JDownloader Community - Appwork GmbH

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14.03.2010, 16:59
cemix
Guest

Arrow JDownloader Tişört Hakkında

JDownloader Tişört için resimleri verebilir misiniz?
Reply With Quote
Old 14.03.2010, 23:03
Freeloader
Guest

ana sayfada resimler var eğer basılmış halinin (yani orjinal halinin) fotolarını istiyorsan ilerde sitede yayınlanacaktır cemix. Şu anda bir yarışma düzenleniyor bu yüzden fotolar verilmiyor.

Bu arada ne için lazım? merakımdan soruyorum?

Not; yarışma fotolarını düzenleyip sana gönderebilirim? yüzleri kesip?

Last edited by Freeloader; 14.03.2010 at 23:09.
Reply With Quote
Old 15.03.2010, 00:25
cemix
Guest

Anasayfada jd tişört resimlerini görünce kendim için jd resimleri tişört bastırıp giymek istedim. Başka bir amaçla resimleri istemedim

Kaliteli basım yapan bir yer biliyorum reklam olarak algılanmasın **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Resimler verildiğinde herkes buradan sorunsuzca ve kaliteli bir biçimde bastırabilir. Evinize kargo ile yolluyorlar
Reply With Quote
Old 15.03.2010, 00:28
cemix
Message deleted by Freeloader.
Old 15.03.2010, 13:31
Freeloader
Guest

selam cemix,

JD takımı yakında original T Shirt satışlarını kendi sitesinden başlatacakmış, fiyatlar 15-25 euro civarında olacakmış tahmini (ellerinden geldiğince ucuz tutmaya çalışıyorlar ve JD fanatiklerinin bir T Shirt için 25 euro'nun üzerinde para vermesini doğru bulmuyorlar hedef 14-15 euro). Türkiye'ye satışlar olacak mı daha belli değil.

T-Sörtleri kendin bastırmak istiyorsan JD'nin en büyük logosunu ana sayfadan alabilirsin logonun üzerine tıkla) bunun dışında sana faydası olabilecek bir fotoğraf yok şu anda (sadece jd takımının cebit 2010 da) çekildiği fotolar var.Ana sayfadaki logo işini görür mü onu da bilmiyorum. Ama tahminim bir baskı makinası bu tip .png formatlı fotoları T shirtlere basabilir. Eğer olursa Kaliteli olur mu onu da bilmiyorum, baskı sektörü ile ilgili pek fazla bir fikrim yok açıkçası.

reklam olarak angılanmadı

görüşürüz,

Last edited by Freeloader; 15.03.2010 at 13:39.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules