JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 19.09.2010, 15:14
anathema
Guest
 
Posts: n/a
Default

airties rt-204 modemimde arayüz şifresi kendi kendine değişiyor.Betik şifreyi çözemiyor bu yüzden de reset gerçekleşmiyor..Ne yapmalıyım...
  #102  
Old 21.09.2010, 16:57
iburhank
Guest
 
Posts: n/a
Default

hg 521 sorunlu modem yaa..ttnetin verdigi oto reset yok
  #103  
Old 27.09.2010, 01:08
çirkinkral
Guest
 
Posts: n/a
Default HUAWEİ ECHOLİFE HG521 modem betik yada bat dosyası yardım

HUAWEİ ECHOLİFE HG521 marka model modemim var bi türlü restart olmuyor yardım lütfen çok acil şimdiden tşkler
  #104  
Old 03.10.2010, 22:23
zucchex
Guest
 
Posts: n/a
Default

selamlar yardımınıza ihtiyacım var
ZTE ZXV10 W300 modeme sahibim ve betik ayarlarımı bir türlü yapamıyorum dolayısıyla ip resetlememide halledemiyorum her yere baktım ve denedim lütfen biri yardım etsin artık beklemekden ve her bir parça için şifre yazmakdan yoruldum

Last edited by zucchex; 03.10.2010 at 22:27.
  #105  
Old 05.10.2010, 19:44
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by zucchex View Post
selamlar yardımınıza ihtiyacım var
ZTE ZXV10 W300 modeme sahibim ve betik ayarlarımı bir türlü yapamıyorum dolayısıyla ip resetlememide halledemiyorum her yere baktım ve denedim lütfen biri yardım etsin artık beklemekden ve her bir parça için şifre yazmakdan yoruldum
bu konuya bakın bat dosyasını jdye harici olark tanıtın >
http://board.jdownloader.org/showpos...85&postcount=4
  #106  
Old 21.10.2010, 17:35
asdqwebnm
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhaba, RT-205 icin olan iki betigi de denedim, ikisi de calismadi. Kendim betik olusturdugumda veya jdownloader.org'tan hazir olanini indirdiğimde oluyor, fakat iki dakika sürüyor. Hızlı betik almanin bir yolu yok mu? Not: Firmware versiyon: 1.0.41
  #107  
Old 21.10.2010, 17:43
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by asdqwebnm View Post
Merhaba, RT-205 icin olan iki betigi de denedim, ikisi de calismadi. Kendim betik olusturdugumda veya jdownloader.org'tan hazir olanini indirdiğimde oluyor, fakat iki dakika sürüyor. Hızlı betik almanin bir yolu yok mu? Not: Firmware versiyon: 1.0.41
firefoxun liveheaders eklentisini kurup tekrar bağlanma işlemini mozilla firefox liveheaders eklentisi etkin iken gerçekleştirmek zorundasın. işlemi yapınca firefox liveheaders eklentisindeki logu bana yollamalısın.

Önemli: Tekrar bağlanma işlmini modem ayarları sayfandaki internet giriş bilgilerini ( ISS=internet servis sağlayıcı kullanııcı adı ve parolanı girdiğin) yerde ki kaydet butonuna tıklayarak yapacaksın (önce bunun yerini öğren ve sonra yukarıdaki işlemleri yap). internet arayüzündeki modemi yeniden başlat butonunu asla ve asla kullanmaycaksın.
  #108  
Old 22.10.2010, 22:58
onurmustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

slm modemim asus aa6000ug usb.. betik konusunda yardımci olurmusunuz..
  #109  
Old 23.10.2010, 04:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by onurmustafa View Post
slm modemim asus aa6000ug usb.. betik konusunda yardımci olurmusunuz..
sabit konularda anlatımı mevcut USB modem konusuna bakın.
  #110  
Old 25.10.2010, 21:45
bluviaggiatore
Guest
 
Posts: n/a
Default

P-660HW-T1 v3 resetlemek istiyorum nasıl yapabilirim
  #111  
Old 28.10.2010, 14:27
c.guleken
Guest
 
Posts: n/a
Default airties rt 203

tekrar bağlanma betiği oluşturamıyorum.
  #112  
Old 28.10.2010, 22:17
rider79
Guest
 
Posts: n/a
Default

Huawei echolife hg521 modem reset sorunu :

