|
|||
|
|||
![]()
işletim sistemim Win 7 x86.
Jdownloader güncel hali yüklü. KIS 2010 kullanıyorum ve hem jawaw.exe hem java.exe hem jdownloader.exe izin verilenler kısmında.Windows Firewall dan da herhangi bir kısıtlama yok.Ancak 2 gündür bu ekran görüntüsündeki gibi hata/uyarı alıyorum ve indiremiyorum.Bu sadece RS de yapmıyor.MU,MF v.b host lardada yapıyor.Ne yapabilirim ? Log kaydını yapamıyorum çünkü Jdownloader hata veriyor.Burayada copy/paste yapamıyorum mesaj alanına karakter sayısından dolayı sığmıyor.Ne yapabilirim ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kaspersky 2010 diğer bir kullanıcıda da problem çıkardı .. Bu aralar kaspersky güncelleme yayınladı mı?
neyse bu problemini çözecektir diye tahmin ediyorum en alta bak ; network observation port yazıyor , anlatıldığı gibi yap. umarım faydası olur http://jdownloader.org/knowledge/wik...ort-80-and-443 port 80 ve 443 bunları devre dışı bırak. |
|
|||
|
|||
![]()
Benim işletim sistemide win 7 32 bit kis 2010 da var. Formattan sonra herşeyi yükledim sorunsuz çalışıyor hepsi böyle bir hata vermedi hiç şimdiye kadar.
Bence en iyisi bir format at herşeyi 0 dan yükle. |
|
|||
|
|||
![]()
Hayır herhangi bir güncelleme yayınlanmadı ancak kasperskyın ayarları çok farkettiriyor.Sadece ayarlar kısmındaki "Eylemi otomatik olarak seç" seçeneği seçiliyken bile farkettirmeden onlarca bağlantıyı,işlemi engelleyebiliyor.Belki bu olayın bir ilgisi yoktur ama başıma geldiğinden biliyorum basit bir sorunda direk kasperskyı suçlayasım geliyor
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Arkadaşlar problem çözüldü.İnş tekrar yapmaz.Sorun KIS 2010 dan kaynaklanıyor yine.Freeloader linki verdiğin yerden jdownloader.exe ye KIS restricted kuralını uygulamış.Bir arakdaşın sabit başlıklardan birinde KIS ile ilgili olan trusted ayarlarını o kadar yaptığım halde onları yok saymış gibi birşey.Teşekkür ederim.Problem Solved : )
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|