JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21.05.2012, 15:24
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default extract archive without extra subfolder

I think I tried already all combinations of the create subfolder option, with
... only if archive contains > N files,
... only if >1 folders/files ON/OFF
Subfolder pattern %PACKAGENAME% or empty,
but I was not able to achieve my goal, that JD only create subfolder for those files (and not for folders in the archive) which would be in the download folder directly.

[Download Folder]
[Subfolder Created By Archive Extractor] - if number of Files directly in archive > 0
Files directly in archive - moved into the above subfolder
[Folders directly in archive] - as they were originally in the archive

Is this working already ? What is the proper setting combination ?
(In the nightly this didn't work.)
Reply With Quote
  #2  
Old 23.05.2012, 17:50
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

Should be fixed now. please try it
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 23.05.2012, 19:01
kdean kdean is offline
Black Hole
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 280
Default

How can one make sure the zip file also creates a folder with the zip files name and not the package name.

Basically I'm having an issue where when a link is downloading in the "Various Files" package, it extracts multiple files in the "Various Files" folder mixed in with other files extracted the same way.

So, I'm looking to have an option for zip folders creation or can we have the option to disable "Various Files" packages and go back to the old way of 1 link automatically getting it's own named package.
Reply With Quote
  #4  
Old 23.05.2012, 19:17
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

Please wait until I find and can download some files - I can't find now the (additional) extract menu item in File / Settings / Tools menu system. If I remember, it was in Tools.
Oops, there are no extraction options in Settings / Advanced Settings, and Extract is missing from the Settings / left option setting bar - sorry, I don't know it's name.

See the updater log and the screens in the attachment.

Edit:
And naturally, JD doesn't extract, the download is "Finished".
Attached Files
File Type: zip Updater_2012-5-23.zip (109.2 KB, 198 views)

Last edited by bici-boci; 23.05.2012 at 19:43.
Reply With Quote
  #5  
Old 23.05.2012, 19:30
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

Quote:
Originally Posted by kdean View Post
.... the option to disable "Various Files" packages and go back to the old way of 1 link automatically getting it's own named package.
I totally agree. I move the downloads to packages, if I want.
Reply With Quote
  #6  
Old 23.05.2012, 19:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,411
Default

Enable the Packagizer Rule für Packagename as Downloadfolder, then you have the old behaviour.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #7  
Old 23.05.2012, 20:00
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

Disable Various Package:


ArchiveName as Subfolder:
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 23.05.2012, 20:02
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

bici-boci: No Idea what's wrong with your installation.

Teamviewer (PLease talk to me in live chat) would be great.
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 23.05.2012, 20:21
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

Various has gone by setting LinkGrabberSettings.variouspackagelimit to 0
(It can be <0 . Why ?)
Thanks

Edit:
I can't contact with you on chat

Last edited by bici-boci; 23.05.2012 at 20:29.
Reply With Quote
  #10  
Old 23.05.2012, 21:20
Eugenboii
Guest
 
Posts: n/a
Default

@ coalado :

Jdownloader 2 runs amazing, but i got a strange problem. I cannot extract anything, because "archiv entpacker" is not listed in my settings. What could i do to get it back ?

( i´m from germany ;D , by the way : i´m a really noob at java and so on, an easy explanation would be great ! )
Reply With Quote
  #11  
Old 23.05.2012, 21:43
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

I updated (started) my 2nd instance too with nearly the same result:
the archive menu point is missing from the main menu and from the settings, but the Extraction keys appear in advanced settings.
Reply With Quote
  #12  
Old 23.05.2012, 21:52
Eugenboii
Guest
 
Posts: n/a
Default

hmm, is it possible to enable or add it manually to JD2 ?
Reply With Quote
  #13  
Old 23.05.2012, 21:56
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

Wait, I hope they will correct this tomorrow.
Reply With Quote
  #14  
Old 23.05.2012, 21:58
Eugenboii
Guest
 
Posts: n/a
Default

ahhhhhh, okay :D hope this will help !
Reply With Quote
  #15  
Old 24.05.2012, 02:09
kdean kdean is offline
Black Hole
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 280
Default

Quote:
Originally Posted by coalado View Post
Disable Various Package:


ArchiveName as Subfolder:
Thanks for these. There really should be a user discoverable setting for %ARCHIVENAME% or %PACKAGENAME% since otherwise one doesn't know what variables are available.

I'm giving these adjustments a shot.
Reply With Quote
  #16  
Old 24.05.2012, 02:10
kdean kdean is offline
Black Hole
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 280
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Enable the Packagizer Rule für Packagename as Downloadfolder, then you have the old behaviour.
The last time I tried that I got a folder that was literally called:

%PACKAGENAME%

...which wasn't working obviously.
Reply With Quote
  #17  
Old 24.05.2012, 03:34
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,226
Default

coal moved the temp folder away from system path into the jd dir. Thus allowing the user to not store any files on OS + not wear out any OS storage devices unnecessarily. Think in the processing he has introduced a bug, in svn I get exception which I've told him about. The extraction addon is no longer present.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]

Last edited by raztoki; 24.05.2012 at 11:17. Reason: moves/moved
Reply With Quote
  #18  
Old 24.05.2012, 07:20
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

thanks
Reply With Quote
  #19  
Old 24.05.2012, 11:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 68,411
Default

please provide a logfile from jd or let's do a teamviewer session
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #20  
Old 24.05.2012, 11:26
bici-boci bici-boci is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 766
Default

OK, let's do a teamviewer session - I'm already waiting in chat
edit: waiting for coalado
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:24.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.