JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23.04.2014, 05:17
superflyce
Guest
 
Posts: n/a
Default Reconectar Router Technicolor TG582n con JDOWNLOADER 2

Hola que tal, bueno antes que nada les saludo. No he visto un tutorial para este router como esta explicado acá, si es así los administradores pueden borrar el post.

Muchos hemos tenido el problema de reconexión del router Technicolor TG582n en Jdownloader, bueno acá les dejo un pequeño tutorial que me encontré y me funcionó al 100%, lo único es utilizar este comando urn:schemas-upnp-org:service:WANPPPConnection:1, OJO, pero solo funciona para Jdownloader2 .

Acá el video;

**External links are only visible to Supporters****External links are only visible to Supporters**

Explicación;




1.- Lo primero es dar click en el recuadro y seleccionar la opción que dice UPNP- UNIVERSAL......

2.-dar click en el botón Elija dispositivo, esperar, después seleccionar el router predefinido...

3.- copiar y pegar esto; urn:schemas-upnp-org:service:WANPPPConnection:1 en Tipo de servicio..

Y por último

4.- Dar click en Prueba con esto deberá de funcionar la reconexión automática.

Espero les haya servido. Cualquier cosa estoy a sus ordenes.
Reply With Quote
  #2  
Old 23.04.2014, 05:26
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,902
Default

Hola bienvenido al foro!

Hey, porque borrar los aportes que ayudan a los demás
Se agradece bastante el post, espero que sea de mucha utilidad para los usuarios de JD y especialmente para los que tienen un router Technicolor TG582n.

Saludos,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #3  
Old 27.08.2014, 23:54
HikaruGunner
Guest
 
Posts: n/a
Default

Didn't work for me. Maybe it's because Im from Portugal? My isp is Vodafone.
Reply With Quote
  #4  
Old 01.09.2014, 02:12
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,902
Default

Quote:
Originally Posted by HikaruGunner View Post
Maybe it's because Im from Portugal? My isp is Vodafone.
Theoretically that couldn't be the problem. If you provide information about the problem/error message, maybe @superflyce could help you.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #5  
Old 19.08.2016, 14:08
Plastic Bertrand Plastic Bertrand is offline
Super Loader
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 25
Default

Unfortunately, I don't speak Spanish. Does anyone have instructions on the TG582n in English?

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:41.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.