JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20.05.2009, 16:18
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation ÖNEMLİ ; jdownloader final çıkmıştır !

önemli ;ESKİ JDOWNLOADERLARIN ÜZERİNE GÜNCELLEME ALMAYINIZ (atın çöpe eski jdlerinizi) !!! YENİ JD'yi DIREKT ANA SITESİNDEN İNDİRİN !!


işletim sisteminiz seçin ve indirin


İNDİR:
http://jdownloader.org/tr/download/index

Last edited by Freeloader; 14.08.2009 at 17:52.
  #2  
Old 20.05.2009, 16:49
koobe
Guest
 
Posts: n/a
Default

bunu bekliyodum hemen deneyelim.teşekkürler
  #3  
Old 20.05.2009, 17:31
koobe
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

konteyner aç dediğimde işlem yapmıyo.linkleri atamıyorum
  #4  
Old 20.05.2009, 17:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by koobe View Post
konteyner aç dediğimde işlem yapmıyo.linkleri atamıyorum
eski jdownloaderını yedekle ... ve bu yenisini eski jdownloaderın üstüne kur..

dene bakalım... bu şekilde olması laızm..

hangi jd den ? hangisne linkleri aktarmak istiyorsun ?

........

yapmak istediğin bu değil mi ? eski linklerini almak ?
  #5  
Old 20.05.2009, 18:08
koobe
Guest
 
Posts: n/a
Default

önceki betadan değil eski sürümden alacam linkleri
  #6  
Old 20.05.2009, 18:14
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

eski sürümü yedekle ve yenisini üstüne kur yada eski sürümde backup klasörü var

onun içinde linksbackup dosyaları var en sontarihli olanı bul ve yeni jd açık iken KOPYALA
  #7  
Old 20.05.2009, 20:13
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

@freeloader

öncelikle firefox eklentisini türkçemize çevirdiğin için teşekkürler. Stabil versiyondaki gibi sorunsuz şekilde çalışmakta.

Programda şimdilik bir hata buldum.

Tekrar bağlan liveheader/Curl metodu dışında kullanılan bir metod var ise, yapılandırmadan başka menülerde yapılan değişikliklerin kaydından sonra , tekrar bağlan metod seçimimiz liveheader/Curl metodu olarak gözükmekte. Bu da tekrar bağlan işleminin olmamasına sebep olmaktadır.

Edit: Program kapanış açılışından sonra da kaydettiğim harici yöntem değil, liveheader/curl yöntemi gözükmekte

Program önceki betaya göre çok çok iyi. Program daha kullanışlı hale getirilmiş. Link yakalayıcı stabil çalışmakta.Simge durumundaki JD de Bilgi ekranın da donma yaşanmıyor.

Paket isminde barındırıcının ismi yazarken, linklerin de ise barındırıcıya ait logo gözükmekte.(Rapidshare.com,Netload.in,Uploaded.to)

Last edited by bluemoon072; 20.05.2009 at 20:35.
  #8  
Old 20.05.2009, 22:33
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bluemoon072 View Post
@freeloader

öncelikle firefox eklentisini türkçemize çevirdiğin için teşekkürler. Stabil versiyondaki gibi sorunsuz şekilde çalışmakta.

Programda şimdilik bir hata buldum.

Tekrar bağlan liveheader/Curl metodu dışında kullanılan bir metod var ise, yapılandırmadan başka menülerde yapılan değişikliklerin kaydından sonra , tekrar bağlan metod seçimimiz liveheader/Curl metodu olarak gözükmekte. Bu da tekrar bağlan işleminin olmamasına sebep olmaktadır.

Edit: Program kapanış açılışından sonra da kaydettiğim harici yöntem değil, liveheader/curl yöntemi gözükmekte

Program önceki betaya göre çok çok iyi. Program daha kullanışlı hale getirilmiş. Link yakalayıcı stabil çalışmakta.Simge durumundaki JD de Bilgi ekranın da donma yaşanmıyor.

