JDownloader Community - Appwork GmbH

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21.03.2010, 15:20
Freeloader
Guest

Default JDownloader fanatikleri için duvar kağıdı (yapım aşamasında)

kısa tutuyorum ;

üzerinde çalıştığım bir duvar kağıdı ve hala dületilmesi gereken yerleri var şimdilik bu şekilde görünüyor. Yakında final sürümünü sizlere sunmayı planlıyorum. (Tahmini varış süresi bilinmiyor)

yorumlarınızı bekliyorum

Duvar kağıdı ismi ; JDownloader elementler
boyut; 1600x1200

küçük boyutlu görünümü
Reply With Quote
Old 21.03.2010, 15:20
Freeloader
Guest

Reply With Quote
Old 21.03.2010, 17:00
GUARDIAN
Guest

Bence profesyönelce yapılmış bir duvar kağıdı
Ufak bi eleştirimde olacak tabi eleştiri olmazsa olmaz Oda jdownloader yazısının üzerindeki logolar gayet şık görünüyor... 2. 3. boyut var logolarda ama t-shirt çok sıradan kalmış orda.Resmin tamamı çok boyutlu zaten.Arka plandaki efektlerden yazılara kadar herşey çok boyutlu ancak t-shirt tek boyutlu dümdüz kalmış,monotonlaştırmış resmin o kısmını
Reply With Quote
Old 21.03.2010, 17:21
Freeloader
Guest

Quote:
Originally Posted by GUARDIAN View Post
Bence profesyönelce yapılmış bir duvar kağıdı
Ufak bi eleştirimde olacak tabi eleştiri olmazsa olmaz Oda jdownloader yazısının üzerindeki logolar gayet şık görünüyor... 2. 3. boyut var logolarda ama t-shirt çok sıradan kalmış orda.Resmin tamamı çok boyutlu zaten.Arka plandaki efektlerden yazılara kadar herşey çok boyutlu ancak t-shirt tek boyutlu dümdüz kalmış,monotonlaştırmış resmin o kısmını
Evet katılıyorum guardian , T-shirt dediğin gibi tek boyutlu duruyor belki 3d yapabilirim T shirtı ve ikonlaştırabilirim ya da çıkartabilirim , birkaç farklı örnek oluşturup daha sonra bu başlık altında sunacağım. ... Arka plana da dünya haritası eklemeyi planlıyorum. yeşil tonlarda olursa daha da iyi olabilir denemek lazım örnek > **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

evet eleştiri olmadan olmuyor haklısın

yorumun için çok sağol,

yorumlarla birlikte daha da güzel şeylerin oluşması dileğiyle
Reply With Quote
Old 21.03.2010, 20:12
igleoo
Guest

belki resim çok hoş ama çok kalın be 8.7 mb resim programın anası ağlatır sade resmi açarken 5 dakika bekliyor 108 ila 105 kb arası indirme yaparken onun için proyu sakatlar bence çok kalın mb si çok yüksek kb lerde olmalı bence
Reply With Quote
Old 22.03.2010, 19:22
mehmet_han
Guest

bence muhteşem görünüyor.Elinize sağlık.

sevgili Freeloader acaba bu duvar kağıdının ana rengi yeşil yani Jdownloader rengi olabilir mi? O şekilde nasıl olurdu acaba.....

sevgilerimle
Reply With Quote
Old 22.03.2010, 20:49
rampage4u
Guest

Bence güzel olmuş ama mehmet han a katılıyorum yeşil arkaplana yapılsa nasıl olur acaba..
Reply With Quote
Old 25.03.2010, 11:48
Freeloader
Guest

Quote:
Originally Posted by mehmet_han View Post
bence muhteşem görünüyor.Elinize sağlık.

sevgili Freeloader acaba bu duvar kağıdının ana rengi yeşil yani Jdownloader rengi olabilir mi? O şekilde nasıl olurdu acaba.....

sevgilerimle
selam sevgili Mehmet ve rampage4u ,

Evet olabilir , Yeşili denedim geçenlerde ve yeşil yapınca ışıklandırmanın tonunu da baştan yapmam gerektiğini fark ettim . Bilgisayarım eski olduğu için işlem uzun sürüyor ama tavsiyelere uyup ışıklandırmayla beraber yeşil fonlu versiyonu sunacağım.

Fakat önce bunu bu haliyle bitirmeyi planlıyorum bakalım önümüzdeki günlerde üzerinde yine yoğunlaşçam.

Tavsiyeler ve beğendiğiniz için teşekkürler.
Reply With Quote
Old 26.03.2010, 20:17
mehmet_han
Guest

hocam ellerinize sağlık. sabır ve merakla bekliyorum.Kolay gelsin.

sevgilerimle...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules