JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #521  
Old 14.03.2012, 01:53
Cheet4h
Guest
 
Posts: n/a
Default

What services are you guys using? I just installed it and solved some captchas. After this, CBH solves uploaded.to captchas perfectly fine, whereas the captchas of share-online.biz are pretty much ignored. I'm trying to figure out how to add it right now ...

edit: ok, that way it didn't work...

What i tried:

opened up the jacinfo.xml in the captchaBrotherhood folder. Filled in the entry "share-online.biz;" so that it looks like this: "...quickupload.net;ravishare.com;share-online.biz;skipfile.com;slingfile.com..."

opened up all the other jacinfo.xml files in all other folders using notepad++ and searched for the term "share-online.biz". found one and deleted it.

started JD. I still have to enter the captchas for share-online.biz

i didn't get the part with checking that "recaptcha" is there as a server name. It isn't in the original file and i didn't quite understand what i would have to add to make it work. Can you explain this a little bit further?

2nd edit:

okay, now I understand it:
just fill in "recaptcha;" in the hoster list like this:
"...quickupload.net;ravishare.com;recaptcha;share-online.biz;skipfile.com;slingfile.com..."

works like a charm

Last edited by Cheet4h; 14.03.2012 at 02:19.
Reply With Quote
  #522  
Old 14.03.2012, 04:39
computermonster computermonster is offline
Mega Loader
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by lelim View Post
Hi,
cbh is still alive
all servers in your jacinfo.xml file are supported.
just put these servers to jacinfo.xml alphabetically, and also put "recaptcha" as a service, and restart jd. they should work. if not, contact me for further assistance.

i think i must deliver a very large jacinfo.xml on next version, since many people complaining about unsupported servers. in fact, there is no concept of "supporting x server" since captchas are sent to real people.

let me summarize the general steps to get a servers' captchas solved by CBH again :

1. put that service on alphabetically correct place in jacinfo.xml file under "...<jdownloader install folder>/jd/captcha/methods/captchabrotherhood" folder
2. make sure that mentioned jacinfo.xml file also contains "recaptcha" as a server name on alphabetically correct place.
3. make sure that no other methods' jacinfo.xml file contain any server that exist in jacinfo.xml of captchabrotherhood
4. restart jdownloader.
This is not working with letitbit.net

I followed the procedure exactly as mentioned.
Reply With Quote
  #523  
Old 16.03.2012, 00:26
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by computermonster View Post
This is not working with letitbit.net

I followed the procedure exactly as mentioned.
Hi, it should work.
there is already a jacinfo.xml file in lttbt folder which contains letitbit.net. did you remove it and restart jd?
can you give me a sample link in letitbit.net so i can try.
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #524  
Old 16.03.2012, 02:50
whismerhill whismerhill is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 74
Default

not much captchas to solve lately ..

I remember a time where in half an hour you made 400 points or more ...

anyway, would it be possible to make the application pop up "more"
the captcha solver is not always on the forefront and sometimes I miss it
more so when I'm fully concentrated on something else

perhaps an option to be "always on top" or perhaps an option to bring the window to the forefront every 5seconds ?

also, am I the only one to think that captchas are becoming too hard to read for a simple human ?

Last edited by whismerhill; 16.03.2012 at 22:00.
Reply With Quote
  #525  
Old 17.03.2012, 09:53
computermonster computermonster is offline
Mega Loader
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by lelim View Post
Hi, it should work.
there is already a jacinfo.xml file in lttbt folder which contains letitbit.net. did you remove it and restart jd?
can you give me a sample link in letitbit.net so i can try.
Yes. I had removed the letitbit.net from jacinfo.xml file in lttbt folder.

Sample link:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #526  
Old 17.03.2012, 11:58
computermonster computermonster is offline
Mega Loader
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by marcojgs View Post
...The question: the system gives 7 credits from 13:00 to 01:00 o'clock when a captcha is correctly solved and reduces 4 credits if it is not solved correctly, but it costs 10 credits to get a captcha solved. How does this work in the long run ? (in theory there will be a point when noone has any credits left, because the system reduces more credits than it give - for example: user1 has 100 credits, user2 has 100 credits - bothed summed up have 200 credits, now user 1 requests a captcha from user 2, user1 now has 90 credits, user2 has 107 credits, both summed up have 197 credits - 3 credits removed from the system, which means at some point they will run out of credits even if they solve all captchas correctly)...
Your question is based on two assumptions:
1. CBH has limited and constant number of credits.
Ans. CBH has limited but continuously increasing number of credits. 30 credits are self-generated when each user registers an account.

2. There is one on one interaction between users i.e. USER 1 <----> USER 2
Ans. CBH acts as a mediator. Hence, the interaction is USER 1 <--> CBH <--> USER 2

Ex. Consider USER 1 wants his/her captcha to be solved and USER 2 is the one solving it.
a) If USER 2 solves the captcha correctly, CBH withdraws 10 credits from USER 1 account, sends 7 credits to the USER 2 and keeps remaining 3 credits in the reserve. Hence, CBH has profit of 3 credits.
b) If USER 2 solves the captcha incorrectly, CBH does not withdraw credits from USER 1 account, withdraws 4 credits from the USER 2 account and keeps those 4 credits in the reserve. Hence, CBH has profit of 4 credits.

Therefore, CBH is in profit no matter whether USERS solve the captcha correctly or incorrectly. This keeps the system working.
Reply With Quote
  #527  
Old 18.03.2012, 07:03
jmorlan jmorlan is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 22
Thumbs down Depositfiles

I've been trying to follow the instructions to get depositfiles.com to work with CB but nothing I try seems to work. I added depositfiles.com in proper order to jacinfo.xml. Next I added recaptcha; in the JD hoster list.

It still doesn't work. I have to enter the captchas manually. CB works fine for other hosters so I don't know what to try next.

Thanks.
Reply With Quote
  #528  
Old 18.03.2012, 08:11
blacksun blacksun is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2009
Location: Schwaben
Posts: 1,340
Default

Quote:
Originally Posted by jmorlan View Post
I've been trying to follow the instructions to get depositfiles.com to work with CB but nothing I try seems to work. I added depositfiles.com in proper order to jacinfo.xml. Next I added recaptcha; in the JD hoster list.
Have you restartet JD after editing jacinfo.xml?
__________________
--
Viele Grüße

BlackSun
Reply With Quote
  #529  
Old 18.03.2012, 16:44
jmorlan jmorlan is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by blacksun View Post
Have you restartet JD after editing jacinfo.xml?
Yes. I made these changes several days ago and there have been several reboots since.

However, looking again I think I edited the wrong jacinfo.xml. It appears there are two of them.

C:\Program Files\Brotherhood Software\Captcha Brotherhood\captchaBrotherhoodPlugin

C:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood

I edited the first one, but not the second. Do you have to edit both?

Thanks.
Reply With Quote
  #530  
Old 18.03.2012, 17:16
MiRO1993_2010
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jmorlan View Post
Yes. I made these changes several days ago and there have been several reboots since.

I edited the first one, but not the second. Do you have to edit both?

Thanks.
Yes, you have to edit both of them.
It works for me with "crocko.com" and "depositfiles.com"

But it didn't work with "letitbit.net"
can any one help me please
Reply With Quote
  #531  
Old 19.03.2012, 00:50
jmorlan jmorlan is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 22
Default

Yikes! I just did a search and found there are no less than 90 (ninety) different files, all named "jacinfo.xml" in my

C:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods\ directory.

Do I have to edit all of them?
Reply With Quote
  #532  
Old 19.03.2012, 01:52
MiRO1993_2010
Guest
 
Posts: n/a
Wink

Quote:
Originally Posted by jmorlan View Post
Yikes! I just did a search and found there are no less than 90 (ninety) different files, all named "jacinfo.xml" in my

C:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods\ directory.

Do I have to edit all of them?
No you don't have to edit all of them. because these files for AntiCaptcha for JD

But you have to edit BOTH :

"D:\Program Files\Brotherhood Software\Captcha Brotherhood\captchaBrotherhoodPlugin\jacinfo.xml"

"D:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\jacinfo.xml"

Last edited by MiRO1993_2010; 19.03.2012 at 02:09.
Reply With Quote
  #533  
Old 19.03.2012, 02:48
jmorlan jmorlan is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 22
Default

Thanks. Got it! I now have depositfiles.com working. Next step is rapidgator.net.
Reply With Quote
  #534  
Old 19.03.2012, 12:47
MiRO1993_2010
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up crocko.com , depositfiles.com , letitbit.net

Hi there,I made something that you might like. I've edited the file "jacinfo.xml" which allows you to add crocko.com , depositfiles.com , letitbit.net to CBH
The words in RED are added

Quote:
<jDownloader>
<method name="captchaBrotherhood" type="extern" os="windows" services="10upload.com;bebasupload.com;bitshare.com;bufiles.com;combozip.com;cramit.in;crazyupload.c om;crocko.com;datei.to;depositfiles.com;easy-share.com;enterupload.com;extabit.com;eyvx.com;filebling.com;filechip.com;filecrown.com;filefactory. com;filefat.com;filehook.com;fileover.net;fileplanet.com.ua;filer.net;filescloud.com;fileserve.com;f ileserver.cc;filesin.com;filesmonster.com;filesonic.com;filestrack.com;fileupper.com;filevo.com;frea kshare.net;free-share.ru;fshare.vn;goldfile.eu;gotupload.com;hidemyass.com;hitfile.net;hostingcup.com;hotfile.com;if ile.it;ifolder.ru;letitbitnew;loadfiles.in;maknyos.com;mediafire.com;mediavalise.com;metahyper.com;navihost.us;oron.com;piggyshar e.com;putshare.com;pyramidfiles.com;quickupload.net;rapidgator.net;ravishare.com;recaptcha;skipfile.com;slingfile.com;space4file.com;speedoshare.com;tgf-services.com;transitfiles.com;turbobit.net;uploadbox.com;uploaded.to;uploadfloor.com;uploadstation.c om;usershare.net;wupload.com;xboxisozone.com;xuploading.net
"/>
<command cmd="jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\cbhWinPlugin.exe" src="jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\input.jpg" dst="jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\output.txt" />
</jDownloader>
All you have to do is to copy all those ^^^^^^^^^^^^
and replace it in "jacinfo.xml" in both directories :
"D:\Program Files\Brotherhood Software\Captcha Brotherhood\captchaBrotherhoodPlugin\jacinfo.xml"
"D:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood\jacinfo.xml"



_______________________________________________________________________________
Why CBH haven't updated this stupid file with almost hosts ?
sorry for my bad English

Last edited by MiRO1993_2010; 19.03.2012 at 22:20.
Reply With Quote
  #535  
Old 19.03.2012, 16:34
jmorlan jmorlan is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 22
Default

Thanks for the revised jacinfo.xml.

Are you sure about "crazyupload.c om" with a space?

Also is it letitbitnew instead of letitbit.net?

I already added rapidgator.net and it now works. Yay!

Last edited by jmorlan; 19.03.2012 at 16:37.
Reply With Quote
  #536  
Old 19.03.2012, 22:18
MiRO1993_2010
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanx, I am sure about letitbitnew but "crazyupload.c om" is a mistake in the forum I can't change it, it is "crazyupload.com"

Last edited by MiRO1993_2010; 19.03.2012 at 22:22.
Reply With Quote
  #537  
Old 20.03.2012, 00:55
jmorlan jmorlan is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by japrun View Post
Hi all. When trying to edit the file with notepad jacinfo let me open it and write the web addresses I do not open automatically captchabrotherhood, eg depositfiles.com. When trying to save me says: please check if this file is Whether Opened another program, I've tried also with worpad and notebook. If I copy the file elsewhere and edit it with notepad if you let me save it normally, I keep it as an XML file.
can help me greet you all.
The error message saying the file is "opened in another program" comes from Win7 or Vista. To edit jacinfo.xml in either of these operating systems you must open your editor using the "Run as administrator" option. E.g. right click on notepad.exe and select "Run as administrator". You should be able to edit the file without having to resort to safe mode that way.

Also I do not believe there is a hoster called i-files.com. The correct name is i-filez.com. Insert it between hotfile.com and ifile.it

Hope this helps.
Reply With Quote
  #538  
Old 21.03.2012, 11:02
gregor
Guest
 
Posts: n/a
Default

hi,

is it possible to use ocrhood plugin under linux?
i'm able to install it on wine and enter sme caphas to get credits. then i copied to my linux installation of jdownloader under JDownloader/jd/captcha/methods/captchaBrotherhood but the plugin doesn't work.
my next step will be to install jdownloader under wine.
is anybody working on an linux version eg with java. if yes maybe i can support. i use java very often in my college so it should not be a big effort to write a plugin/client for ocrhood under linux.

EDIT: jdownloader under wine with ocrhood work

greetings
gregor

Last edited by gregor; 21.03.2012 at 11:10.
Reply With Quote
  #539  
Old 22.03.2012, 20:49
whismerhill whismerhill is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 74
Default

I tend to frequently get : "could not get the image. exiting" error
nowadays

new error :
Quote:
unknown response from server - API error -
The operation has timed out at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.getCaptcha2Solve()

Last edited by whismerhill; 22.03.2012 at 20:59.
Reply With Quote
  #540  
Old 25.03.2012, 01:02
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Hi, all
as you all know, after that megaupload issue, many hoster sites discontinued their operations and some new hoster sites entered in the playground. this led me to write a small tool to auto update captchaBrotherhood plugins jacinfo.xml file. i named her JDJacinfoEditor. you can download it from h ttp://ocrhood.gazcad.com/CBHJacinfoUpdater.rar
it asks our server the list of all sites and adds new ones to your jacinfo.xml file. it also checks other methods if they contain any of the hoster sites, and removes them, so no conflict with any other plugin.

JDJacinfoEditor is a small tool to get the JDownloader Captcha Brotherhood plugin update its supported sites automatically.

To start program, right click on JDJacinfoEditor.exe and choose “Run as Administrator”. running as administrator is needed because it may modify other methods jacinfo.xml files.
If you run the program first time and JDownloader is not under default location, JDJacinfoEditor will ask you to find jacinfo.xml file of captchaBrotherhood plugin under jd folder.
That is generally <your jd install folder>/jd/captcha/methods/captchaBrotherhood/jcinfo.xml

After you select jacinfo.xml file, JDJacinfoEditor will show you current sites in that file.
Click on the “Update Sites from Server” button on the form. JDJacinfoEditor will get the new sites from server and add them to the your jacinfo.xml file, with your approval of doing so.
If and other plugin of Jdownloader also has one of the sites on captchaBrotherhood jacinfo.xml file, JDJacinfoEditor will remove them, so that there will be no interference.

* Please let me know if you have any problems running it, or you find any missing site that you want to be in captchaBrotherhood, so we can add it to server.
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.