|
|||
|
|||
Hız 120 nin üstüne Çıkmıyor...(4MBİT)
4 mbit bağlantım var ve mediafire dan download açtım...Orbit ile 5 dosya çekmeye başlıyorum 400 lerde geziyor(tek dosya olsada fark etmez 400 civarı çeker)...Jdownloader ile 5 dosya açtım 120 maxsimum 200 oluyor...(tek dosyada da hız aynı)
Megauploaddan download açtım yine 120 civarlarında sürünüyor...Nedeni nedir... Resim eklemem gerekirse ekleyyim... Last edited by Freeloader; 15.01.2010 at 01:51. |
|
|||
|
|||
Tüm siteler için böyle 120 üzerine çıkmıyor... :(
|
|
|||
|
|||
bende 2 mb var,benimkiside anllattığınız gibi 200 kb'ı eskiden hiç görmüyordum,40,50 le indiriyordu jdownloader,netload,hotfile felan premium hesap elime geçti,artık 220'nin aşağısına inmiyor,sorun bence sunucularda olabilir,free userlere az veriyorlar herşeyi
|
|
|||
|
|||
Jdownloader hızı sınırlamaz , eğer sisteminizde Java ve javaw dosyalarını engelleyen virüs programı ya da harici bir güvenlik duvarı var ise ve java ile javaw exe dosyalarına izinler doğru şekilde verilmediyse , veri aktarımı engelleniyor olabilir bu da doğal olarak dosyanın yavaş inmesine ya da bağlantı kopmalarına sebep olabilir.
NOD32 ve avira , kaspersky 2010 , avg bu engellemeleri yapanlardan birkaçı Eğer izinler doğru şekilde verilmesine rağmen hız size göre hala yavaş ise o zaman hız testlerinizi doğru programlarla yapını ÖRN; Bandwidth Meter Pro , OnlineEye ya da simple internet meter gibi programlarla hızı test edin. hatta clrl alt del yapıp ağ trafiğini görev yöneticisinden de izleyebilirsiniz. Last edited by Freeloader; 14.01.2010 at 12:55. |
|
|||
|
|||
@ Freeloader ın
yazmış olduklarına ilave olarak mediafire barındırıcısından indirme işlemi yaparken Mak. Bağ. sayınızı ve Mak. İnd. sayınızı arttırarak deneyiniz. JD den kaynaklanan bir problem olduğunu zannetmiyorum. JD den kaynaklanan problem olsa, kendi indirme işlemlerimde de karşılaşırım. Mediafire barındırıcısından yapılan indirme işlemi, Novaup barındırıcısından yapılan indirme işlemi, |
|
|||
|
|||
bluemoon072 gördüğüm kadar novaup ve mediafire hızlı download imkanı sağlıyor benim üye olduğum gruplarda daha çok "rap..shar."linkleri mevcut, senin barındırıcılarınla indirmek için hangi siteden ya da gruptan faydalanabilirim,teşekkürler
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|