|
|||
|
|||
![]()
Açıklamak biraz zor olacak ama direk olaya girmek istiyorum...
Şimdi; Ahmet adında bir paketimiz var diyelim.İçindede 2 partlık bir arşiv var.Ve 3 farklı barındırıcı linki mevcut...Yani; [AHMET] Barındırıcı1-Part1.zip Barındırıcı2-Part1.zip Barındırıcı3-Part1.zip Barındıcırı1-Part2.zip Barındırıcı2-Part2.zip Barındırıcı3-Part2.zip şeklinde olduğunu varsayalım.Downloadı başlattık ve barındırıcı1'den part1.zip'i ve barındırıcı2'den part2.zip'i indirdik diyelim.Diğer linklerimizde hata vermiş olsun.Herhangi bir hata işte çokta önemli değil... Yani 2 adet dosyamız indikten sonra yeni görüntü şu şekilde olacak ; Barındırıcı2-Part1.zip Barındırıcı3-Part1.zip Barındırıcı1-Part2.zip Barındırıcı3-Part2.zip Linkler hata verdiği için paket ismine sağ tıklayıp sıfırla dedik.Bunun normal şartlarda bir zararı olmaması lazım.Paket içindeki linkleri tekrar indirmeye çalışması lazım.Ancak bu işlemle büyük bir hata yapmış oluyoruz tabi bunu bende birazcı kgeç farkettim ![]() ![]() Güncellemelerde hatanın giderilmesi dileğiyle... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GUARDIAN
Konuyu okumuştum ama unuttum Guardian , şu aralar jd barındırıcı logo paketiyle uğraşıyorum . Logo paketini bitirince tekrar okuyup jiaz ile görüşürüm bunu. görüşürüz |
|
|||
|
|||
![]()
Teşekkürler,Kolay gelsin...
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|