JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 17.11.2017, 14:12
Loa Loa is offline
JD Alpha
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 22
Default

Hello,

Using Firefox 56 (just for jdownloader) on mac OS 10.12 and entered this in the advanced settings:

"/Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/Firefox", "-app=%s"

When a recaptcha happens, Firefox loads but it brings me to a webpage about Flash video downloader (another extension).

Any solution?

Thanks
Reply With Quote
  #62  
Old 17.11.2017, 14:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Can you provide a screenshot? what host does this happen?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #63  
Old 17.11.2017, 15:57
anneaukillx anneaukillx is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 7
Default

Hello,

I am using firefox 50.1.0 because the newer version is making it unusable. I also installed the JD app.
What happens is that firefox opens a little captcha window, I click Open Browser, it opens the captcha page, I validate it and then the little JD captcha window doesn't close and the download doens't start...(see attachement)

Do I have to update it ?

Can I use another browser instead of firefox since I really don't want to update it ??

What do I need to do ??
Attached Images
File Type: png 1.PNG (131.6 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #64  
Old 17.11.2017, 16:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Extension requires minimum FF 53+
Yes you can, see https://board.jdownloader.org/showpo...29&postcount=3
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #65  
Old 17.11.2017, 16:14
anneaukillx anneaukillx is offline
Baby Loader
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Extension requires minimum FF 53+
Yes you can, see **External links are only visible to Support Staff**...
Oh god, oh god, oh god...
I am using opera now with the JD app...
looks like it's working now...hopefully it will stay that way.


Thanks

Edit: now I need to solve like 10 images before I can have a validated captcha but at least it's working...

Last edited by anneaukillx; 17.11.2017 at 16:21.
Reply With Quote
  #66  
Old 17.11.2017, 16:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

You're welcome!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #67  
Old 20.11.2017, 01:02
Marantz8B Marantz8B is offline
Modem User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Default

Mac user here. I installed mydownloader extension to firefox and...
Jdownloader opens safari instead. So I made Firefox the default browser instead and it Firefox now opens but when I check the box nothing happens. Files still won't download.

I Just noticed this...
"You have to install Browser Extension (Account is not required) Firefox 53+ is required."

As a 10.8.5 user I can't upgrade Firefox to that version. Why then did Mydownloader extension installed on Firefox 48.0.2. if it's not compatible... and more importantly why can't you make a version that IS compatible with older firefox browsers? For that matter why not make an extension compatible with Safari?

Am I to be believe that simply because of some anticaptcha issues that mac 10.8.5 users with slightly older OS and browsers are no longer able to use JD? Since virtually all my downloads ask for captchas that means Jdownlaoder is utterly useless to me now. I can't believe it. Microsoft already screwed us by throwing us off Skype. Is Google following suit?. Can't someone and JD find a solution for those of us who can't afford to the very newest computers?
Reply With Quote
  #68  
Old 20.11.2017, 01:08
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,301
Default

@Marantz8B
If you read up, Jiaz mentioned that he will ask the application developer if it can be back ported (current dev is away).

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #69  
Old 20.11.2017, 11:34
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Our extension developer is back from work and checking backport possibility of firefox extension to version 48. I suggest to contact support@jdownloader.org so I can forward directly to him
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #70  
Old 20.11.2017, 21:56
benny2007 benny2007 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default

I am working with Seamonkey as browser and have installed the Firefox browser extension app (MyJdownloader).
In Seamonkey I can see, that the app is installed and working.
But when i click on some DL-links I get the "To solve this kind of captcha, you have to use either the Android app via 'my.jdownloader', or our My.JDownloader browser extension......"

Can someone help here?
Thanks in advance
benny

Last edited by benny2007; 20.11.2017 at 21:59.
Reply With Quote
  #71  
Old 20.11.2017, 23:52
Statter Statter is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 458
Default

@Jiaz Thanks for staying on top of this Email sent

@benny2007 Far as I know Seamonkey extentions are not all straight forward drop-ins from firefox. They usually have to be tweaked or hacked so to speak to make them work in Seamonkey
__________________
OS X !0.6.8 Mac Pro Intel (Workhorse)
OS X 10.10.5 MBP Intel (Secondary)

Last edited by Statter; 20.11.2017 at 23:58.
Reply With Quote
  #72  
Old 20.11.2017, 23:59
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,301
Default

@benny2007
install the webextension/addon for firefox it should work according to the documentation I read just now. They link to mozilla dev page _**External links are only visible to Support Staff**s what they reference
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #73  
Old 21.11.2017, 07:57
benny2007 benny2007 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default

yes, the browser extension seems to work in Seamonkey.
But I still get the message: ""To solve this kind of captcha, you have to use either the Android app via 'my.jdownloader', or our My.JDownloader browser extension......""

What is wrong, any idea?
Thanks for help
benny
Reply With Quote
  #74  
Old 21.11.2017, 10:52
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

The extension requires Firefox 53+ to work. I guess your Seamonkey uses older Firefox Code Base.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #75  
Old 21.11.2017, 23:15
benny2007 benny2007 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default

I have installed the recent Firefox browser now as well as the mydownloader app in Firefox.

But currently my Seamonkey browser is the standard in Jdownloader 2.

How to change this? (I read something about this question in this thread, but have to admit, did not understand completely...)

Thanks for detailed help in advance
benny

Last edited by benny2007; 21.11.2017 at 23:24.
Reply With Quote
  #76  
Old 22.11.2017, 00:20
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,301
Default

@benny2007

support artcile https://support.jdownloader.org/Know...splay-captchas
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #77  
Old 22.11.2017, 00:36
benny2007 benny2007 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default

Hi raztoki,
thanks for the information.
I have read it carefully, but, sorry, I do not understand.
would be great to help a bit more
Reply With Quote
  #78  
Old 22.11.2017, 10:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

@benny2007: see here
https://board.jdownloader.org/showpo...29&postcount=3
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #79  
Old 22.11.2017, 21:50
benny2007 benny2007 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default

Yes, thanks!
It's running!!

benny
Reply With Quote
  #80  
Old 23.11.2017, 11:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

You're welcome!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:03.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.