Arkadaşlar bende de huawei modem var. Freeloader üstadın verdiği programın ayarlarını yaptım. Program açılıyor. 10 sn. içerisinde modem resetlenecek gözüküyor fakat reset atmıyor. Çıkan ekranda "şimdi resetle" butonuna basınca ise "r"un time error'91'" yazısı çıkıyor. Ne yapmak lazım acaba eksik bir eklenti falan mı bende yüklü değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
  #113  
Old 28.10.2010, 22:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by rider79 View Post
Huawei echolife hg521 modem reset sorunu :

Arkadaşlar bende de huawei modem var. Freeloader üstadın verdiği programın ayarlarını yaptım. Program açılıyor. 10 sn. içerisinde modem resetlenecek gözüküyor fakat reset atmıyor. Çıkan ekranda "şimdi resetle" butonuna basınca ise "r"un time error'91'" yazısı çıkıyor. Ne yapmak lazım acaba eksik bir eklenti falan mı bende yüklü değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
programı ben vermedim google a runtime hatasının sebebini sor .. daha sonra da programı forumlarda veren arkadaşa mail at. Büyük ihtimalle dll ile alakalı bir problem. Ama google'a sormak en iyisi. >Programı forumlarda paylaşan arkadaşımızın nicki Shock
  #114  
Old 28.10.2010, 22:48
c.guleken
Guest
 
Posts: n/a
Default

peki benim betik ne oldu? hala tekrar bağlanma yapamıyorum :(( airties 5020 kullanıyorum wireless içinde airties rt203 yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  #115  
Old 28.10.2010, 22:54
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by c.guleken View Post
peki benim betik ne oldu? hala tekrar bağlanma yapamıyorum :(( airties 5020 kullanıyorum wireless içinde airties rt203 yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Forumdaki betikler çalışmıyor mu? Firefox eklentisi liveheaders logu oluşturusan senin için betik yapabilrim.

burada anlattım : logu kod olarak yollayın.
  #116  
Old 28.10.2010, 22:59
c.guleken
Guest
 
Posts: n/a
Default

onu nasıl yapabilirim?
  #117  
Old 28.10.2010, 23:01
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by c.guleken View Post
onu nasıl yapabilirim?
ÖNCE : Buna bak http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=3307 bunun mantğını anladın mı? ve denedin mi?
  #118  
Old 28.10.2010, 23:03
c.guleken
Guest
 
Posts: n/a
Default

evet bunu biliyorum.daha önceden de jdownload kullanıyordum fakat format attıktan sonra yeni sürüm jdownload yükledikten sonra yapamadım.buradaki herşeyi yapıyorum modem sayfasından reset atıp kaydet diyorum fln sonra ip değiştir dediğimde uzun süre deniyor fakat başarısız oluyor
  #119  
Old 28.10.2010, 23:11
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by c.guleken View Post
evet bunu biliyorum.daha önceden de jdownload kullanıyordum fakat format attıktan sonra yeni sürüm jdownload yükledikten sonra yapamadım.buradaki herşeyi yapıyorum modem sayfasından reset atıp kaydet diyorum fln sonra ip değiştir dediğimde uzun süre deniyor fakat başarısız oluyor
o zaman daha önceden de dediğim gibi firefox liveheaders eklentisini kur firefoxa

firefox liveheaders : eklentiyi kur > Kurunca firefox ana penceresinden Araçlardan çalıştır > çalıştırınca EKLENTİNİN PENCERESİNDEKİ minimize kısayoluna tıkla (-) (pencere minimize olsun) Eklenti minimize olduğunda FIREFOXTA YAPTIKLARINI Loglayacaktır > sonra modemi firefoxu kullanarak yeniden başlat yeniden başlatma işleminden sonra EKLENTİ PENCERESİNİ BÜYÜT içinde bir sürü kod göreceksin TÜMÜNÜ SEÇ KOPYALA VE FORUMDA BU BÖLÜME KOD OLARAK yapıştır.

eklentinin indirme adresi
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3829/
  #120  
Old 28.10.2010, 23:16
c.guleken
Guest
 
Posts: n/a
Default

firefox kullanarak modeme reset attım liveheaders te de biton şey çıktı fakat kopyalayamıyorum tek tek seçiliyor ctrl+a yapılmıyor.ve baya bişey olduğu için tek tek yapmak baya zaman alıcak:( bi yerde yanlış mı yapıyorum?
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:16.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.