JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #641  
Old 19.01.2014, 13:44
asdf.jd
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi JD devs.

For me, the locaiton setting was being saved OK, but there was a problem at tha time of merging and the ffmpeg process failed (so then JD asked for path again for some reason)

Since last update, everything is working fine. Good job guys.

Kind regards.

--------------------------------------------------------------------------

EDIT

O.O

Well, sorry, I am freaking it out. I had four videos stick because of that problem. Two of them downloaded and merged OK today, so I posted that.

Two minutes later while downloading the third one JD complained again about not knowing where ffmpeg was. This time it offered to download ffmpeg itself, so let's see where does it save it, and if this time everything works OK.

I'll give feedback.

Last edited by asdf.jd; 19.01.2014 at 13:49.
Reply With Quote
  #642  
Old 19.01.2014, 17:42
llz
Guest
 
Posts: n/a
Default

youtube plugin grabs audio links only.
jd2 is updated, core 23887.
i reinstalled jd2 to solve the update/crash trouble.
i'm using jd2 on mac leopard
can anyone help me?

sample links:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by llz; 19.01.2014 at 17:45.
Reply With Quote
  #643  
Old 19.01.2014, 17:57
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 498
Default

Quote:
Originally Posted by Patr100 View Post
I did as suggested and restarted JD2
but now all JD downloads are crawling at less than 3kbs !
It isn't my main connection as speedtest.net now still tests my speed at around the expected 5meg so something isn't right with JD.

9.01.14 00.38.09to18.01.14 01.52.06 jdlog://3832923439831/
I have solved the speed limit issue. For some reason , perhaps with the last update, as I never did it manually, the speed limit was reset to 10kb max in settings. As I say I never did this manually, I didn't know where to look!
Now am trying a YT download to see if it works.

ETA:
Seems to be working for my first link OK

Last edited by Patr100; 19.01.2014 at 18:07.
Reply With Quote
  #644  
Old 19.01.2014, 19:11
Derp Derp is offline
JD VIP
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 336
Default

The *quality* placeholder in the Youtube-plugin-naming-options is only using the resolution, i.e. "video (720p).mp4" and leaving out the codec-infos, i.e. "video (720p_H264-AAC).mp4", contrary to what is mentioned just above that option.
Reply With Quote
  #645  
Old 19.01.2014, 19:47
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

@Patr100 thanks for the feedback.
@thepoolhustlerman, @llz please provide screenshots of your settings.
@Derp please wait for dev's reply.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #646  
Old 19.01.2014, 20:40
llz
Guest
 
Posts: n/a
Default

problem solved
it works perfectly when the variants are grouped by extension,
it gets just audio when grouped by media file and it doesn't get all the links when it doesn't group

Last edited by llz; 19.01.2014 at 20:42.
Reply With Quote
  #647  
Old 19.01.2014, 20:45
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

Great!!!
Thanks for the feedback
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #648  
Old 19.01.2014, 20:46
llz
Guest
 
Posts: n/a
Default

thank you for your help
Reply With Quote
  #649  
Old 19.01.2014, 21:54
asdf.jd
Guest
 
Posts: n/a
Default

Resetted config.

For me, grabber works OK.

But videos generally fail to download, most fo them.

They break connection about 80 or 90%, then go back to 50% or so.

19.01.14 21.18.30to19.01.14 21.18.29 jdlog://1033923439831/
Reply With Quote
  #650  
Old 20.01.2014, 05:53
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default Youtube decryptor doesn't work after most recent update?

It just finds no links now since the update. It worked just before I updated a few hours ago, but now no link adds from youtube, its just zero found. I tried looking at and setting the new plugin settings, apparently there are more drop down menus with format resolutions to check off, but it doesn't solve the issue.

Anyone else notice this?
Reply With Quote
  #651  
Old 20.01.2014, 07:15
thepoolhustlerman
Guest
 
Posts: n/a
Default

^same problem as mine.

@Lram32 here's my Youtube settings screenshot

http://i.imgur.com/u4C3vzp.jpg

http://i.imgur.com/VdilGV9l.jpg

20.01.14 13.53.31to20.01.14 13.57.30 jdlog://1753923439831/

Last edited by thepoolhustlerman; 20.01.2014 at 07:17.
Reply With Quote
  #652  
Old 20.01.2014, 09:00
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Ah ok cool, not just me.

