JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04.02.2012, 23:16
Maverick1980
Guest
 
Posts: n/a
Question Rapidshare "Dosya Bulunamadı" hatası alıyorum?

Merhaba bir süredir rapidshare link eklediğimde Dosya Bulunamadı hatası alıyorum. Aynı dosyayı firefox üzerinden indirebiliyorum. 2 farklı pc de denememe rağmen aynı hatayı aldım.

Sistem: Windows XP
Antivirus: Nod 32 ESS (kapamama rağmen değişen bir durum olmadı)

Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

Reply With Quote
  #2  
Old 05.02.2012, 00:20
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Ingilizce bölümde tartışılıyor bu. sadece sende olmuyor.ben de indiremiyorum.
istersen log&linkler ekle.
Reply With Quote
  #3  
Old 05.02.2012, 00:30
Maverick1980
Guest
 
Posts: n/a
Default

@maynak teşekkürler cevap için..
Şu linkteki gibi log alıyoruz değil mi? http://jdownloader.org/tr/knowledge/...reate-a-jd-log
Ayarlardan-Günlük tıklıyorum fakat açılan sayfa erişilemez çıkıyor yani atamıyorum. Hata yaptığım bir yer var mı?
Reply With Quote
  #4  
Old 05.02.2012, 00:49
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

dediğim gibi konu tartışılıyor.log vermesen de bir şekilde çözülecek. link versen güzel olur.log bu sorun için opsiyonel

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=35469


buralardan da durumu takip edersin:

http://svn.jdownloader.org/issues/4244
http://jdownloader.org/changes/index
http://jdownloader.org/svn-changes

önceliği de acil yapmışlar.
Reply With Quote
  #5  
Old 05.02.2012, 00:53
black_sea34
Guest
 
Posts: n/a
Default

bendeki rapidshare dosyalarını da bulunamadı diyor.inşallah sorun çözülür.
Reply With Quote
  #6  
Old 05.02.2012, 00:57
Maverick1980
Guest
 
Posts: n/a
Default

Log atamama durumum da enteresan onu da çözemedim. Şimdi @maynak00 belirttiği gibi forumu inceliyorum herkes bu sorunu yaşıyor gibi.. Umarım çözülür, takipteyim.
Reply With Quote
  #7  
Old 05.02.2012, 10:33
vadaaaa
Guest
 
Posts: n/a
Arrow

RS, JD yi block lamış ondan dolayı arkadaşlar

ekip çalışıyormuş


-----------------------------------
-----------------------------------





-----------------------------------
-----------------------------------
Reply With Quote
  #8  
Old 05.02.2012, 12:03
skay_star
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar malum megaupload filesonic fileserve gibi sitelerin peşinde şuan FBİ


eeeee malum bu durumda rapidshare gibi sitelere yüklenecek uploadcılar onun için rapid kendine göre önlem alıyor

linkler kırık olmadığı halde jdownloadere eklediğim zaman bendede dosya bulunamadı hatası yani dosya silinmiş gibi gösteriyor inş
jdownloader yapımcıları bu işe bir el atar
Reply With Quote
  #9  
Old 05.02.2012, 16:05
vadaaaa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by skay_star View Post
arkadaşlar malum megaupload filesonic fileserve gibi sitelerin peşinde şuan FBİ


eeeee malum bu durumda rapidshare gibi sitelere yüklenecek uploadcılar onun için rapid kendine göre önlem alıyor

linkler kırık olmadığı halde jdownloadere eklediğim zaman bendede dosya bulunamadı hatası yani dosya silinmiş gibi gösteriyor inş
jdownloader yapımcıları bu işe bir el atar
dostum RS nin bu hamlesi FBI için DEĞİL

PRE satmak için FREE userlara
Reply With Quote
  #10  
Old 05.02.2012, 19:18
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

ikisi de degil sebebi. pazartesiyi bekleyin

Last edited by Freeloader; 05.02.2012 at 19:27.
Reply With Quote
  #11  
Old 05.02.2012, 22:05
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

google translate yardımıyla(ne kadar doğru çevrildiyse artık):
Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Update: According to developers does it take until Monday to fix it is!

GreeZ pspzockerscene
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Rapidshare blocked us, we are working on a solution
Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
I've just written, it will be back [on your last post look the ideal example ].
updates get to see that the problem is determined 7-14 days with the same fixed and will be released (ie today), because rapidshare is even more important than other plugins ^ ^

GreeZ pspzockerscene
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
ok seems like jd completely block rs
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
it is super simple
javascript, reload irgdnwelche things, user agent, http header ..
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Search -> rapidshare free user currently blocks from jd, we're working on
'lar çevrilmiş metinlerin orijinallerine gider.

kısaca sorun hemen çözülüp(hatta çözülmüş) güncelleme gelecek.:thumbup:

Last edited by maynak00; 05.02.2012 at 22:08.
Reply With Quote
  #12  
Old 05.02.2012, 22:34
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
ikisi de degil sebebi. pazartesiyi bekleyin
peki ne idi sebep?
Reply With Quote
  #13  
Old 06.02.2012, 00:35
vengeance
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ben halen hata alıyorum sebebi ne?
Reply With Quote
  #14  
Old 06.02.2012, 01:19
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

fbi ve para kazanma hırsı dısında kalan bir tek sebep var o da sunuclarının yükü kaldıramamından dolayı bircok yöneticiyi engellemek. bircok barındırıcı piyasadan gidince sırtlarına binen yük tahminlerinden fazala oldu onlarda gecici engelleme koydular.
Reply With Quote
  #15  
Old 06.02.2012, 07:07
ilhanx
Guest
 
Posts: n/a
Arrow

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
fbi ve para kazanma hırsı dısında kalan bir tek sebep var o da sunuclarının yükü kaldıramamından dolayı bircok yöneticiyi engellemek. bircok barındırıcı piyasadan gidince sırtlarına binen yük tahminlerinden fazala oldu onlarda gecici engelleme koydular.
İyide aynı linkler CryptLoad la sorunsuz çalışıyor
Reply With Quote
  #16  
Old 06.02.2012, 09:26
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

o zaman cryptload ile indirin
Reply With Quote
  #17  
Old 07.02.2012, 09:37
vadaaaa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hala düzelmedi arkadaşlar durum :(
Reply With Quote
  #18  
Old 07.02.2012, 10:44
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

düzeldi , jd klasöründeki jdupdate.jar dosyasını calıstır. JD kapalı olacak calıstırırken
Reply With Quote
  #19  
Old 07.02.2012, 13:43
Maverick1980
Guest
 
Posts: n/a
Default

Güncellemeleri yapınca da sorun düzeliyor. Şuan bir problem görünmüyor. Yardımcı olan herkese özellikle maynak00 ve Freeloader'a teşekkürler.
Reply With Quote
  #20  
Old 07.02.2012, 19:04
kara
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
fbi ve para kazanma hırsı dısında kalan bir tek sebep var o da sunuclarının yükü kaldıramamından dolayı bircok yöneticiyi engellemek. bircok barındırıcı piyasadan gidince sırtlarına binen yük tahminlerinden fazala oldu onlarda gecici engelleme koydular.
breh breh. rapidshare da kaldıramadıysa diğerleri ne yapsın ondaki bant genişliği kimsede yok be
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:36.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.