|
|||
|
|||
Filesonic problem
Witam dlaczego program wywala ni błąd konta filesonic że konto jest złe "invalid" a konto na stronie www działa idealnie czekan na pomoc
|
|
|||
|
|||
Mam ten sam problem.
Na dodatek nie wiem czemu podczas ściągania pliku dzieje się coś takiego, że w połowie ściągania zaniża mi prędkość i ślimaczy się te 50 kb/s... [Win7/x64/neo10mb/s router tpsy jakiś crap] /e: Wyszedł jakiś hotfix i u mnie wszystko działa. Prędkość co prawda jest jeszcze nie taka jaka powinna być ale jd normalnie już obsługuje moje konto. Last edited by Yoshii; 08.12.2010 at 14:03. |
|
|||
|
|||
Wszystko działa już ok panowie szybko działają Pozdrawiam
|
|
|||
|
|||
Konta działają ale prędkości ściągania dalej marne ale to jest pewnie wina serwerów filesonic a nie programu ... z rapidshare idzie FULL predkościami a hotfile też muli.
|
|
||||
|
||||
Infrastruktura rapida jest pewnie kilkanaście razy bardziej rozbudowana niż Filesonica/Hotfile/Fileserve (czyli ostatnio najbardziej popularnych serwerów). Dopóki pozostałe serwisy nie rozbudują swoich łącza (a w zasadzie serwerów) - nawet na kontach Premium będa przeciętne prędkości. Ponieważ na prędkości narzekają użytkownicy z różnych stron świata a więc można w większości wypadków wykluczyć, że jest to wina ISP użytkownika a raczej całą odpowiedzialność "zwalić" na hosting.
|
|
|||
|
|||
Myślę, że prędkości 50-90 kb/s na koncie premium filesonic z łączem 10 mb ..... to przesada.
|
|
||||
|
||||
Jeśli masz Premium to zgłoś to do filesonica... jD w żaden sposób nie ogranicza prędkości ściągania (chyba, że sam jawnie ustawisz limit prędkości). Niskie transfery na popularnych serwerach to raczej ich wina (choć hotfile ostatnio się poprawił - przynajmniej u mnie), ewentualnie - ISP ogranicza transfer z serwisów hostujących.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|