|
|||
|
|||
bende google ayarlı ama jd2 indiriyor ve süper olmuş full sürümü nezamana yada resmi beta mı bu
Last edited by uqurykn; 15.04.2012 at 21:07. |
|
|||
|
|||
evet , tabi ki resmi , yavas yavas stable a dogru ilerlenir. Full sürüm diye birsey olmayacak , stablea gecilir ve ondan sonra o sekilde devam eder. Bu arada sagol arada sırada güzel yorumlar duymak güzel. Evet cok calıstılar üzerinde
Last edited by Freeloader; 16.04.2012 at 07:31. |
|
|||
|
|||
JD bana çay yap 3 şekerli olsun :DDDDDD |
|
|||
|
|||
Bir öneri sunmak istiyorum:
Aynı anda indirme sayısı 1 olsun fakat indirilen part atıyorum %90'a geldiğinde 2. part otomatik başlasın. Bu özelleştirme JD'ye eklenebilir mi? |
|
|||
|
|||
@Mustafa yeni indirme sistemi geleceginden buna gerek yok. Bunun yerine bende de dahil olmak üzere birkaç kisi daha basit bir öneri sundu, indirme hızı kullanıcı tarafından atanan hız limitinin altına düstügünde JD diger bir indirmeyi baslatacak.
Sen bunu bu veri parcalarından dolayı istiyorsun tahminim ? Bu zaten yeni indirme sistemi ile düzelecek. @Kaplan kahveyi daha cok severim aslında |
|
|||
|
|||
Quote:
Şuan yayınlanmış olan sürümde bu söylediğin seçenek mevcut mu? |
|
|||
|
|||
Hangi kısmı umutsuz vaka ? yeni indirme sistemi mi ?
Daha önce de dedigim gibi indirme sistemi gelecek, JD ekibi yapılacak derse yapılır . Benim bahsettigim büyük ihtimalle gelecekte olay yöneticisi yazıldıgında ona entegre edilir ya da eskiden varolan olan Hız takipcisi eklentisine entegre edilir. Bu eklenti eskiden vardı fakat daha farklı fonksiyonlar kullanıyordu. Örn: Belirli bir hızın altına düsüldügünde tekrar baglanma islemi gerceklestiriyordu. Fakat JD bastan kodlanınca dogal olarak eklenti uyumsuz kaldı. Ya eklenti olarak gelir ya da olay yöneticisi ile birlikte gelir, ve o da koderların yapılacaklar listesinde. 3 kisiyle ancak bu kadar hızlı ilerlenebiliyor. Eger ekipte de maks 20 baglantı olsaydı o zaman JD daha hızlı kodlanırdı. |
17.04.2012, 09:57 |
Isabel57 |
Message deleted by Freeloader.
Reason: Bot
|
|
|||
|
|||
hey download metresini yediğim:D süper valla artık rapid'den indirme sıkıntım yok elinize sağlık
|
|
|||
|
|||
Evet Hız metresi ayrı bir güzellik, ayrıntılara cok dikkat edildi. Kullandıkca daha da güzel seyler gözünüze carpacak. Mesela partlar eksik eklendiginde uyarı sistemi var artık. Önemli bir artı.
|
|
|||
|
|||
çok güzel şeyler yazılıp söylenmiş ama hâla ortaya çıkmadı...övüp duruyoruz ama ne zaman geleceği meçhul...yanlış anlamayın bende heyecanla bekliyorum ama bana "erke dönergeci" ni hatırlattı...en azından şu tarihte denilse de o tarihi heyecanla beklesek...
|
|
|||
|
|||
Nasıl ortaya cıkmadı ?
|
|
|||
|
|||
Freeloader şu part biterken yenisini başlamasını şu sebeple istedim: Şimdi dediğin gibi indirme hızı belli bir sınırın altına düşerse 2. başlayacak dedin. E ben bazen 7-8 sekmeyi arka arkaya açıyorum haliyle hız örneğin 820'den 450'ye kadar geriliyor. sekmeler yüklendikten sonra yeniden hız eski halini alıyor.
Benim dediğim gibi bağlantı sayısı belli bir sayının altına düştüğünde veya partın tamamlanma yüzdesi yine belli bir %'ye geldiğinde 2. partın başlaması daha uygun gibime geliyor. Yine de siz bilirsiniz |
|
|||
|
|||
jd2 alfa-beta dışında kullanıma sunuldu mu? ne zaman sunuldu?
|
|
|||
|
|||
İlk mesajında JD 2 betadan bahsediyorsun sandım. Hayır Sadece Alfa-beta sunuldu. Tarih veremeyiz, betayı kullanabilirsin ben cok ciddi bir problem görmedim betada. Yanılıyor da olabilirm, ingilizce bölümünde hatalar yazılmıs oradan bakabilirsin durumun ciddiyetine, ona göre kullanıp kullanmmaya karar verbeilirsin.
