JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 22.08.2009, 13:15
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jinxleus View Post
Galiba yeni bir sorunla karşılaştım. Listeye aldığım linklerin parolaları JD-unrar tarafından işlenmiyor galiba. "Extract Failed" hatası alıyorum. Bu sorunla karşılaşanınız var mı?
Evet dostum unrar komutu parolaları algılamıyor,Freeloaderla konuşurum bu sorunuda iletir belkide çoktan iletilmiştir.
Reply With Quote
  #82  
Old 22.08.2009, 13:23
nmm1716
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Ertan View Post
ya arkadaşlar program iyi güzel çalışıyor da, linklerin ineceği yeri D:\İndirilenler yaptığım halde hemde birkaç defa, sürekli jdownloader ın içindeki downloads klasörüne indiriyor.. ne yaptıysam değiştiremedim.. bu sorunla karşılaşan var mı? biri bana yardımcı olabilir mi ?
arkadaşım JD ye eklemiş oldugun bütün linkleri seç sag tıkla dizini düzenle de istediğin yeri seç bu kadar.
Reply With Quote
  #83  
Old 22.08.2009, 14:07
fotoman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
mümkünse fotolu anlatım alabilir miyim ?

.....................................
yapılan değişikliklerde Jd zaten kullanıcıya soruyor gerekli yerleri (Yeniden başlatılsın mı şeklinde) , sormuyorsa zaten kaydetmiş demektir.
Sevgili dostum anlatmaya çalışayım. Örneğin aşağıdaki ekrana geliyoruz. Yeni hesap eklemek için.



Şimdi bu durumda ben örneğin masaüstüne kaydettiğim notpaddeki premium bilgilerimi kopyala yapıştır yapacağım ancak ne kadar masaüstünü göster tuşuna basarsam basayım program sürekli aktif. Yani "herzaman üstte" şeklinde kalıyor bu durumda benimde not pad'e ulaşmama imkan yok. Bu premium ekle ekranını kapatmam lazım ki masaüstüne geçebileyim. E tabii username ve password'ü ayrı ayrı yapıştıracağım içinde kapatırsam eklemiş olduğun username ya da password'ün bir anlamı kalmayacak umarım anlatabilmişimdir.

Diğer bir olayda da JD zaten kullanıcıya soruyor demişsin ancak sekme değiştirmeden sormuyor. Örneğin tema'yı değiştirdik diyelim. Bunun oluşması için programı yeniden başlatmamız lazım ancak değiştirdikten sonra başka bir sekmeye geçmeden program size bunu sormuyor. Eskisi gibi nacizane görüşüm bir değişiklikleri kaydet, yeniden başla'ın olması. Ya da değiştirdiğimiz anda programın gerekliyse yeniden başlatmayı sormasıdır.

Saygılar.
Reply With Quote
  #84  
Old 22.08.2009, 14:36
abtani
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sayın fotoman;
1-Sağ üst köşedeki üç sembolden ortadakine tıklayıp,jd'nin boyutunu küçültüp masaüstünü görebilirsiniz,
2- Klavyenizin sol alt köşesindeki "Ctrl " ile"Alt" ile alt tuşları arasında kalan "windows" tuşuna bastığınızda altta mavi görev çubuğu çıkacaktır,burada masaüstünü göster simgesi varsa onu,yoksa sağ üstteki üç sembolden en soldakini tıklarsanız JD saat simgesi yanına iner,masa üstünü görebilirsiniz.
Böylece kullanıcı adı ve şifrenizi yazarsınız.
Reply With Quote
  #85  
Old 22.08.2009, 16:11
nedsret
Guest
 
Posts: n/a
Default

hersey süper olmus yapanların ellerine saglık uzun zamandan buyana kullanıyorum. ama yeni sürümde bir sorunla karşılastım bir part ındırdıgınde yeniden baglan başlamıyor nedense sebebi ne olabilir arkadaşlar

