JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 14.02.2018, 12:04
Gorcon Gorcon is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 5
Default

Hallo,

ich komme mit den neuen capchas überhaupt nicht klar. Ich habe als erstes versucht das Plugin in meinen FF 52.6 ESR zu installieren. Ich musste mich dort anmelden (auch überall steht das eine Anmeldung für das Plugin nicht erforderlich wäre). Aber dann wird nur eine "Fernwartung" für den jDownloader installiert. die capchas werden mir vom Browser weiterhin nicht angezeigt, stattdessen nur die Meldung:
Quote:
Important:

To solve this kind of captcha, you have to use either the Android app via 'my.jdownloader', or our My.JDownloader browser extension. (Please note: a My.JDownloader is NOT required!)
Das Browser Addon bleibt aber bei Version 2.09 und es erscheint die Meldung:
Quote:
DIESE VERSION IST VERALTET!
Bitte laden Sie die aktuelle Version von https://my.jdownloader.org/apps
Wo finde ich denn das Add On dort?
Reply With Quote
  #102  
Old 14.02.2018, 12:11
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

Die Erweiterung braucht keinen MyJDownloader Account und du musst dich auch nicht anmelden. Die Erweiterung benötigt entweder FF 53+ oder du nimmst die 48+ Recaptcha Only Erweiterung. Firefox ist zweimal in der Liste gelistet.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #103  
Old 14.02.2018, 12:31
Gorcon Gorcon is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 5
Default

Funktioniert aber beides nicht. Die Meldung bleibt und ich bekomme keine capchas zu sehen und damit funktioniert der Download dann nicht.
Reply With Quote
  #104  
Old 14.02.2018, 13:35
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

Andere Extensions (noScript, Adblock, uBlock) prüfen.
Ansonsten bitte mal nen Screenshot und schau in die Entwicklerkonsole ob irgendwas geblockt wurde
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #105  
Old 24.04.2018, 11:39
Pop Alexandra Pop Alexandra is offline
Modem User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
Default

The extensions trick worked like a charm!
Thanks, guys!
__________________________________
Alexandra from **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #106  
Old 24.04.2018, 12:09
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #107  
Old 10.07.2018, 09:54
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 248
Default

@Gorcon: bitte deinstalliere erstmal alle MyJDownloader / JDownloader Erweiterungen. Und dann installiere nur die Version für Firefox 53+ von https://my.jdownloader.org/apps
Dein Firefox sollte dann einen Dialog zur Installation anzeigen.
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]
Reply With Quote
  #108  
Old 23.07.2018, 15:12
zrato zrato is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 93
Default

Tried to dl something from mountfile.net and tried this new thing.
Captcha opens but then nothing happens after solving it - might there be a problem with my FF running as a different user than JD (although JD has access rights on the other user)?

Anyway, how does this thing even work? The communication I mean, do you write in the config file and let JD read it?
Reply With Quote
  #109  
Old 23.07.2018, 15:28
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

@zrato: we will release downgraded/reverted version of firefox extension in a few minutes as the new handling still have some issues with some sites, eg the ones you encounter
Extension communicates via API with your local JDownloader.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #110  
Old 23.07.2018, 16:35
zrato zrato is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 93
Default

Hm, ok that now closes the tab after solving the captcha. Although JD has no idea that it was solved properly/at all.
JD has no logs regarding the captcha it just waits.

EDIT: Nevermind, it works in a different FF. Oh well I'll do some testing.
Reply With Quote
  #111  
Old 23.07.2018, 16:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

We've downgraded/reverted the extension to old handling. The issue with *just waiting* is known and will be fixed with upcomming update of new handling
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #112  
Old 04.05.2019, 09:10
Statter Statter is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 455
Default

I am not sure what happened today but all of a sudden All of my Firefox extensions were spontaneously and simultaneously disabled!

I have done a few things in about config trying to re-eneable them but nothing suggested by others has worked.

I even went and removed the extension and tried to reinstall it via the https://extensions.jdownloader.org/firefox_48.xpi for the older web browser 48+ and got an error message

I have attached screen shots and not sure what to do atm any help is appreciated.

Again I am running Firefox 48.0.2 on Mac OS X 10.6.8
There are also some other posts from others that have had similar problems today with Firefox all of a sudden disabling all sorts of addons. Not sure if it has to do with signing and dates maybe associated with them or not but it might be the issue also.

Seaching for such as this shows a lot are having issues too"
https //duckduckgo.com/?q=firefox+All+extensions+disabled+suddenly&atb=v161-5&ia=web
TIA for any help
Attached Thumbnails
JD Extention disabled Screen shot 2019-05-03 at 8.24.02 PM.jpg   JD Error on install Screen shot 2019-05-03 at 11.51.07 PM.jpg   JD Error on manual install Screen shot 2019-05-04 at 12.02.19 AM.jpg  
__________________
OS X !0.6.8 Mac Pro Intel (Workhorse)
OS X 10.10.5 MBP Intel (Secondary)

Last edited by Statter; 04.05.2019 at 09:31.
Reply With Quote
  #113  
Old 04.05.2019, 09:59
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 248
Default

@Statter
It's currently all over tech news. Mozilla messed up the certificates for addon signing. Seems like one of their certificates expired. There's a thread in their forum for official updates.
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]

Last edited by raztoki; 05.05.2019 at 00:48. Reason: revert to original message
Reply With Quote
  #114  
Old 04.05.2019, 16:16
thecoder2012's Avatar
thecoder2012 thecoder2012 is offline
Official 9kw.eu Support
 
Join Date: Feb 2013
Location: Internet
Posts: 948
Default

Quote:
Originally Posted by mrc View Post
There's a discourse.mozilla.org/t/certificate-issue-causing-add-ons-to-be-disabled-or-fail-to-install/39047 thread in their forum for official updates.
With "http(s)" = **External links are only visible to Support Staff** !
__________________
Join 9kw.eu Captcha Service now and let your JD continue downloads while you sleep.
Reply With Quote
  #115  
Old 04.05.2019, 16:52
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,199
Default

err thats right jiaz fixed the bug, so my circumvention method no longer works.
one sec ill whitelist the domain
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #116  
Old 05.05.2019, 00:58
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,199
Default

For those that use firefox try changing captcha browser to chrome (Advanced setting > BrowserCaptchaSolver.browsercommandline), until mozilla fix the issue for firefox.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #117  
Old 05.05.2019, 02:46
Statter Statter is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 455
Default

And what if one does not have chrome installed?
The command line is pointing to the Chrome.exe and I'm also on the OS X.

They have it fixed partially but still not allowing me to either reinstall the Firefox extension or re-enable the for the older v48.02 in OS X 10.6.8

I know atm they are not allowing resigning of addons or extensions atm which also suck :(

I'm dead in the water regarding my work horse machine and JD for those places where I depended on the JD extension.Will Firefox actually fix the addons for the older browsers some can not update for whatever reason especially those that can't afford new machines?
__________________
OS X !0.6.8 Mac Pro Intel (Workhorse)
OS X 10.10.5 MBP Intel (Secondary)
Reply With Quote
  #118  
Old 05.05.2019, 03:03
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,199
Default

install chrome? the advanced setting description is just a guide. You would need to find the path according to your system.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #119  
Old 17.05.2019, 16:43
Nikov Nikov is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 18
Default

Hi there,
can anybody tell me what is correct syntax when in path is dash?
E.g.:[ "D:\\Palemoon-Portable\\Palemoon-Portable.exe, "-app=%s" ]
Reply With Quote
  #120  
Old 18.05.2019, 00:31
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,199
Default

missing ending quotation mark after .exe"
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:43.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.