kullanıcı adı istemediği için kullanıcı adı bölümünüde boş bırakıyorum sorun nedir acaba bana yardımcı olur musunuz?
Önce IP değişken mi emin olun ondan sonra diğer airties modemler için verilen betikleri deneyin. Diğer airties betikler,nden birinin uyumlu olması lazım. Eğer o da olazsa JD sohbete teamviewer kapıp uğrayın genelde akşamları orada oluyoruz.
Reply With Quote
  #34  
Old 07.10.2010, 12:05
m3l4nkoliq
Guest
 
Posts: n/a
Default

ip değişken modeme elimle reset attığımda ip değişiyor. "http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=11152" bu sayfadaki betiğide denedim ama yinede sonuç alamadım. teamviewer indirdim kurdum pc yee ama daha önce hiç kullanmadım tam olarak bildiğimde söylenemez bu programı

Last edited by m3l4nkoliq; 07.10.2010 at 12:26.
Reply With Quote
  #35  
Old 27.10.2010, 13:16
purebred
Guest
 
Posts: n/a
Default Otomatik reset

Ben bu ayarları yaptım. El ile tekrar bağlan butonu sayesinde IP değişikliği yapabiliyorum ama bu değişikliği her part bittiğinde jdownloader a otomatik yaptırmanın yolu yokmu? Gece download bıraktığımda daha çabuk indirse böylece
Reply With Quote
  #36  
Old 20.11.2010, 11:51
sellcenn
Guest
 
Posts: n/a
Default

netmaster cbw-560 modem için tekrar bağlan ayarlarını yapamıyorum. modem arayüzüne girmiyo. 6aydır takrar bağlan ayarları yapılmadan kullanıyordum ama şimdi rapidshare limitim dolmuş galiba. ip mi de değiştiremiyorum statik ip olduğu için. nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz. rapidshareden gece koyduğum bir link sabaha kadar inmiyor. sürekli 55 dk bekleme süresi veriyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Reply With Quote
  #37  
Old 12.12.2010, 19:06
gadi23
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by devilselim View Post
slm arkadaşlar resimde gösterildiği gibi yaptım oldu hatta test ettim ama netload tan veya başka bir şeyden indirme yaparken bir link bitince öbürüne geçince 30 dk bekliyor otomatik resetlemiyor yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Evet Aynı Sorun Bendede var Mesela x7.to dan bir part indirdim indirme işlemi bittikten sonra otomatik olarak kendini resetleyip öbür part'a geçmiyor 30 dk bekliyor lütfen yardım edin.
Reply With Quote
  #38  
Old 24.12.2010, 16:44
fonfani
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yanlış konuya yazıyor olabilirm fakat pazartesi günüden beri betik yapmaya ve ip değiştirmeye çalışıyorum.
1-) kablonet kullanıyorum ve Win7. modemim de Airties 4240. hazır betiği yok.

Kablonette StatikIP varmış o yüzden müşteri kendisi değiştiremezmiş dediler.
win7 de zaten forumdan incelediğim kadarıyla betik yaratmada sorun oluyormuş skor 2-0 golü yedik.

Ne yapabilirim. Yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Reply With Quote
  #39  
Old 24.12.2010, 17:59
elixer
Guest
 
Posts: n/a
Default

Superonline'ın verdiği pirelli ea4202 marka modemde script oluşturmak istedim. jdownloaderda macro oluşturur gibi işlemleri yaptım. Ip değişti. başarılı oldu ve scripti save ettim. ancak change ip dediğimde ipyi değiştiremedi. modemim bunu desteklemiyor mu? yardım lütfen.
Reply With Quote
  #40  
Old 12.01.2011, 22:32
inca300NX
Guest
 
Posts: n/a
Default IP reset scripti hazırlama için yardım isteği

Freeloader merhaba;
Ben **External links are only visible to Support Staff**Inca IM-300NX modem kullanıyorum ve malesef jdownloader scripti kayıt olduğu halde çalışmıyor. Http live header da kaydettim olmadı/beceremedim.
Derme çatma bir autoit scripti yazmayı becerdim 56sn de reset atıyor ama o da browser penceresi açıp mouse clickleri vb gönderdiği için çalışırken ve pencere yeri boyutu vb değişirse sorun çıkarıyor. Manuel olarak wan hizmetini açıp kapayarak çok hızlı ip resetliyebiliyorum ama kaydedilen script malesef resetlemiyor. Acaba size live header kayıtlarını göndersem bana yardımcı olabilirmisiniz. Kayıtları firefox da olabildiğince sade almaya çalıştım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:28.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.