JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 21.05.2010, 00:53
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
önce modemin kullanıcı adını ve parolasını öğren ve doğru girdiğinden emin ol . Peki direkt olarak tarayıcıdan girdiğinde ne diyor? tarayıcıdan girdiğinde açıyor mu?
[SOLVED]
tarayıcıdan girdiğimde de aynısını yapıyor...ip adresimle modeme girmeye çalışıyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor yazıyorum tekrar istiyor...

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:40.
  #22  
Old 21.05.2010, 01:15
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ali1991 View Post
yazıyorum tekrar istiyor benden kullanıcı adı ve şifremi...
o zaman doğru kullanıcı adı ve parolasını öğrenmelisin.

Google kullanarak araştır

kullanıcı adı: admin
parola: 1234

şeklinde dener misin.
  #23  
Old 21.05.2010, 10:19
asfa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
JD'nin kaydedicisini denedin mi? denmediysen JD'nin kaydedicisini denemeni tavsiye ederim eğer yine yapamıyorsan beni online destek odasından bul
[SOLVED]

öncelikle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim.kaydediciden kaydetti ama daha önce minton marka modem kullanıyordum onda modemi kapatıp açmadan IP degisiyordu sizden aldıgım betigi kullanmıstım.ama kaydettigi betikle modemi acıp kapatıyor ve cok uzun suruyor.acaba yine mintondaki gibi kısa sürede ve modemi resetlemeden IP degistirmenin bir yolu varmı aztech de

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:38.
  #24  
Old 21.05.2010, 10:58
poff
Guest
 
Posts: n/a
Default

[SOLVED]
emin değilim usta büyük ihtimalle seninde dediğin gibi sabit JD böylede işimi görüyor ama tekrar bağlan'ı yaparsam daha rahat ederim diye düşünmüştüm IP hiç aklıma gelmedi :s

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:40.
  #25  
Old 21.05.2010, 12:56
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by asfa View Post
öncelikle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim.kaydediciden kaydetti ama daha önce minton marka modem kullanıyordum onda modemi kapatıp açmadan IP degisiyordu sizden aldıgım betigi kullanmıstım.ama kaydettigi betikle modemi acıp kapatıyor ve cok uzun suruyor.acaba yine mintondaki gibi kısa sürede ve modemi resetlemeden IP degistirmenin bir yolu varmı aztech de
Kısa reset için bunu dene ;

Modem ayarlarına gir ve içinden internet servis sağlayıcının sana vermiş olduğu kullanıcı adı ve parolanı girdiğin sayfayı bul orda kaydet uygula gibi seçenkleri bul ve üzerine tıkla, sonra bak bakalım kaç saniyede reset atıyor. daha doğrusu atıyormu ona bak birkaç saniye sürmesi lazım.
  #26  
Old 21.05.2010, 12:58
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by poff View Post
emin değilim usta büyük ihtimalle seninde dediğin gibi sabit JD böylede işimi görüyor ama tekrar bağlan'ı yaparsam daha rahat ederim diye düşünmüştüm IP hiç aklıma gelmedi :s
Bir dene derim önce whatismyip adresine git IPni not et sonra modemin fişini çek ve tak sonra tekrar **External links are only visible to Support Staff**www.whatismyip.com adresine git ve bak bakalım IP değişmiş mi.
  #27  
Old 21.05.2010, 13:52
poff
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Bir dene derim önce whatismyip adresine git IPni not et sonra modemin fişini çek ve tak sonra tekrar **External links are only visible to Support Staff**www.whatismyip.com adresine git ve bak bakalım IP değişmiş mi.
usta IP aynı değişme yok bu durumda tekrar bağlan bende yalan oldu :D :D neyse ilgilendiğin için sağol usta
  #28  
Old 21.05.2010, 19:06
asfa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Kısa reset için bunu dene ;

Modem ayarlarına gir ve içinden internet servis sağlayıcının sana vermiş olduğu kullanıcı adı ve parolanı girdiğin sayfayı bul orda kaydet uygula gibi seçenkleri bul ve üzerine tıkla, sonra bak bakalım kaç saniyede reset atıyor. daha doğrusu atıyormu ona bak birkaç saniye sürmesi lazım.
[SOLVED]

çok teşekkürler dostum halloldu

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:38.
  #29  
Old 21.05.2010, 20:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by poff View Post
usta IP aynı değişme yok bu durumda tekrar bağlan bende yalan oldu :D :D neyse ilgilendiğin için sağol usta
Bu dururmda son çaren MAC adresini değiştirip denemek tabi bu ISS ile problem yaratabilir. Bazı kablo bağlantılar mac adresini değiştirdiğinde yeni IP alabiliyor
  #30  
Old 21.05.2010, 22:02
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
o zaman doğru kullanıcı adı ve parolasını öğrenmelisin.

Google kullanarak araştır

kullanıcı adı: admin
parola: 1234

şeklinde dener misin.
verdiğin kullanıcı adı ve şifreyle girildi kardeşim sağolasın...tekrar bağlan betiğide oluşturulde kayıtta ettim...fakat 1 part iniyo ondan sonra 5 dakika geri sayıma geçiyo tekrar bağlan devreye giriyo sonrada başarısız diyo ve neticede yine bekliyorum...ne yapmalı
  #31  
Old 21.05.2010, 22:04
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
o zaman doğru kullanıcı adı ve parolasını öğrenmelisin.