@Mustafa Jiaz yeni indirme sistemini yazıyor . Dedigini anladım, benimkisi sadece bir öneriydi, biz bunların hepsini konustuk uzun zaman önce, su anda yeni bir sistem olusturlmus durumda ve entegre ediliyor. Bekleyelim ve görelim Last edited by Freeloader; 18.04.2012 at 19:48. |
|
||||
|
||||
JD2 ile mediafire 100mblik dosyayı 98mbde durdurup başlattığımda indirme sürdürülemiyor.30mb gibi bir yerdeyken de aynı sorun görülebiliyor.2parçalı 2 indirme yaptırırken denedim.link gerekirse ekleyeyim.
başka bir durum:IDM tam hızda indirme yaparken JD2 bağlantı koptu yazıp atlayabiliyor da.bu stable da pek olmuyordu. |
|
|||
|
|||
Baglantı kopuyorsa , comodonun güvenlik duvarını yeniden yapılandır jdownloader java ve javaw dosyalarını yeniden ekle;). Olay günlügü de lazım. Dedigim dosyaları comodoya yeniden ekle önce
|
|
||||
|
||||
dosyayı aç,indirme klasörüne git seçenekleri de çıkmıyor. şuan kendi bilgisayarımda değilim.
trendmicro officescan var ama ben servislerini durdurdum(şifresini bilmediğimden kapatamıyorum.şuan sistemi korumadığından eminim.) başka bir zaman okulun kablosuzuyla kendiminkiyle denerim.bu yarın bile olabilir. |
|
|||
|
|||
Her virüs programı kapatılsa bile korumaya medium seviyede devam eder, verileri engeller, ya da tarama gerceklesitiri ve koparır . Trend microdan kurtul. Öcü programlardan. Eger baglantı kopuyorsa, resume ediliemiyorsa bloke ediliyordur bir sekilde.
|
|
|||
|
|||
jdownloader ile sorunsuz çalışan tavsiye edebileceğiniz antivirüs programı varmı?
|
|
|||
|
|||
comodo en basiti ve gayet basarılı, digerleri de dogru ayarlandıgında calısıyor. Fakat hepsinde ayar yapılamıyor ve bu yüden bazı modüllerin devre dışı bırakılması gerekiyor.
Last edited by Freeloader; 19.04.2012 at 18:40. |
|
|||
|
|||
jd2 de yine bu tür ayarlamalarla uğraşacak mıyız? yoksa kurunca herhangi bir ayara gerek kalmadan rahat bir şekilde kullanabilecek miyiz?
|
|
|||
|
|||
Ayar yapılması sart, virüs programını manipüle edemeyiz. http://svn.jdownloader.org/issues/1233 uyarı sistemi belki eklenebilir. Böylece kullanıcı problemin virüs programı yada güvenlik duvarından kaynaklandıgını anlamış olur.
|
|
|||
|
|||
1. portable indirme klasörü yapabilecek miyiz?
2. gereksiz dil dosyalarını falan silebilecek miyiz? 3. "sadece premium indirme yap" gibi bir seçenek olacak mı? yani premium patlarsa direk devre dışı olsun. free indirmeye çalışmasın. 4. "5 dakikadan fazla 100kb/sn nin altındaysa devredışı bırak" gibi bir seçenek olabilir mi? Hız düşmüş oluyor bilgisayar sabaha kadar boşa açık kalıyor. Bunlardan hangileri var? |
|
|||
|
|||
1.Portable indirme klasörü nedir ?
2.Evet dil dosyaları tabi seçilebilecek 3.Sadece premium indirme yap gibi bir seçenek zaten var, paketleyici modülünü kullanın 4.bunun için yeni indirme sistemini beklemek durumundasınız Last edited by Freeloader; 22.04.2012 at 11:24. |
|
|||
|
|||
1. jdownlaoderi portable olarak kullanırken (farklı bilgisayarlarda) hep masaüstüne veya Jdownloaderin kendi kök klasörüne indirsin.
2. Seçmeyi kastetmiyorum. usb'de taşırken alandan kazanmak için kullanmadığım dil dosyalarını silince, program açıldığında "jd update" bunları tekrar indiriyor. |
|
|||
|
|||
Quote:
Hayır bunu engelleyemezsin , belki kandırmanın bir yolu olabilir. Dil dosyaları çok yer kapmalıyor zaten. Dil sisteminin gelmesini bekleyelim önce. |
|
|||
|
|||
Bugün güncellemeden sonra karşılaştığım bir hata var Freeloader.