Paket isminde barındırıcının ismi yazarken, linklerin de ise barındırıcıya ait logo gözükmekte.(Rapidshare.com,Netload.in,Uploaded.to)
Firefox eklentisini TR ye ben çevirmedim başka bi arkadaş çevirmiş , fakat TR olmuyor bende..

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**


bunu ilettim jiaza

Tekrar bağlan liveheader/Curl metodu dışında kullanılan bir metod var ise, yapılandırmadan başka menülerde yapılan değişikliklerin kaydından sonra , tekrar bağlan metod seçimimiz liveheader/Curl metodu olarak gözükmekte. Bu da tekrar bağlan işleminin olmamasına sebep olmaktadır.

......................

sağolasın
  #9  
Old 22.05.2009, 01:08
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Biraz geç gördüm yeni Betayı ben 0.5.752 nolu sürümü indirdim herhalde bu 3. Beta ilk izlenimim gerçekten güzel yeni indirip kurdum zaten farkettiğim bir çok hata giderilmiş ve daha hızlı gibi geldi teşekkürler JD Takımı
  #10  
Old 22.05.2009, 01:27
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SedoRKinG View Post
Biraz geç gördüm yeni Betayı ben 0.5.752 nolu sürümü indirdim herhalde bu 3. Beta ilk izlenimim gerçekten güzel yeni indirip kurdum zaten farkettiğim bir çok hata giderilmiş ve daha hızlı gibi geldi teşekkürler JD Takımı

Bi beta daha söz konusu yukardakinde de bazı ufak problemler var..

haberiniz olsun ,
  #11  
Old 23.05.2009, 01:42
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Bi beta daha söz konusu yukardakinde de bazı ufak problemler var..

haberiniz olsun ,
Hayırlısı olsun ne zaman çıkacak bi bilgi var mı?
  #12  
Old 23.05.2009, 10:21
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

yine çok ram kullanıyor.
xp sp3
0.5.752
  #13  
Old 23.05.2009, 10:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by denek View Post
yine çok ram kullanıyor.
xp sp3
0.5.752
linkte bunun engellemenin yolu anlatıldı PERFORMANS ayarlarından animasyonları ve pencere dekorunu kapatın.. Günlüğüde OFF duruma getirin.
  #14  
Old 23.05.2009, 14:45
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

hepsi kapalı zaten. şimdi ramdan daha önemli bir sorunum var. link grabber kısmında program donuyor. görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. şuan 0.5.798'i indirip denicem. inşallah bunda da öyle bir sorunla karşılaşmam :s
  #15  
Old 23.05.2009, 18:04
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

-0.5.798-
aynı anda 3 dosya indirmek istiyorum ancak indirmiyor. aşağıdaki download sayısını 4 yaparsam 3 download yapmaya başlıyor. orada bir hata var gibi.
  #16  
Old 23.05.2009, 22:34
jjjameson
Guest
 
Posts: n/a
Default

Zippyshare ve 4shared problemi çözülmemiş halen :(
Bir gelişme var mı acaba geliştiricilerden sayın FreeLoader ?
  #17  
Old 24.05.2009, 13:49
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jjjameson View Post
Zippyshare ve 4shared problemi çözülmemiş halen :(
Bir gelişme var mı acaba geliştiricilerden sayın FreeLoader ?

özelden link alabilirmiyim ?


.......

Son betaya geçin arkadaşlar hepinize duyrulur..
  #18  
Old 25.05.2009, 09:42
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

önceki betalarda paketleri yukarı aşağı taşıyabiliyordum ama son betada yapamıyorum.
  #19  
Old 25.05.2009, 09:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by denek View Post
önceki betalarda paketleri yukarı aşağı taşıyabiliyordum ama son betada yapamıyorum.
Bir beta daha eklendi ve çok iyi bir RC sürümü 3 saatir test ediyorum..

herşey sağlam yukardaki linkten indir
  #20  
Old 25.05.2009, 12:34
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

evet o hata düzelmiş
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:35.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.