Entire program seems to be buggy after the last update, right now i'm trapped unable to start stuff from link grabber pane, but my downloads are still going so i'll let it run till it finishes.

Hm looks like the patch they just released fixed it:)

Last edited by Lram32; 21.01.2014 at 14:18. Reason: merged post
Reply With Quote
  #653  
Old 20.01.2014, 21:30
asdf.jd
Guest
 
Posts: n/a
Default

Feedback:

Since yesterday updates, ffmpeg path saving works OK.

Since today updates, downloading works OK.

Really, lots of thanks for incredible work.
Reply With Quote
  #654  
Old 20.01.2014, 21:47
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

@thepoolhustlerman
Please provide some example links, my log tool is totally broken, I can't check your log.
btw, before to post a new one, please make sure you have the latest updates, and check if youtube is working, today coalado made some changes.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #655  
Old 20.01.2014, 22:11
MrGonzo's Avatar
MrGonzo MrGonzo is offline
JD Legend
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 612
Default

Feedback:

I did the new update today (1-20-14)
The DL still works but yesterday the DL speeds were flying.....now after update the speeds slow to a crawl of 150kb/s avg. Unlike yesterday I was getting 2MB/s avg DL speed??

.....And I havent changed a thing
Reply With Quote
  #656  
Old 20.01.2014, 22:13
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

Increase the max. chunks per downloads.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #657  
Old 20.01.2014, 22:38
MrGonzo's Avatar
MrGonzo MrGonzo is offline
JD Legend
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 612
Default

Ok....Whats the best setting 2-3?

Ive never had to do that for any other type of DL. Plus Ive heard that increasing the max chucks can slow it down...I'll give it a try.....I just hope doing this doesnt screw up my other DL speeds
Reply With Quote
  #658  
Old 20.01.2014, 23:32
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Ok new problem, the new plugin now seems to put everything in separate packages with the name of the video, this is less convenient than the previous where it would be all under a single package titled "youtube video", that way i could add a bunch of videos and pick and choose qualities for each. The current situation is where i have to expand each package to choose which resolution i want for each file, i guess this works if you only download 1 resolution, but if you have limited bandwidth choosing what you want based on content matters more.

I guess "group variants by" should be the setting,but it doesn't work.

Its esp bad when adding a playlist because then you end up with a long string of packages to deal with in link grabber.

Last edited by travestree; 20.01.2014 at 23:47.
Reply With Quote
  #659  
Old 21.01.2014, 05:10
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

@MrGonzo You can customize the chunks for youtube.

Enable the advanced setting: Youtube: Custom Chunk Value
And customize the chunks in the advanced setting: Youtube: Chunks Count

Not entirely sure how works the last advanced setting, because I have "15" as value, and JD2 opens "3" chunks. Will check tomorrow (Tuesday), maybe I have overloaded my internet connection.

EDIT:
The value is working fine, now I got "15" chunks.

-----------------------------------------------------------------------------------

@travestree the "group variants by" aplies for variants not for packages.


-----------------------------------------------------------------------------------
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-



Last edited by Lram32; 21.01.2014 at 05:47.
Reply With Quote
  #660  
Old 21.01.2014, 06:13
MrVideo's Avatar
MrVideo MrVideo is offline
Black Hole
 
Join Date: Nov 2013
Location: Madison, WI
Posts: 287
Default

How does one config JD2 to only fetch 1080p videos? I just tried to fetch a video and it went after the whole range of what is available. It had errors on over half of them. It got the 720p version, but failed on the 1080p version.

I see from the above posting that I need to enable YouTube chunks. Will be doing another attempt after one of the current downloads completes.

UPDATE:

This is weird. I deleted the YouTube entry in the downloads section and had LinkGrabber go after the YouTube link again. What is weird is that LinkGrabber only queued up the three files needed for 1080p (video, audio, image).