Last edited by nedsret; 22.08.2009 at 16:13.
Reply With Quote
  #86  
Old 22.08.2009, 18:19
abtani
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by nedsret View Post
hersey süper olmus yapanların ellerine saglık uzun zamandan buyana kullanıyorum. ama yeni sürümde bir sorunla karşılastım bir part ındırdıgınde yeniden baglan başlamıyor nedense sebebi ne olabilir arkadaşlar
Ayarlar-indirme&Ağ-beklemedeki tekrar bağlan yeni indirmelerin tekrar bağlanmasına izin vermesin yanıdaki işareti kaldırın.
Reply With Quote
  #87  
Old 22.08.2009, 21:13
hocam
Guest
 
Posts: n/a
Default

"Dosyalar tamamlandığında bilgisayarı kapat" komutu verebiliyormuyuz?
Reply With Quote
  #88  
Old 22.08.2009, 21:24
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by hocam View Post
"Dosyalar tamamlandığında bilgisayarı kapat" komutu verebiliyormuyuz?
Neden verilmesin arkadaşım?
Reply With Quote
  #89  
Old 22.08.2009, 22:07
hocam
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
Neden verilmesin arkadaşım?
Ben kastettiğim bu komut verlince bilgisayarın kapanıp kapanmadığı. Daha önceki versiyonda denediğimde dosyaların hepsi inmiş ama bilgisayar açık kalmıştı.
Reply With Quote
  #90  
Old 22.08.2009, 23:30
horgh666
Guest
 
Posts: n/a
Default

shutdown özelliğinde bi sorun algılamadım, dün denedim kapandı..
Reply With Quote
  #91  
Old 23.08.2009, 00:02
sinan1907
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by nedsret View Post
hersey süper olmus yapanların ellerine saglık uzun zamandan buyana kullanıyorum. ama yeni sürümde bir sorunla karşılastım bir part ındırdıgınde yeniden baglan başlamıyor nedense sebebi ne olabilir arkadaşlar
bendede bugün aynı sorun oldu. javayı kaldırdım bilgisayardan son sürümünü yükledim düzeldi. bundan olabilir. sinir olmuştum.
Reply With Quote
  #92  
Old 23.08.2009, 01:22
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Selamlar

Ufak bir hata bildirmek istiyorum premium hesap ekleme alanında hesap ekle ve yeni premium alın kısayolları aynı Alt+P
Reply With Quote
  #93  
Old 23.08.2009, 03:09
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SedoRKinG View Post
Baştan kurdum herşey güzelde yeniden başlat çalışmıyor bende ayarları değiştirince yeniden başlat diyorum kapanıyo ama açılmıyor görev yöneticisinde açık kalıyor ama
evet yeniden başlat denildiğinde bazı sitemlerde kalıyor orda normal kapat aç yaparak dene , tabi problem hala devam ediyorsa ?

Bu arada diğer hatayı bildirdiğin için sağol düzeltildi.
Reply With Quote
  #94  
Old 23.08.2009, 10:44
sasmaz
Guest
 
Posts: n/a
Default

sevgili dostlar; JDownloader 7.569 versionunu kullanmaktayım.
fakat ben orjinal sitesinden indirmedim ve muhtemelen indirdigim JDownloader'da birtakım değişiklikler yapılmıs.
hatta programın infosunda degişiklik yapan kişinin rumuzu yazmakta ve samimi söylüyorum iyi ki indirmişim ve iyi ki kullanmısım.
Dileyen arkadaslara PM aracılıgıyla programın linkini verebilirim.
Eger uygunsa program yapımcılarıda icerigini inceleyebilirler...
Reply With Quote
  #95  
Old 23.08.2009, 11:46
arsen
Guest
 
