|
|||
|
|||
Tüm Modemler için---modem reset programı
Evet sevgili arkadaşlar bilmeyeniz varsa buyursun bu muhteşem programı kullansın. Size bu küçücük programın JDownloader ile nasıl otomatik dosya indiriceğimizi anlatıcam. Bir kaç modemde denedim oluyor, şuan da kullandığımı modem Speed Touch 510 Resetleme 5-10 saniye arasında oluyor muhteşem bişey yaw:biggrin: Başlıyalım......
**External links are only visible to Support Staff**Buradan İndiriniz 1. İlk önce Extralar ---> Yapılandırma bölümüne geçiyoruz.... 2. Daha sonra Tekrar Bağlan sekmesine tıklıyoruz... 3. Sonra Yöntem'den Hariciyi seçiyoruz. Şimdide Seç'e tıklayıyoruz... 4. Eveeet şimdi Modem Reset Programımızı seçiyoruz. 5. Kaydet Ve yeniden Başlat diyoruz. 6. Olay budur............:w00t::w00t::w00t: Last edited by Freeloader; 08.09.2009 at 01:55. |
|
|||
|
|||
Bu bir universal plug and play yöntemi..
http://jdownloader.org/knowledge/wik...upnp-reconnect .. bazı routerlarda çalışsada her routerda çalışçağı anlamına gelmiyor... bu durumlarda > TEKRAR BAĞLAN KAYDEDİCİ yi KULLaNIN |
|
||||
|
||||
sağol teşekkürler, bir deneyelim
bu da benden alternatif: "**External links are only visible to Support Staff** Last edited by maynak00; 14.03.2011 at 16:47. |
|
|||
|
|||
ya benim sürümde kaydet ve çık diye bişey yok napmam lazım? otomatik yeniliyemiyorum çünkü mecbur böyle yapcam.
|
|
|||
|
|||
süpersin kardeş
|
|
|||
|
|||
link nerde yaaaaaaaa