YET ANOTHER UPDATE:

While the LinkGrabber can indeed grab entries from YT, for me they still will not download. Or at least the 1080p version cannot be fetched. The latest attempt to get the video and audio files met with an error. What the error is, is not known. It just says to reset and try again. BTW, I have the latest version: 23911

Log: 20.01.14 21.58.54to20.01.14 22.13.48 jdlog://9654923439831/

Last edited by MrVideo; 21.01.2014 at 10:21.
Reply With Quote
  #661  
Old 21.01.2014, 06:36
MrGonzo's Avatar
MrGonzo MrGonzo is offline
JD Legend
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 612
Default

thxs lram....i'll try doing those settings
Reply With Quote
  #662  
Old 21.01.2014, 07:24
thepoolhustlerman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Everything works fine now on the latest update core #23911. I can grab YT links on linkgrabber.

But as travestree says, the new plugin seems to put everything in separate packages. I also prefer them as before on just one single package where I can choose which files to DL.
Maybe add a group by hoster setting so all YT links are on one package.
Reply With Quote
  #663  
Old 21.01.2014, 09:16
asdf.jd
Guest
 
Posts: n/a
Default

Personally I find current behavior PERFECT.

Have you tried all the options at the YouTube plugin? There are plenty of them.

If indeed it doesn't fits your needs, you can tell which is the exact scenario (how many links are you grabbing at a time) and which is the exact links collection you want to get on the linkgrabber, so the dev can think about what is the minimum and most usable amount of new settigns to put on it.
Reply With Quote
  #664  
Old 21.01.2014, 10:42
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by asdf.jd View Post
Personally I find current behavior PERFECT.

Have you tried all the options at the YouTube plugin? There are plenty of them.

If indeed it doesn't fits your needs, you can tell which is the exact scenario (how many links are you grabbing at a time) and which is the exact links collection you want to get on the linkgrabber, so the dev can think about what is the minimum and most usable amount of new settigns to put on it.
Mainly I just would like an option that packages the links the same way we had them before, under a single "youtube video" package, to minimize the amount of clicking to expand packages to pick the right version for that content. Theres no way to automate this because its just a judgement call for each videos content.

Its especially important if you add a playlist worth of videos, because then you'll have a huge list of separate packages to dig through..
Reply With Quote
  #665  
Old 23.01.2014, 09:06
asdf.jd
Guest
 
Posts: n/a
Default

OK, that's the input. But which is the output you want? How many versions of each video are you going to download? I suppose just one. Which are your quality preferences?
Reply With Quote
  #666  
Old 23.01.2014, 14:45
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,981
Default

You can customize the Packagenames now as well. So if you want to have all entries in one single Youtube Package, name the Package "Youtube".
If you want one package for each mediatype, name it *group*


__________________
Reply With Quote
  #667  
Old 24.01.2014, 14:58
tobarger
Guest
 
Posts: n/a
Default JDownloader not finding most YouTube video links

JDownloader LinkGrabber is failing to locate most video links for two days now.
There are no flv 3gp video file links for YouTube.
Has anyone else noticed this problem?
I'm assuming that YouTube has just made changes to their system.
Is there going to be an update that fixes this problem?
Reply With Quote
  #668  
Old 24.01.2014, 15:04
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

Merged youtube thread. Please use the option 'search' of the forum before to create threads.

which version of JD do you have?
Should be working fine in JD2, if not, please provide example links and your log.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #669  
Old 24.01.2014, 17:44
andreyua
Guest
 
Posts: n/a
Angry

Today I'm install newest jdownloader and newest java update...
When I try push youtube link for downloading , downloading not started, not grabbed, absolutely not working...
What the surprise ?:outch:

JD 0.9.334
How download from YouTube..?
JD absolutely not worked, not downloaded , not grabbed from yt.
Please help me...

Last edited by Lram32; 25.01.2014 at 04:40. Reason: merged posts
Reply With Quote
  #670  
Old 24.01.2014, 18:13
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,260
Default

Merged yt threads.
Please post logs and example links!

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?