Google kullanarak araştır

kullanıcı adı: admin
parola: 1234

şeklinde dener misin.

verdiğin kullanıcı adı ve şifre ile oldu,betik oluşturuldu ve kayıt ettim...1 part iniyo 2. sine geçiyo 5 dakika geri sayım başlıyo tekrar bağlan devreye giriyo fakat başarısız diyor yani yine bekliyorum...
  #32  
Old 21.05.2010, 23:18
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

ali1991

5 dakika geri sayım başlıyor dedin ? 5 dakika boş yuva bekleme süresidir ve 5 dakika geri sayım başladığında tekrar bağlan devreye girmez.

tekrar bağlan bekleme süresini atlatmak için bekleme süresi 15 dakikadır

Bu şekilde yap ;

1.tekrar bağlan ayarlarına git

2. Test odasından IP değiştir de

3. Test başarılı mı başarısız mı bak bakalım ve bana bildir.


Ek not: özellikle Hafta sonrları rapidsharin ücretsiz kullanıcılar için ayırdığı yuvalar genelde doludur

Last edited by Freeloader; 21.05.2010 at 23:22.
  #33  
Old 22.05.2010, 00:20
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
ali1991

5 dakika geri sayım başlıyor dedin ? 5 dakika boş yuva bekleme süresidir ve 5 dakika geri sayım başladığında tekrar bağlan devreye girmez.

tekrar bağlan bekleme süresini atlatmak için bekleme süresi 15 dakikadır

Bu şekilde yap ;

1.tekrar bağlan ayarlarına git

2. Test odasından IP değiştir de

3. Test başarılı mı başarısız mı bak bakalım ve bana bildir.


Ek not: özellikle Hafta sonrları rapidsharin ücretsiz kullanıcılar için ayırdığı yuvalar genelde doludur

tekrar bağlan başarısız oldu diyo
  #34  
Old 22.05.2010, 00:44
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ali1991 View Post
tekrar bağlan başarısız oldu diyo
o zaman yarın ya da başka bir gün teamviewer ile benim yakından bakmam lazım ali

http://jdownloader.org/tr/knowledge/chat

sohbete yukarıdaki adresten ulaşabilirsin , bu aralar sohbete pek uğramıyorum ama yarın sohbette olurum büyük ihtimalle.
  #35  
Old 22.05.2010, 00:46
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
o zaman yarın ya da başka bir gün teamviewer ile benim yakından bakmam lazım ali

http://jdownloader.org/tr/knowledge/chat

sohbete yukarıdaki adresten ulaşabilirsin , bu aralar sohbete pek uğramıyorum ama yarın sohbette olurum büyük ihtimalle.
[SOLVED]

bu akşam tekrar deneyeyim dedim yine kayıt oldu betik.sonra test odasından test ettim başarılı dedi sonra ne olduysa yine başarısız dedi...ama şu var bide ben hiç 15 dakika beklemedim 5 dakika bitiyo başlıyo indirmeye.yani biri bittikten 5 dakika hadi olsun 7 dakika sonra indiriyo...ama 5 dakika başlamadan önce tekrar bağlan yapıyo başarısız diyo sonra 5 dakika geri sayıma başlıyo...

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:37.
  #36  
Old 22.05.2010, 01:03
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ali1991 View Post
bu akşam tekrar deneyeyim dedim yine kayıt oldu betik.sonra test odasından test ettim başarılı dedi sonra ne olduysa yine başarısız dedi...ama şu var bide ben hiç 15 dakika beklemedim 5 dakika bitiyo başlıyo indirmeye.yani biri bittikten 5 dakika hadi olsun 7 dakika sonra indiriyo...ama 5 dakika başlamadan önce tekrar bağlan yapıyo başarısız diyo sonra 5 dakika geri sayıma başlıyo...
tekrar bağlanma sürelerini ayarla tekrar bağlan gelişmiş ayarlara git ve yeni IP için bekle ayarını arttır 120 saniye yap. Ayrıca imzamdan olay günlüğü naıl oluşturulur linkine tıkla ve bana bir olay günlüğü yolla. Olay günlüğü naıl oluşturuluru iyice oku. Hataları aldıktan sonra olay günlüğünü yollicaksın
  #37  
Old 22.05.2010, 01:05
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
tekrar bağlanma sürelerini ayarla tekrar bağlan gelişmiş ayarlara git ve yeni IP için bekle ayarını arttır 120 saniye yap. Ayrıca imzamdan olay günlüğü naıl oluşturulur linkine tıkla ve bana bir olay günlüğü yolla. Olay günlüğü naıl oluşturuluru iyice oku. Hataları aldıktan sonra olay günlüğünü yollicaksın
bu arada yarım saat kadar sohbetteyim sonra eğer gelirsen teamviewer ,le şimdi bakabiliriz.
  #38  
Old 22.05.2010, 02:47
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

[SOLVED]

Freeloader' dan Allah razı olsun gece saat 3-4 arasını bana yırıp online bir hallettik sorunu.

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:37.
  #39  
Old 22.05.2010, 02:48
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ali1991 View Post
Freeloader' dan Allah razı olsun gece saat 3-4 arasını bana yırıp online bir hallettik sorunu.
bşd ali , bu arada son birşey var tekrar bağlanı etkinleştir onu unuttuk galiba , JD ana pencere tepede ikon var tekrar bağlan etkin etkisiz panonun yanında.
  #40  
Old 22.05.2010, 02:56
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
bşd ali , bu arada son birşey var tekrar bağlanı etkinleştir onu unuttuk galiba , JD ana pencere tepede ikon var tekrar bağlan etkin etkisiz panonun yanında.
[SOLVED]
yaptım kardeşim sağolasın:)

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:37.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:36.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.