JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #2041  
Old 28.02.2016, 14:45
davidr17 davidr17 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Can you provide a logfile when it happes with this file?
Sure
28.02.16 13.41.04 <--> 28.02.16 13.41.47 jdlog://9267542995541/
Reply With Quote
  #2042  
Old 28.02.2016, 19:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Thanks, I've updated the tickets
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2043  
Old 01.03.2016, 12:57
theghostofelvis theghostofelvis is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 5
Default

Hi!

First thanks for this great tool !

I noticed another Youtube Plugin problem with new uploaded Videos to Youtube!
The download (1080p Version) remains by 'starting' (no 'downloading' as by the older Videos) but it downloads in the background.
When it's finished the message appears that the videofile already exists. Renaming the first download and starting the second results in 2 MP4 files.
The first one has the picture, the second one the sound . So no muxing at all :(

I hope it's understandable!


thanks in advance
theghostofelvis


This is an example video :
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**


Logfile :
01.03.16 11.39.46 <--> 01.03.16 11.43.53 jdlog://6810642995541/
Reply With Quote
  #2044  
Old 01.03.2016, 15:13
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Thanks, I've updated the ticket
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2045  
Old 02.03.2016, 03:02
davidr17 davidr17 is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 7
Default

@Jiaz: As opposed to theghostofelvis all my issues are solved now with the new update, thank you very much for your support!
Reply With Quote
  #2046  
Old 02.03.2016, 08:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2047  
Old 02.03.2016, 13:22
theghostofelvis theghostofelvis is offline
Baby Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 5
Default

@Jiaz : Yes all is working now , thanks for the fast work !
Reply With Quote
  #2048  
Old 02.03.2016, 20:48
djmakinera djmakinera is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,353
Default

Jiaz - How to save the source link to download folder?
I have lots of folders and would like some time to check the browser for new movies, but I do not know the source link.
This can be in the future to avoid such a situation?
Reply With Quote
  #2049  
Old 02.03.2016, 20:49
djmakinera djmakinera is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,353
Default

Jiaz - source link (I mean the Internet shortcut)
Reply With Quote
  #2050  
Old 02.03.2016, 22:13
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Use Eventscripter and create a script to write out info file
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2051  
Old 03.03.2016, 12:08
Statter Statter is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 458
Default Youtube FFMPEG not finishing conversion

This is an oddball one and I'm not sure if it is due to the file size or Youtube filehoster plugin as the tool used of course for conversion is the ffmpeg_10.6+ which I also just reinstalled after deleting the folder it resides in as well as deleting the update/versionInfo / JD the extensions.installed.json which holds the ffmpeg entry
I'm not sure if the log below will show the problem either:
03.03.16 01.30.28 <--> 03.03.16 01.34.02 jdlog://4632642995541/

This has been happening for three days with this particular file deleting links and trying to restart and updating JD, etc.

The Machine this is on is Mac OS X 10.6.8 using the FFMPEG installed by JD.

I do show in the status though "Try restarting the link (plugin outdated)
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
The dl folder
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

The link is **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** and the video is 1.79 GB in size per JD info although I think it is not correct maybe. Sorry I don;t have any other link to give you especially of this size from youtube.

I tried to grab this also from another Mac running OSX 10.10.5 on the same network, and it actually did download it completely and converted everything just fine but, the file size when finished was 1.92GB

All other youtube files I tested with on the 10.6.8 machine that were smaller files sizes downloaded and converted properly so I'm confused and not sure whats happening of course so any input is appreciated.
__________________
OS X !0.6.8 Mac Pro Intel (Workhorse)
OS X 10.10.5 MBP Intel (Secondary)

Last edited by Statter; 03.03.2016 at 12:11.
Reply With Quote
  #2052  
Old 03.03.2016, 12:21
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Please download ffmpeg yourself and place it in JDownloader and overwrite existing ffmpeg. I'm sure that the one we deliver might have issues on that old systems.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2053  
Old 03.03.2016, 21:52
Statter Statter is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 458
Default

Just did and also reset the dl to delete the previous failed files. Still have have the same issue.

Try restarting the link (plugin outdated)

Also I had ffmpeg version 2.8.6 Copyright (c) 2000-2016 the FFmpeg developers built with llvm-gcc 4.2.1 (LLVM build 2336.11.00) in the /usr/local/bin which I copied over to replace the files you suggested to replace. it seems that everything is dling properly and it seems to get stuck converting from the dash
g1GgnbN9oNw_DASH_VIDEO_480P_H264_DASH_AUDIO_128K_AAC.dashAudio
g1GgnbN9oNw_DASH_VIDEO_480P_H264_DASH_AUDIO_128K_AAC.dashVideo
g1GgnbN9oNw_null_DASH_AUDIO_128K_AAC.dashAudio

I find it interesting though that everything else converts properly from youtube and with both the ffmpeg you installed and also with the newest ffmpeg already installed and moved
Just this one I seem to be having issues with.
__________________
OS X !0.6.8 Mac Pro Intel (Workhorse)
OS X 10.10.5 MBP Intel (Secondary)

Last edited by Statter; 03.03.2016 at 22:00.
Reply With Quote
  #2054  
Old 04.03.2016, 10:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

You need to specify the full path (like /xyfasf/ffmpeg) to the binary in Settings-Advanced Settings-search for ffmpeg
Or you overwrite the one from JDownloader.
Putting it into /usr/local/bin -> you have to modify the path yourself
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2055  
Old 04.03.2016, 14:30
baracus baracus is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2012
Posts: 56
Default

im trying to load musicvideos etc via vpn (hotspotshield)
but it does not work properly, its working in the linkgrabber where the links are shown correctly, but once i move them to download i get an error for most files, file not found etc, also sometimes the original youtube video name is deleted in the process so it just shows a blank name field (+ parameters)
Reply With Quote
  #2056  
Old 04.03.2016, 15:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Please provide a logfile, https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2057  
Old 07.03.2016, 03:26
aldrinkhan aldrinkhan is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 9
Default youtube.com Subtitle won't follow preferred language

I wanted to download only english subtitle from a youtube video (**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**) and it always shows Subtitle: Hindi [translated]

I followed the instructions here
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=67593

Option 1.) Settings-Plugins-search for youtube and disable *best subtitle*
- This resulted in all languages displaying one file each

Option 2.) Settings-Advanced Settings-search for youtube and change preferred subtitle languages. for example ["en","de"]
- I enabled *best subtitle* again and used ["en"] and it resulted to Subtitle: Hindi [translated]

Option 3.) Combo of 1 and 2 resulted same as 1
Option 4.) Using En/English/Eng/eng/english for option 2 resulted the same

EDIT: Sorry for not putting in youtube issue thread.

Last edited by aldrinkhan; 07.03.2016 at 03:38. Reason: sorry for not putting in youtube issue thread
Reply With Quote
  #2058  
Old 07.03.2016, 09:57
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #2059  
Old 08.03.2016, 23:46
Mistery Mistery is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 335
Default Problem with Youtube

Hello :-)

Since a few days ago a new problem with youtube, concerning the name and download some files: Example of names obtained: CaptureYTproblem.PNG

These same files are not downloaded...

The links of there files:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**



Another eg:
i scaned this link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
result :
CaptureYTproblem2.PNG
after i scan again
result:
CaptureYTproblem3.PNG

Thanks

Last edited by Mistery; 09.03.2016 at 04:47. Reason: Ad info details
Reply With Quote
  #2060  
Old 09.03.2016, 13:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Do you use any packagizer rules? Can you make a screenshot of your youtube plugin settings?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:56.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.