-----------------------------------

On Vacation / Im Urlaub
Start: 2024-02-08
End: TBA

Reply With Quote
  #671  
Old 24.01.2014, 22:09
lucia lucia is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Earth
Posts: 120
Default

Trying to download 128kbit aac of theese links:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Could not complete any one...
Reply With Quote
  #672  
Old 24.01.2014, 22:22
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

Hi,

I checked your first link and couldn't reproduce it in my browser. The browser shows "an error has occurred, try later"

I guess this is the reason why you can't download it (and maybe the others).
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #673  
Old 25.01.2014, 00:51
lucia lucia is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Earth
Posts: 120
Default

It seems like the JD2 could download the first 2 MiB of the files but unable to finish them somehow...
Reply With Quote
  #674  
Old 25.01.2014, 04:41
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

@lucia, please provide your log.

Greetings,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #675  
Old 25.01.2014, 04:43
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

It seems like many links don't add? Or is it random? I find I have to keep watch on the linkgrabber because some links don't show up
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
a few recent failures to add

But thanks for adding the package name setting. makes it much less clutter in the linkgrabber.

Last edited by raztoki; 25.01.2014 at 14:25. Reason: removed [code] bbcode
Reply With Quote
  #676  
Old 25.01.2014, 04:47
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

Works perfectly fine here, please provide your log.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #677  
Old 25.01.2014, 10:01
lucia lucia is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Earth
Posts: 120
Default

Here:

25.01.14 10.28.00to25.01.14 10.32.54 jdlog://0183234130931/

DL starts at 10.30.00

With debugmode enabled

25.01.14 10.39.31to25.01.14 10.43.02 jdlog://0383234130931/

DL starts at 10:41
Reply With Quote
  #678  
Old 25.01.2014, 12:10
Derp Derp is offline
JD VIP
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 336
Default

Quote:
Originally Posted by coalado View Post
Just a cosmetic issue: Shouldn't it be "mp4_128kbit_aac" in the variant-description?
Reply With Quote
  #679  
Old 26.01.2014, 01:12
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Works perfectly fine here, please provide your log.
ok, it just seems random which videos don't load in while others do. Sometimes like this one
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
only the srt loads into the grabber. Maybe it will show up in a few hours I don't know.
25.01.14 05.18.19to24.01.14 20.40.26 jdlog://8864234130931/
But it also errored here.
"org.appwork.remotecall.client.RemoteCallCommunicationException: jd.http.Browser$BrowserException: 503 Service Not Available
at org.jdownloader.remotecall.RemoteClient.sendMultiForm(RemoteClient.java:90)
at org.jdownloader.remotecall.RemoteClient.call(RemoteClient.java:47)
at org.appwork.remotecall.client.InvocationHandlerImpl.invoke(InvocationHandlerImpl.java:118)
at com.sun.proxy.$Proxy287.upload(Unknown Source)
at jd.gui.swing.jdgui.menu.actions.sendlogs.LogAction.onNewPackage(LogAction.java:60)
at org.appwork.utils.logging2.sendlogs.AbstractLogAction.createPackage(AbstractLogAction.java:219)
at jd.gui.swing.jdgui.menu.actions.sendlogs.LogAction.createPackage(LogAction.java:49)
at org.appwork.utils.logging2.sendlogs.AbstractLogAction$3.run(AbstractLogAction.java:168)
at org.appwork.utils.swing.dialog.ProgressDialog$4.run(ProgressDialog.java:222)
Caused by: jd.http.Browser$BrowserException: 503 Service Not Available
at jd.http.Browser.loadConnection(Browser.java:1225)
at org.jdownloader.remotecall.RemoteClient.sendMultiForm(RemoteClient.java:76)
... 8 more
"

I think linkgrabber got a link added during the error report creation, and now its stuck in an endless loop. I'll send that error report later since its still downloading a few files.

*edit
25.01.14 18.33.41to25.01.14 18.34.04 jdlog://6774234130931/
most recent after that mess.

Last edited by raztoki; 26.01.2014 at 09:04. Reason: removed [code] bbcode
Reply With Quote
  #680  
Old 26.01.2014, 09:43
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,630
Default

@travestree

That link worked fine here

503 can be caused by google/youtube cache delivery systems. I had 503 issue with dash video on the audio component, didn't work for three days then eventually worked!

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.