JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19.05.2009, 09:25
voximdo
Guest
 
Posts: n/a
Default Jak dodac nowy router

Witam,

Posiadam router WAG54G2, niestety nie ma go na liście obsługiwanych routerów, i teraz mam pytanie, jak samemu można skonfigurowac reconnect routera którego nie ma na liście ?

Z góry wielkie dzięki .

Pozdrawiam,
Reply With Quote
  #2  
Old 20.05.2009, 11:18
djuzi's Avatar
djuzi djuzi is offline
JD Polish Support (inactive)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Poland
Posts: 486
Default

Nie ma możliwości dodawania swoich metod do listy routerów.
Aby skonfigurować własny router/modem, który nie widnieje na liście trzeba użyć Nagrywania ponownego połączenia. Ta opcja widnieje w Konfiguracji FengShui (widok prosty). Za pomocą tego narzędzia nagrywamy sekwencję czynności, które należy wykonać by rozłączyć i połączyć ponownie połączenie z Internetem. Potem JDownloader wykorzysta nagranie za każdym razem, gdy zajdzie potrzeba zmiany adresu IP.
Reply With Quote
  #3  
Old 30.05.2009, 21:09
kubro
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by djuzi View Post
Nie ma możliwości dodawania swoich metod do listy routerów.
Aby skonfigurować własny router/modem, który nie widnieje na liście trzeba użyć Nagrywania ponownego połączenia. Ta opcja widnieje w Konfiguracji FengShui (widok prosty). Za pomocą tego narzędzia nagrywamy sekwencję czynności, które należy wykonać by rozłączyć i połączyć ponownie połączenie z Internetem. Potem JDownloader wykorzysta nagranie za każdym razem, gdy zajdzie potrzeba zmiany adresu IP.
Witam mam router Linksys WAG54GS Firmware Version: V1.01.01
i nie mam go na liscie ;/ (sa podobne ale na zadnej nie dziala) a tej opcji FengShui nie widze mam Jdownloadera 0.5.917 gdzie ona jest ?? i mam gdzies wpisac login i haslo z neostrady ?? bo koło tych okien (Wybierz router, przenies ip, utworz skrypt...) podaje login i haslo do routera! ??
Reply With Quote
  #4  
Old 04.06.2009, 19:55
karpik1982
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by voximdo View Post
Witam,

Posiadam router WAG54G2, niestety nie ma go na liście obsługiwanych routerów, i teraz mam pytanie, jak samemu można skonfigurowac reconnect routera którego nie ma na liście ?

Z góry wielkie dzięki .

Pozdrawiam,
W przypadku WAG54G2 wystarczy wybrać WAG200G, który jest jego poprzednikiem i posiada bardzo podobny firmware!

Co do WAG54GS nie mam pewności ale tez powinien działać!
Pozdrawiam

Last edited by karpik1982; 04.06.2009 at 20:03.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:09.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.