JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05.02.2011, 04:37
4l3x
Guest
 
Posts: n/a
Question How can I change the url of the files already downloading?

In fact of the partial downloads due to fileserve problem, I want to change the url of the fileserve download for a direct link of the same file.

Maybe I didnt explain well but I have about 10 files at 80-95% completion and I dont want to restart them because they are like 1.5 gb each.

I have direct http links of the same files so how can I continue downloading the files with the new url so them dont start from beggining?

Thank You
Reply With Quote
  #2  
Old 05.02.2011, 08:57
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,193
Default

It is not possible for now, maybe in the future.
Reply With Quote
  #3  
Old 05.02.2011, 11:12
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

If you're a free loader, then you can't even resume FSe links. Downloading large file from FSe becomes a risk if your connection isn't stable.
Reply With Quote
  #4  
Old 05.02.2011, 22:31
4l3x
Guest
 
Posts: n/a
Default

Thanks for the answers. My connection is stable but my laptop isnt stable if I let it alone about 10 minutes hahaha.

I use the cookies trick so I can download as premium user and using flashgot to send the links as direct links to jdownloader hehe it always works and I can continue the download whenever I want without opening the browser again.

I think I will wait until the problem get solved so I dont download everything again.
Thank you
Reply With Quote
  #5  
Old 06.02.2011, 08:15
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

Quote:
the cookies trick so I can download as premium user
I hope you know that the JDownloader team discourages this.
Reply With Quote
  #6  
Old 06.02.2011, 11:18
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,694
Default

@drbits
Well he is using something else with the cookies so that's not our problem^^
As far as i know cookies don't work in JD (only for megaupload).

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #7  
Old 10.02.2011, 02:51
4l3x
Guest
 
Posts: n/a
Default

I didn't knew sorry
Anyway I didn't tried the trick anymore because it was kind of leaking
thanks for your support
greetz
Reply With Quote
  #8  
Old 10.02.2011, 10:36
thomas121
Guest
 
Posts: n/a
Default

I don't know but i think it's not possible now.
Reply With Quote
  #9  
Old 10.02.2011, 10:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,398
Default

not at the moment, but i will try to add support for it soon
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:36.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.