|
|||
|
|||
![]()
kısa tutuyorum ;
üzerinde çalıştığım bir duvar kağıdı ve hala dületilmesi gereken yerleri var şimdilik bu şekilde görünüyor. Yakında final sürümünü sizlere sunmayı planlıyorum. (Tahmini varış süresi bilinmiyor) yorumlarınızı bekliyorum ![]() Duvar kağıdı ismi ; JDownloader elementler boyut; 1600x1200 küçük boyutlu görünümü ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bence profesyönelce yapılmış bir duvar kağıdı
![]() Ufak bi eleştirimde olacak tabi eleştiri olmazsa olmaz ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
evet eleştiri olmadan olmuyor haklısın ![]() yorumun için çok sağol, yorumlarla birlikte daha da güzel şeylerin oluşması dileğiyle ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
belki resim çok hoş ama çok kalın be 8.7 mb resim programın anası ağlatır sade resmi açarken 5 dakika bekliyor 108 ila 105 kb arası indirme yaparken onun için proyu sakatlar bence çok kalın mb si çok yüksek kb lerde olmalı bence
|
|
|||
|
|||
![]()
bence muhteşem görünüyor.Elinize sağlık.
sevgili Freeloader acaba bu duvar kağıdının ana rengi yeşil yani Jdownloader rengi olabilir mi? O şekilde nasıl olurdu acaba..... sevgilerimle |
|
|||
|
|||
![]()
Bence güzel olmuş ama mehmet han a katılıyorum yeşil arkaplana yapılsa nasıl olur acaba..
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Evet olabilir , Yeşili denedim geçenlerde ve yeşil yapınca ışıklandırmanın tonunu da baştan yapmam gerektiğini fark ettim . Bilgisayarım eski olduğu için işlem uzun sürüyor ama tavsiyelere uyup ışıklandırmayla beraber yeşil fonlu versiyonu sunacağım. Fakat önce bunu bu haliyle bitirmeyi planlıyorum bakalım önümüzdeki günlerde üzerinde yine yoğunlaşçam. Tavsiyeler ve beğendiğiniz için teşekkürler. |
|
|||
|
|||
![]()
hocam ellerinize sağlık. sabır ve merakla bekliyorum.Kolay gelsin.
sevgilerimle... |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|