JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06.11.2010, 22:35
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation Antirecaptcha ana sayfa [SICAK KONU]

Jdownloader.org ana sayfamızdan http://jdownloader.net:8081/tr/news/...captcha-method recaptcha için geliştirilen deneysel recaptcha (OCR) yöntemini indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz dosyayı Jdownloader'ı yükeldiğiniz dizine çıkartın Örn :(c:/Program Files/JDownloader)

anlamayanlar için Bu şekilde olacak:

Last edited by Freeloader; 23.11.2010 at 18:31.
  #2  
Old 06.11.2010, 22:50
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

başarı yüzdesini bilmiyorum ve denemedim
  #3  
Old 06.11.2010, 23:51
lyldz
Guest
 
Posts: n/a
Default

hocam yaklasık 4 sattır sorunsuz kullanıyorum yalnız....sabıt dıske yazma yetkısı yok dıyor hotfıle da 6 parttın ıkısınde nerdeyse bu oldu..benımle mı yoksa jd ıle mı ılgılı sorun nasıl anlayabılırım?
  #4  
Old 07.11.2010, 03:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by lyldz View Post
hocam yaklasık 4 sattır sorunsuz kullanıyorum yalnız....sabıt dıske yazma yetkısı yok dıyor hotfıle da 6 parttın ıkısınde nerdeyse bu oldu..benımle mı yoksa jd ıle mı ılgılı sorun nasıl anlayabılırım?
Güzel haber. Sabit disk hatası %90 firewall ya da virüs programı hatası Iyldz. Javaya verilen izinleri iyice kontrol et
  #5  
Old 07.11.2010, 03:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Evet bende denedim gayet başarılı

Last edited by Freeloader; 07.11.2010 at 10:07.
  #6  
Old 07.11.2010, 13:36
metven
Guest
 
Posts: n/a
Default

merhabalar,
ben Jdownload sitesinden bu jdownloadeAntirecapt zipli dosyasını indirdim.
Program dizinine açın diyorsunuzda orada aynı isimli (jd) klasor var ve içerikleri baya farklı alt klasorlerde yeni indirdiğimiz method yazan klasor var..ben karıştırmamak adına sormak istedim.bana tam konulacak klasoru sıra ile yazarmısınız?.Cunku jd klasoru altında başka kloasorler var captcha klasorunden başka sonra klasorleri kaldırırım program çalışmaz..
  #7  
Old 07.11.2010, 17:36
lyldz
Guest
 
Posts: n/a
Default

:w00t: o zaman sıkıntı yok.yalnız gene hata verdı su sabıt dısk yazma hatası

windows securıty essentıals kullanıyorum oyle bı ayar goremedım hocam napıyım sımdı kı?
acaba java tekrar kursam??:angel:
  #8  
Old 07.11.2010, 17:41
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by lyldz View Post
:w00t: o zaman sıkıntı yok.yalnız gene hata verdı su sabıt dısk yazma hatası

windows securıty essentıals kullanıyorum oyle bı ayar goremedım hocam napıyım sımdı kı?
acaba java tekrar kursam??:angel:
windows security essentials ile ilgilidir büyük ihtimalle java'yı tekrar kurmana gerek yok. Bence windows security essentials'ı kaldır sisteminden ve bu şekilde dene (tabi bu tip programların sistemden kaldırıldıkları halde geride problem çıkartan kırıntılar bıraktığını da unutmamak lazım)

İşletim sistemi firewall'ına da bir bak ve java için izinleri yeniden ver.

Last edited by Freeloader; 07.11.2010 at 17:50.
  #9  
Old 07.11.2010, 17:43
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by metven View Post
merhabalar,
ben Jdownload sitesinden bu jdownloadeAntirecapt zipli dosyasını indirdim.
Program dizinine açın diyorsunuzda orada aynı isimli (jd) klasor var ve içerikleri baya farklı alt klasorlerde yeni indirdiğimiz method yazan klasor var..ben karıştırmamak adına sormak istedim.bana tam konulacak klasoru sıra ile yazarmısınız?.Cunku jd klasoru altında başka kloasorler var captcha klasorunden başka sonra klasorleri kaldırırım program çalışmaz..
Bu şekilde oalcak

