|
|||
|
|||
JDownloader'ın düzgün çalışması için!(Sabit disk yazma yetkisi ve bağlantı kopmaları)
JDownloader java ile yazılmıştır ve bu yüzden doğru java sürümünü bilgisayarınıza kurmak durumundasınız
Bu adresten java'yı indirebilirsiniz Code:
http://www.java.com/tr/ İşletim sisteminizin güvenlik duvarından ve virüs programınızın ayarlarından java, javaw ve jdownloader executable dosyalarına gerekli izinleri veriniz. Java (JDownloader'a verilmesi gereken izinler) Bu izinleri vermediğiniz takdirde başınıza gelebilecekler bunlardır >
1. Aynen fotoğraftaki gibi > java, javaw ve jdownloader executable dosyalarına güvenlik duvarınızdan izin verin. FOTO SİLİNMİŞ (güncellenecektir) JDownloader (java) ve ayarları yapılması gereken virüs programları Önemli:JDownloader Türkiye kullanıcıları bizlere Türkçe ekran görüntüleri göndermediğinden spoilerlardaki görüntüler ingilizce olarak eklenmiştir.
Spoiler:
Processes to exclude (Harici tutulacak işlemler) seçeneğinden java ve javaw dosyalarını avast web kalkanına ekleyin
Spoiler:
"java.exe" ve "javaw.exe" dosyalarını harici tutulanlara ekliyorsunuz
Exceptions kısmından Add (ekle) seçeneğini seçiyorsunuz sonra da Java ve Javaw dosyalarını ekliyorsunuz
Spoiler:
AVG programını kaldırmak isterseniz önce normal yolla sisteminizden kaldırın daha sonra AVG kaldırma programını bir kere çalıştırın AVG kaldırma programı için bu adrese gidin: avg.com/ww-en/utilities
Spoiler:
Harici tutulanlar > düzenle seçeneğinden java, javaw ve jdownloader dosyalarını ekliyorsunuz (Exclude) -java.exe (c:\program files\java\bin) -javaw.exe ( c:\program files\java\bin) -JDownloader.exe (JDownloader klasörünüzde) Last edited by Freeloader; 21.12.2011 at 02:22. |
|
|||
|
|||
Buda Kaspersky 2010 Anti-virüs için "Java.exe" "Javaw.exe" ve "Jdownloader.exe" ' nin güvenilir uygulamalara alınması...
Sitede iki farklı Screenshot gördüm ikiside ingilizce sürümlerde alınmış ve ikiside internet security içindi...Kendim türkçe anti-virüs versiyonunu kullanıyorum ve bir ara bende sorun yaşamıştım.Yaptığım işlemlerden sonra sorundan kurtuldum.Türkçe sürüm kullanan illaki vardır yardımı dokunur diye SS koymayı uygun gördüm... Bu kısımdan sonra gözat penceresinde göstermeniz gereken dosyalar aşağıdaki gibidir.Hepsini tek tek gösterdikten sonra açmış olduğunuz pencerelere tamam diyerek kapatabilirsiniz... Program Files\Java\jre6\bin\java.exe Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe Program Files\JDownloader\JDownloader.exe Bu üçünün dışında ben kasperskyda jdownloaderın unrar özelliğinde sorun yaşadım.Rardan çıkartma yaptıktan sonra arşivleri silemiyordu.Bu yüzden unrar.exe dosyasınıda güvenilir dosyalar listeme aldım.Isteyen onuda alabilir.Onun bulunduğu kısımda şurada : Program Files\JDownloader\tools\Windows\unrarw32\unrar.exe .................... Yukarıdaki işlemlere alternatif olarak network observation port ( Ağ gözleme portundan) fotodaki portları devre dışı bırakabilirsiniz) Last edited by Freeloader; 07.03.2011 at 03:37. |
|
|||
|
|||
Premium kullanıcı için önemli
Maksimum bağlantı sayısının sonuna kadar arttırılması da bağlantı kopmalarına sebep olmaktadır Maksimum bağlantı sayısını 20 yapmanın anlamı yoktur Aşağıdaki fotoda bir kullanıcı maksimum bağlantı sayısını 20 yaptığı için bağlantı kopmaları yaşamıştır. Normalde tavsye edilen Maksimum bağlantı sayısı 2 ile 5 arasındadır FAKAT deneme ve yanılma ile maksimum bağlantı sayınızı yavaş yavaş arttırarak mesela 5 değilde 6 yaparak ve daha sonra 7 yaparak ve daha sonra 8 yaparak > ta ki internet bağlantınızın en verimli şekilde kullanıldığı ve bağlantı kopmaları almadığınız ana kadar yükseltebilirsiniz. Bağlantı kopması aldığınız vakit maksimum bağlantı değerini bağlantı kopması almadığınız ana kadar tek tek düşürün. ÇOK ÖNEMLİ: JDownloader'a verilen yeni maksimum bağlantı değerinin geçerli olabilmesi için dosyalara sağ tıklanıp dosyalar sıfırlanmalıdır. Ancak o zaman yeni maksimum bağlantı ayarı geçerli olur. Last edited by Freeloader; 17.02.2011 at 18:56. |
15.10.2010, 04:01 |
Freeloader |
Message deleted by Freeloader.
|
03.11.2011, 14:11 |
Freeloader |
Message deleted by Freeloader.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|