JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #321  
Old 17.06.2017, 05:00
miketee miketee is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 4
Default

It matters not how I change the various settings available to me.... one connection or 20 connections or anything in between, the same error comment will occur after a few seconds.

I have spent much time reading the various Threads and Posts in these Forums and I have enabled and disabled various portions of both my Firewall and Anti Virus Program. Nothing makes a difference.

It's a shame as jdownloader is a very nice program..... it simple won't work with Rapidgator.... and as a bit of research will show you.....the vast majority of movies and TV shows etc are hosted on that Provider .

The solution is (as I mentioned earlier)..... reduce the reconnect time from four minutes to say, a couple of seconds for those situations where jdownloader\rapidgator incur multiple reconnection issues.

For my part, The present situation forces me to desist in my use of jdownloader in favor of Internet Download Manager.
Reply With Quote
  #322  
Old 19.06.2017, 12:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 48,481
Default

If it works with your browser and IDM, then it also work with JDownloader.
Can you provide a logfile with connections set to 1 that shows the issue?
Did you try to uninstall firewall/av and reboot computer?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #323  
Old 24.06.2017, 21:25
harrydogg harrydogg is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default

I'm having similar issues as miketee (i specifically registered here because of rapidgator issue with JD2)

Premium rapidgator account
Firewall disabled
Max chunk test from 1 to 20
Max Simultaneous download set to 1

no matter what settings I use after downloading a bit, it stops (green icon with !) and 5 min wait. I have to stop and start the download again for it to continue. After a bit it stops again, and I have to stop & start. repeat till download is done.

I don't have this issue with downloads from browser.
Reply With Quote
  #324  
Old 25.06.2017, 14:34
twistedvincent twistedvincent is offline
JD Fan
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 70
Default Will not connect

Just purchased a new rapidgator premium account, entered my info into jdownloader and no matter how many times I try none of my downloads will connect and/or start. No problems when usinh downthemall.
Can you help?
Windows 10
Firefox
Avast
Reply With Quote
  #325  
Old 26.06.2017, 04:10
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is online now
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5,322
Default

Please upload the log.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #326  
Old 26.06.2017, 16:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 48,481
Default

@harrydogg and twistedvincent
Please provide a logfile, https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post logID here.

Also please make sure firewall/av are correct setup. easiest test would be to remove/uninstall them! disable does NOT help if they are the cause of this
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #327  
Old 27.06.2017, 07:07
harrydogg harrydogg is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default

26.06.17 16.39.55 <--> 27.06.17 01.06.06 jdlog://2155904015941/
Reply With Quote
  #328  
Old 27.06.2017, 13:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 48,481
Default

@harrydogg:
java.net.SocketException: Connection reset
Firewall/AV has closed the connection
You should try to set max connections to 1 and rightclick reset the download
Also make sure to setup Avast correct! Easiest test would be to uninstall it and reboot computer and try again.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #329  
Old 29.06.2017, 01:09
harrydogg harrydogg is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default

@Jiaz

I've tried setting max connections to 1. as I said before, max connection & max chunks all set to 1. disabled Avast (all shields & firewall) same issue.
I don't want to uninstall avast just to test if that's the cause (which I do not believe is) There is no issues when downloading via browser just when using jdownloader.

if you can't fix this issue, could you please consider miketee's suggestion and reducing the reconnect time (or give us the option to change it) to 4 sec instead of 4 mins?!
Reply With Quote
  #330  
Old 29.06.2017, 08:56
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 48,481
Default

@harrydogg: No issue with browser but with JDownloader -> something causing the issue because in both cases its the same tcp connection. I can take a look via teamviewer if you like.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #331  
Old 15.07.2017, 08:37
SN1974 SN1974 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 6
Default Host Problem Error for RapidGator

Hi
Recently I have been getting Host Problem error for RapidGator links. It times out for few min and after captcha entry, gives the same error all over again. Same link works in browser.
Can you please help?
Reply With Quote
  #332  
Old 17.07.2017, 17:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 48,481
Default

Please provide a logfile, https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post shown logID here
Are you free/premium? What firewall/av?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #333  
Old 19.07.2017, 03:09
SN1974 SN1974 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 6
Default

This is log id: 16.07.17 12.01.51 <--> 19.07.17 06.33.59 jdlog://0483114015941/
I am free user. AV is Net Protector
Reply With Quote
  #334  
Old 19.07.2017, 09:57
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 48,481
Default

Log does not show a single Rapidgator download/issue. Please create new one
What I can tell is that you either have network issues or firewall/av cause issues. Lot's of socket issues
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #335  
Old 24.07.2017, 12:42
timaloy1 timaloy1 is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Default rapidgator

hi all...got a new rapidagater premium....rapidgater sent me my user name and password...i entered this in rapidgater premium on my jd...however ,keeps saying wrong password or user name

i checked with rapidgator but they say jd is at fault

any tips
Reply With Quote
  #336  
Old 24.07.2017, 13:51
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is online now
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5,322
Default

Check with browser, if it works then upload the log with debug mode enabled in advanced settings.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #337  
Old 24.07.2017, 14:53
timaloy1 timaloy1 is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Default

sorry pal....bit new to this..how do i check with browser...can you explain idiot proof


many thanks for your help...i ask rapidator and jd support...both keep telling me that the other is at fault

i have used upload for a while ,with no problem,up till lately when the majority of their links are dead...so i thought i try a new premium...however when i put my user name and password rapid emailed me on jd..keeps saying wrong email or password

the email and password are 100% correct
Reply With Quote
  #338  
Old 24.07.2017, 15:53
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is online now
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5,322
Default

I didn't say that, just ask you to check with browser, go to rapidgator site, login there.
If it''s OK, then try again with JD after enable debug mode, upload the log.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #339  
Old 24.07.2017, 15:56
Malpholio Malpholio is offline
Ultra Loader
 
Join Date: May 2014
Posts: 45
Default

If you're manually typing the password then try copying and pasting it into the password box instead. It may be something you think is a lower case L is a capital I, I've been caught out with things like that before.

To test it in your browser open http.rapidgator.net and click login at the top left of the window.

If it doesn't work you can get them to send you a new password via email by clicking the forgot password link on the login page.
Reply With Quote
  #340  
Old 24.07.2017, 16:35
timaloy1 timaloy1 is offline
Modem User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Default

cheers for help...will give another try... ive already tried individual entry,aswell as cut and paste..also i get onto the rapidagtor site no problem's using the user name (my email) and the password they sent me

when i paid for the premium rapid gave me a key to verify payment...i have even tried using this as the password ...to no avail

again thanks for trying...cheers tim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:21.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.