Posts: n/a
Default

Son sürüm oldukça güzel olmuş. Yapımcıların ellerine sağlık. Ufak bir sorum var. Dosya indirdikten sonra oluşan .info dosyalarının oluşmaması için neyi işaretliyorduk? Hatırlayamadım bir türlü.
Reply With Quote
  #96  
Old 23.08.2009, 12:11
Ertan
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by nmm1716 View Post
arkadaşım JD ye eklemiş oldugun bütün linkleri seç sag tıkla dizini düzenle de istediğin yeri seç bu kadar.
dediğini yaptım oldu valla çok teşekkür ederim.. kaç defa ayarlardan denemiştim olmamıştı.. şimdi farklı bir sorunum var.. "indirilen paket için adını içeren alt klasör yarat" ı işaretlememe rağmen klasör yaratmıyor.. bütün linkleri belirttiğim klasöre çıkarıyor.. önceden hiçbir ayar yapmadan filmleri tek tek kendi klasörlerine çıkartıyordu, şimdi ise yapmıyor... ve ayrı bir sorum daha.. indirilen paketler tamamlandığında rar dan çıkarmıyor.. bu sorunlarla karşılaşan var mı acaba ?
Reply With Quote
  #97  
Old 23.08.2009, 15:54
fotoman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by abtani View Post
Sayın fotoman;
1-Sağ üst köşedeki üç sembolden ortadakine tıklayıp,jd'nin boyutunu küçültüp masaüstünü görebilirsiniz,
2- Klavyenizin sol alt köşesindeki "Ctrl " ile"Alt" ile alt tuşları arasında kalan "windows" tuşuna bastığınızda altta mavi görev çubuğu çıkacaktır,burada masaüstünü göster simgesi varsa onu,yoksa sağ üstteki üç sembolden en soldakini tıklarsanız JD saat simgesi yanına iner,masa üstünü görebilirsiniz.
Böylece kullanıcı adı ve şifrenizi yazarsınız.
Arkadaşım bu basit şeyleri bende biliyorum zaten. Premium ekleme ekranı aktif olduğunda hiçbir şekilde o ekranı iptal ya da tamam demeden indiremiyorsunuz sorun bu. Sürekli en üstte kalıyor. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Yeni hesap ekle ekranı aktifken sizin dedikleriniz hiçbir işe yaramaz ve yaramıyorda. Çünkü en üstteki pencere aktif olacaktır ve onu kapatmadan da arkadaki ekrana yani programa simge durumuna küçül ya da bir önceki şekline dön komutu veremezsiniz. Biraz program bilginiz varsa bunu biliyor olmalısınız.

Neyse. Ben bir şekilde bunu hallediyorum zaten. Ancak programın işlevselliği açısından faydamız dokunsun istedim. Kalın sağlıcakla.
Reply With Quote
  #98  
Old 23.08.2009, 16:14
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
Son sürüm oldukça güzel olmuş. Yapımcıların ellerine sağlık. Ufak bir sorum var. Dosya indirdikten sonra oluşan .info dosyalarının oluşmaması için neyi işaretliyorduk? Hatırlayamadım bir türlü.
Evet bende sevmiyorum bunu
Reply With Quote
  #99  
Old 26.08.2009, 21:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ByAdmin View Post
Evet bende sevmiyorum bunu
dosya bilgi yazıcısı eklentisini devre dışı bırakın
Reply With Quote
  #100  
Old 28.08.2009, 16:02
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by sasmaz View Post
sevgili dostlar; JDownloader 7.569 versionunu kullanmaktayım.
fakat ben orjinal sitesinden indirmedim ve muhtemelen indirdigim JDownloader'da birtakım değişiklikler yapılmıs.
hatta programın infosunda degişiklik yapan kişinin rumuzu yazmakta ve samimi söylüyorum iyi ki indirmişim ve iyi ki kullanmısım.
Dileyen arkadaslara PM aracılıgıyla programın linkini verebilirim.
Eger uygunsa program yapımcılarıda icerigini inceleyebilirler...
bu farklı jdownloaderı açıkçası merakla bekliyorum özelden mesaj attım sana linkini yollarsan seviniriz .. diğer geliştiren arkadaşlarda bekliyor linkleri ya da linki

şimdiden sağol,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:42.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.