  #10  
Old 07.11.2010, 17:56
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
windows security essentials ile ilgilidir büyük ihtimalle java'yı tekrar kurmana gerek yok. Bence windows security essentials'ı kaldır sisteminden ve bu şekilde dene (tabi bu tip programların sistemden kaldırıldıkları halde geride problem çıkartan kırıntılar bıraktığını da unutmamak lazım)

İşletim sistemi firewall'ına da bir bak ve java için izinleri yeniden ver.
yapabileceğin diğer şeyler essentials hakkında araştırma yap ve dosya daha inerken tarıyormu bak (eğer böyle bir özelliği varsa) bu özelliği kapat. Dosyaları inince tarasın daha inmeden gerçek zamanlı tarama yapmasın.
  #11  
Old 07.11.2010, 19:55
albatros44
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bende deneyeyeyim
  #12  
Old 07.11.2010, 22:08
lyldz
Guest
 
Posts: n/a
Default

:rolleyes: tamamdır hocam ayarları bıras kurcaladım ama bı sorun yok
:whistling: guzel gidiyo hersey sagolasın
  #13  
Old 09.11.2010, 16:26
manyax111
Guest
 
Posts: n/a
Default

kaspersky internet security 2011 virüs olarak görüyor bu dosyayı
  #14  
Old 11.11.2010, 01:14
sonnefes48
Guest
 
Posts: n/a
Default

hocam denedim hotfilede denedim çok iyi sonuc vermedi geriye dogru sayıyor captcha doğrulama diyor sonra tekrar sayıyor tahminen çözmeyiyor tekrar basa dönüyor sonra ciddi bir hatta algılandı diyor bunun doğrulama yüzdesi ne kadrdır? tahminen ama tabi buda bir basarı jd ekibi için işallah tamamen çözümünü bulurlar bizde rahat ederiz
  #15  
Old 11.11.2010, 02:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by sonnefes48 View Post
hocam denedim hotfilede denedim çok iyi sonuc vermedi geriye dogru sayıyor captcha doğrulama diyor sonra tekrar sayıyor tahminen çözmeyiyor tekrar basa dönüyor sonra ciddi bir hatta algılandı diyor bunun doğrulama yüzdesi ne kadrdır? tahminen ama tabi buda bir basarı jd ekibi için işallah tamamen çözümünü bulurlar bizde rahat ederiz
En son C sürümü %17diydi sanırım şu anda F sürümü olması lazım ve algılama oranı daha yüksek. Belki %25 Fileserve ile daha iyi çalışıyor ciddi bir hata algılandı dediğinde sıfırlamanız gerekiyor.

Evde yokken Uzun bir liste koyun ve böylece devamlı çalışsın. Eve geldiğinizde hatalı olanları sıfırlayın. otomatik sıfırlama büyük ihtimalle olay yöneteicisi ile birlikte gelecek.

Dediğim gibi fileserve ile daha iyi çalışıyor...

Daha da geliştirlecek yöntem
  #16  
Old 11.11.2010, 11:28
chethin
Guest
 
Posts: n/a
Default

bu recaptcha once 2.f yi indirmiştim jdownloaderı silmem gerekirmi yksa direk bu dosyayı jdownloader klasörünün içine atsam olurmu ?
  #17  
Old 11.11.2010, 11:31
chethin
Guest
 
Posts: n/a
Default

hotfileda ilk denemede tutmassa recaptcha 150 mbda kalmıs dosya geri sıfırlıyor bu captchdada ole bir sorun varmı bide ben onceki 2.f recaptch indirmıstım ustune bunu yuklesem bi sorun olurmu yksa jdown silip tekrarmı yuklemem gerekir.
  #18  
Old 12.11.2010, 17:56
cillicocuk
Guest
 
Posts: n/a
Default

verilen hotfile linki kırık elinde olan varsa yükleyip linki foruma ekleyebilir mi?
  #19  
Old 12.11.2010, 18:00
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Düzelmiş olamsı lazım linkin eğer düzelmediyse düzeltilir durumu yöneticilere 1 saat kadar önce ilettim durumdan haberdarlar.
  #20  
Old 12.11.2010, 18:06
cillicocuk
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Düzelmiş olamsı lazım linkin eğer düzelmediyse düzeltilir durumu yöneticilere 1 saat kadar önce ilettim durumdan haberdarlar.
teşekkürler
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:10.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.