JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27.04.2018, 08:22
zivshosh zivshosh is offline
DSL Light User
 
Join Date: Oct 2009
Location: israel
Posts: 30
Default how to get rid of myjdownloader from context menu

Greetings
Just installed MyJdownloader. It added a line to contest menu.
I unchecked "use simple context menu" in myjdownloader menu and it didn't help.
I work with Firefox 56.0.2 (refuse to upgrade to 57 due to add-ons) and windows 10 pro.
Please help
Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 27.04.2018, 09:57
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 58,253
Default

Why did you install the MyJDownloader extension if you don't want to use it?
For the Recaptcha handling you don't have to be logged in. Without being logged in, there will be no entries in context menu.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:10.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.