JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02.10.2016, 14:47
gustine gustine is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 2
Default upfiles i jd2

Witam, mam problem z serwisem upfiles i jd2 - mam konto premium i nie powinno wyskakiwać okno z kodem captcha a jednak wyskakuje, za każdym razem muszę go wpisywać gdy coś pobieram z upfiles a premium posiadam. Dodatkowo pojawia się informacja "wtyczka przestarzała"

logi:

02.10.16 13.10.34 <--> 02.10.16 13.03.17 jdlog://6014581887641/

Dziękuje za pomoc
Reply With Quote
  #2  
Old 02.10.2016, 18:27
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,028
Default

Uaktualniłem wtyczkę.
Za kilka-, kilkanaście minut poprawka powinna być dostępna.
Reply With Quote
  #3  
Old 02.10.2016, 19:12
gustine gustine is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 2
Default

Działa, dziękuje
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:37.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.