|
|||
|
|||
![]()
selam
sorun şu 1. mozillada ve operada ayarları yapmaya calışıyorum. **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** hatası alıyorum 2. internet explorer ve google chrome ayarları yapıyor ve kaydediyorum fakat tekrar bağlan otomatik olarak bağlanmıyor. internet tarayıcısı ayarlarını yaptığım halde sonuç alamıyorum yardımcı olurmusunuz sorun neden kaynaklanıyor. |
|
|||
|
|||
![]()
localhost yerine modem IPsini gir enter de , hatasız açılırsa kaydetme işlemini gerçekleştir.
Ek olarak JDownloader 2 il dene. Eğer yine olmazsa haber ver. |
|
|||
|
|||
![]()
tekrar bağlan ayarları kaydetme işlemi tamamlanıyor ama tekrar bağlan dedigimde yeni İP almıyor.
JDownloader ve JDownloader 2 aynı degişen birşey olmadı. Tekrar ip almıyor. betin ayarlarım böyle Code:
[[[HSRC]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] GET / HTTP/1.1 Host: %%%routerip%%% [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] GET /translate.js HTTP/1.1 Host: %%%routerip%%% [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] GET /lang/wizard_tr.xml HTTP/1.1 Host: %%%routerip%%% [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[/HSRC]]] Last edited by blue1548; 06.12.2012 at 18:16. Reason: düzenleme |
|
|||
|
|||
![]()
Teamviewerla bakmam lazım, hatanın sebebini betikte göremiyorum, sohbet kanalından bul beni ve team ile bakayım.
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|