|
|||
|
|||
![]()
w ww.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=2490&directoryId=2663&treeId=663
arkadaşlar bu modem için betik ne denediysem olmadı. |
|
|||
|
|||
![]()
sohbete uğra beraber bakalım
|
|
|||
|
|||
![]()
Bu modmede de pirelli modemlerdeki koruma sistemi var. İlerde kaydedici geliştirildğinde prblem halledilecektir. Şimdilik unsolvable dedim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bu Sorun Ne Zaman Çözülür ?:outch:
|
|
|||
|
|||
![]()
acaba modemle ilgili çözüm bulunabildimi bende yeni aldım bu modemi ve oto reset işlemi yapamaz oldum
Last edited by cankayasami; 04.05.2010 at 16:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Modemi tekrar yakından inceleyemedeğim için hayır çözülmedi .. imacros ile problemi çözebilirsiniz fakat betik oluşturmam için jdownloaderın tekrar bağlanma yönteminin dinamikleştirilmesi lazım ya da modemi inceleyip > ayarlarından başka yolla restelenebiliyor mu bakmam lazım (korumayı atlatarak)
Modemin içindeki koruma modemin kaynağından gelmiyor. belki bu koruma sistemi devre dışı bırakılabilir. neyse dediğim gibi yakından incelemem lazım. |
|
|||
|
|||
![]()
teşekkürler ilgilendiğiniz için yani çözüm için bekleyeceğiz sanırım imacros eklenti kurdum firefoxa birde onla deneyeyim
|
|
|||
|
|||
![]()
firefoxla değil kendini kurmalısın , firefox ile macro oluşturusan jdye entegre etsen bile pencere çıkar her restten sonra firefoxun açılmaıs kapanması zaten uzun sürüyor.
imacrosun tam sürümü lazım bunun için. eğer bu konuyla ilgilenmemi istiyorsanız sohbete uğrayın ................... ayrıca UPNP router reconnect programını da denemekte de fayda var Last edited by Freeloader; 04.05.2010 at 20:42. |
|
|||
|
|||
![]()
bu modemı ne yapcaz hala bı cozum yokmu acaba. walla parasına acımıycam balkondan asagı fırlatcam sınır oldum ya
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Kullanımı : Programı rar’dan indirip herhangi bi yere açtıktan sonra, “ayarlar.ini” dosyasından Modem Kullanıcı adı ve şifre ayarımızı yapıyoruz.Bknz.: ![]() ModemIP : Modeminize erişmek için kullanılan adres, Başına kesinlikle “**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** koyun. User: Modeminize erişmek için Kullanıcı Adı Password: Modeminizze erişmek için şifre Bilgiler Kesinlikle DOĞRU olmalıdır.”ayarlar.ini” dosyası kesinlike EXE ile AYNI dizin de olmalıdır! Ayarları Kaydettikten sonra JDownloader ayarlarından, Harici Sekmesine gidip; Komut olarak EXE Yolunu gösterin. ![]() Download linki : h o t f i l e . c o m /dl/65770874/2f0fd6b/Huawai_HG521_v2.0.rar.html |
|
|||
|
|||
![]()
Üstad programın ayarlarını yaptım fakat resetleme yapmıyor. Çıkan ekrana bastığımda ise (reset tuşuna) runtime error '91' diyor. ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
|||
|
|||
![]()
arkadaslar bu huawei modem için hala bir çözüm üretilememiş.
freeloader kardesim verilen çözümün yüklendiği hotfile adresi de uçmuş. Dolayısıyla onu bile deneme şansım olmadı. Velhasıl Huawei HG521 marka modemimle çözüm beklemekteyim. Yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|||
|
|||
![]()
güncel.. hala yardım bekleniyor..
|
|
|||
|
|||
![]()
teşekkürler
|
|
|||
|
|||
![]()
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
|
|
|||
|
|||
![]()
**External links are only visible to Support Staff**hxxp://forum.donanimhaber.com/m_36752800/tm.htm
|
|
|||
|
|||
![]()
ne biçim modemmiş arkadaş...
|
|
|||
|
|||
![]()
bu modemin korumasının aşılması lazım... ne diye koruma koyuyolar ki alala
Last edited by junior_l3oss; 25.11.2011 at 16:37. |
|
|||
|
|||
![]()
arkadaşlarr deli olacaaaam. Çözüm yok yani koca jdownloader sitesinde hg 521 modemin reset problemine
aciilll çözüm bulursanız sevinirim... |
|
|||
|
|||
![]()
Shokun yazdıgı program calısıyor onu kullanın, JDownloader 2 cıkınca tekrar betikle deneyin.
|
|
||||
|
||||
![]()
burada güncel linkler var.yazan arkadaşın sitesi:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** ama şu an için çoğu link kırık.23 ocakta yenilediği halde kırık.sanki birisi sildirmiş gibi. Rapidshare linki çalışıyor ama jdownloaderla inmiyor şimdilik.web tarayıcıdan indirin. EDIT: bana lazım değildi ama indirdim.forumdan izin gelirse ekleyebilirim. konu yanlış yerde demeyi unutmuşum.doğru yere taşınmış ![]() EDIT:forumda varmış buyrun: http://board.jdownloader.org/showthr...480#post108480 http://board.jdownloader.org/attachm...6&d=1286072627 Last edited by maynak00; 05.02.2012 at 10:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Harici araclarla resetleme bölümünde eklenti olarak verdim bir iki sene önce
|
|
|||
|
|||
![]()
Arkadaşlar jdownloader ile uyumlu çalışan, ip yi hızlı değiştirebilen bir de uygun fiyatlı bir modem tavsiye eder misiniz? Ne modemmiş arkadaş(Hg521)
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Betik bölümünü incelersen hangi modemlerin kullandıldığını ve IP alma sürelerini görebilirsin. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|