JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10.04.2019, 17:09
daffdaemon daffdaemon is offline
JD Beta
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 57
Default depositfiles host problem

Last few days now I'm getting "Hoster problem?" on depositfiles
Used browser and was able to download, but noticed they're using new captcha.
sample link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #2  
Old 10.04.2019, 17:45
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,613
Default

__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 10.04.2019, 17:45
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,613
Default

yes, new captcha must be supported by plugin
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4  
Old 15.04.2019, 17:45
dragonc4 dragonc4 is offline
I will play nice!
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
yes, new captcha must be supported by plugin
So we will wait for new update?
Reply With Quote
  #5  
Old 15.04.2019, 18:11
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,613
Default

As soon as a developer finds time to work on the plugin
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #6  
Old 22.04.2019, 23:38
daffdaemon daffdaemon is offline
JD Beta
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 57
Default

:whistling:
Reply With Quote
  #7  
Old 10.05.2019, 15:15
daffdaemon daffdaemon is offline
JD Beta
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 57
Default

Jiaz, thanks for the Depfiles update, worked great; unfortunately only for about a day.
Today I'm getting the 'Try restarting link (plugin outdated?)' error again, after I solve captcha.
The captchas seem inconsistent. In JD, the failed ones, looked like the old style word captchas; but when I downloaded with browser I got a re-captcha-v3.
I waited til I could try another link in JD. Got a word style captcha. It worked fine.
I don't know what's going on. I'll see how the next few go.

Last edited by daffdaemon; 10.05.2019 at 15:21.
Reply With Quote
  #8  
Old 10.05.2019, 15:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,613
Default

When you encounter issue again, please provide new log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs and post shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #9  
Old 10.05.2019, 15:51
daffdaemon daffdaemon is offline
JD Beta
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 57
Default

OK. The links that failed a half hour ago just went fine using JD.
Maybe they're using re-captcha-v3 to just to verify IP.
Reply With Quote
  #10  
Old 10.05.2019, 17:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 64,613
Default

Please just provide logs when you encounter plugin issues again so we can check/update plugin. Thanks for the feedback
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:27.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.