İki klasörü "yeni pakete taşı" dediğimde iki klasörde listeden kalkıyor. Log da ise hata gözükmüyor. Gerçi sürekli değil ama ara sıra oluyor bu. |
|
|||
|
|||
çıksın artık :D
|
|
|||
|
|||
Aynen)
|
|
||||
|
||||
zamanlayıcı eklentisini kullanamıyorum.güncellemelerle de düzelmiyor.sadece bu eklentinin ayarlarını sıfırlamanın yolu var mı? (eklentiyi aç kapa yapmak sorunu çözmüyor)
durum bu(araçlar>pencereler>zamanlayıcıya tıkladığım halde bağlantı yakalayıcı da bekliyor):
Spoiler:
|
|
|||
|
|||
maynak eklentiyi JDden silip güncelleme yap , ancak böye sıfırlarsın. Bu vardır büyük ihtimalle düzeltilir merak etme. Bende deniyorum şimdi. Bende eklenti yok. Hala buglı bu yüzden tahminim. Dev sürümünde de denemedim. İyi bak kendine
Last edited by Freeloader; 03.06.2012 at 17:08. |
|
||||
|
||||
...\extensions\JDScheduler.jar dosyasını sildim (ama yedekledim)
güncellemeyle eklentiler listesine geri gelmedi.dosyayı JD kapalıyken geri aynı yerine koydum.listede çıkmıyor.(JD açıkken silinemiyor)-kapatıp tekrardan sildim ben forumda JD2de eğer eklenti geliştiricileri(hangi eklentiyi kim/kimler geliştirdiyse) pasifse eklenti desteği kesilecek gibi birşey okudum.yanlış anlamış da olabilirim.bunun aslı nedir? eklenti çalışır duruma gelene kadar otomatik ind. başlatı açıp zamanlayıcı bir programla JDyi başlattırırım artık. Last edited by maynak00; 03.06.2012 at 19:45. |
|
|||
|
|||
Quote:
Bu oldukça vakit alır , core yani çekirdeği coalado ve jiaz yapıyor (geliştiriyor) eklentilere de onlar bakarsa işler çok uzar. |
|
|||
|
|||
@Freeloader
Real debrid sorununu çözemeyecek miyiz acaba? |
|
||||
|
||||
bunları da ekleyelim ilk mesaja:
32bit java için JD2 offline kurulum dosyası linki: Code:
http://installer.jdownloader.org/JDownloader2Setup.exe Code:
http://installer.jdownloader.org/JDownloader2OfflineSetup64Bit.exe |
|
||||
|
||||
yedekleme işlemini manuel olarak nasıl yapabiliriz?
-dil ayarını aktive ettikleri için takıma teşekkürler |
|
|||
|
|||
bu hep böyle beta mı kalcak
|
|
||||
|
||||
sorun #1güncelleme kısır döngüye girdi.bunun çözümü nedir?
EDIT:sorun #2sürekli olarak güncelleme yarıda kalıp hata veriyorsa aynı şekilde updater.zip(kullanacağınız zaman indirip hemen kullanın) dosyasını JD klasörüne çıkartıp güncelleme yapın. (güncelleme esnasında indirme programı,p2p uygulamaları,web tarayıcı,antivirus güncellemesi,online tv,radyo,webcam vs. açık olmasın.bunlar öneri tabi) sorunu kendim çözdüm. burdaki güncelleyici ile klasördekileri yer değiştirin ÇÖZÜM(sorun 1 ve 2 için): Code:
http://upd0.appwork.org/jcgi/JDownloader http://update1.jdownloader.org/nupdate/JDownloader/beta/Updater.zip http://update4.jdownloader.org/nupdate/JDownloader/beta/Updater.zip Last edited by maynak00; 04.07.2012 at 21:34. |
|
|||
|
|||
- JD2 de betikler çalışıyor (airties rt-204 v2/v3 modemler de denedim)
- zamanlayıcı ve temizleyici eklentileri stabil - görsel olarak acaba "indirme listesine ekle" sekmesi daha sağa yada yukarı alınması daha iyi olur gibime geliyor. |
|
||||
|
||||
zamanlayıcıyı nasıl çalıştırdın.en son kaldırdığımdan beri geri gelmedi.
@Freeloader -yeni araç çubuğu nerden çıktı? conduit i görünce kıllanmaya başladım.kurmadım. bu da eklentinin adresiymiş: jdownloader.ourtoolbar.com bu da önizlemesi:
Spoiler:
ben şimdilik kimsenin kurmasını tavsiye etmiyorum Last edited by maynak00; 04.07.2012 at 21:38. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|