|
|||
|
|||
![]()
A więc od początku. Posiadam najnowszą wersję JDownload 0.9.334 i nowe aktualizacje oraz Java Version 6 Update 21. Posiadam też dwa konta premium Hotfile i Rapidshare. Łącze internetowe posiadam 2Mb
Co do moich problemów: 1. prędkość pobierania jest chaotyczna waha się od 7 do 240KB/s 2. częste przerywanie pobieranie (łączy się ponownie z linkiem) 3. po przerwaniu pliki są wznawiane ale pobrany plik jest restartowany i pobierany od nowa czyli pobiorę np 20MB i ponownie się łączy co skutkuje utratą danych a przypominam że na kontach premium można wstrzymać i wznowić w dowolnej chwili 4. oraz błąd socket timeout read timed out Dodam że posiadam też Kaspersky Internet Security 2011 w ustawieniach kontrola aplikacji jest pełne zaufanie dla programu oraz ustawione aby nie skanował ruchu sieciowego Obecnie korzystam z programu flashget i nie mam takich problemów 1 i 3 powyżej. flashget jest nie wygodnym programem ale umożliwia mi bez problemowe ściąganie. Proszę o pomoc!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Mam ten sam problem :(
|
|
|||
|
|||
![]()
Juz wiem o co biega wszystkiemu jest winny Internet Seciurity jak mu dalem wstrzymanie ochrony wszycho dziala obecnie testuje ustawienia ktore go przeskocza Pozdrawiam
|
|
|||
|
|||
![]()
Trzzeba zrobic ta zmiane :
Kaspersky -> ustawienia -> sieć -> monitorowane porty -> wybierz -> od znaczyć port 80 i 443 U mnie śmiga aż miło :) Pozdrowionka ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|