|
|||
|
|||
![]()
sevgili Freeloader
nihayet bu gün ünitymedya fritzbox 6360 modemi yolladi fakat betigini bulamadim yardimlarini bekliyorum simdiden tesekkürler |
|
|||
|
|||
![]()
http://jdownloader.org/de/knowledge/...-activate-upnp
ve buna bak http://jdownloader.org/tr/knowledge/.../upnp?s=lng_tr UPNPyi modem arayüzünden etkinleştir sistemden de etkinleştir, windows 7 de upnp nasıl etkinleştirilir google a yaz. takılırsan haber ver görüşürüz ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sevgili freeloader
dosyadan exe yi indirdim hariciden ekledim ama olmadi unp ler acik betik bulamazmiyiz acaba |
|
|||
|
|||
![]()
peki bu http://jdownloader.org/de/knowledge/...-activate-upnp
Bu çalışmadı mı? Modem arayüzünden modemi yenide başlattığında çalışıyor mu? Yani IP değişiyor mu UPNP yöntemi için: İşletim sisteminden UPNP etkinleştirilmeli ve güvenlik duvarından UPNpye izin verilmeli yoksa çalışmaz. Bunu yaptın mı? Verdiğim adrese bak (ağ paylaşım ve paylaşım merkezi demişler) ingilizce sistemde bu gelişmiş paylaşım ayarları olarak geçiyor. windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/Enable-or-disable-network-discovery Eğer yine olmazsa teamviewer ile bakmam lazım ve modem için betik yazmam lazım |
|
|||
|
|||
![]()
hocam dediklerini yaptim ama yinede olmadi malesef
tesekkürler Last edited by awser; 01.12.2012 at 01:33. |
|
|||
|
|||
![]()
1.Modemin arayüzünden modemi başlatırsan IP değişiyor mu?
2. Sadece modemi değiştirdin değil mi? İnternet bağlantısı değişmedi? Bunu dene Code:
[[[HSRC]]] [[[STEP]]] [[[REQUEST]]] POST /upnp/control/WANIPConn1 HTTP/1.1 Host: %%%routerip%%%:49000 Content-Type: text/xml; charset="utf-8" SoapAction:urn:schemas-upnp-org:service:WANIPConnection:1#ForceTermination <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <s:Envelope s:encodingStyle='**External links are only visible to Support Staff** xmlns:s='**External links are only visible to Support Staff**> <s:Body> <u:ForceTermination xmlns:u='urn:schemas-upnp-org:service:WANIPConnection:1' /> </s:Body> </s:Envelope> [[[/REQUEST]]] [[[/STEP]]] [[[/HSRC]]] Last edited by Freeloader; 01.12.2012 at 01:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Ek olarak, verdiğim çalışmazsa
Jdownloaderın kendi kaydedicisi ile betik oluştur, ve buraya kod olarak yolla |
|
|||
|
|||
![]()
hocam hem modem hemde internetten upnp leri actim ama bir türlü olmuyor
jdownloaderin kendi kaydedicisi ile betik olusturmaya calisinca beni fritzbox sayfasina yönlendirip saatlerce bekliyor öylece kaliyor |
|
|||
|
|||
![]()
Evet firtzbox arayüzünde modemi yeniden başlat, bağlantıyı kes bağlan butonlarını bul ve tıkla. bağlantıyı kes ve yeniden bağan, ya da yeniden başlat.
SAKIN RESETe tıklama, bu modem ayarlarını sıfırlar. |
|
|||
|
|||
![]()
üstat bunu daha önce zaten yapmistik
|
|
|||
|
|||
![]()
Kaydeteme işlemini tam olarak yaptın mı? Eğer yaptıysan JD içerisinde betik göreceksin. Eğer yapmadıysan betik görmeyeceksin. JD kaydedicisi modem arayüzüne bağlanınca modemi ARAYüZDEN FARE İLE TIKLAYARAK yeniden başlatmalısın. Yoksa betik oluşmaz.
Bana oluşturulan betiği göster |
|
|||
|
|||
![]()
Veya JD2 indir ve yeniden bağlanma sihibazını kullan > Ayaralar > yeniden bağlanma > Yeniden bağlanma sihirbazı
|
|
|||
|
|||
![]()
Olmuyorsa beni IRC kanalından bul team ile bakayım.
|
|
|||
|
|||
![]()
hocam dünden beri pc yi silip yeniden yükledim bu arada tüm programlari yeniledim
bu aksam unity medyayi arayacagiz bir netice alirsam size bildiririm betik olusturamiyorum takilip kaliyor öylece ayarlar> tekrarbaglan> (tekrar baglan betigi yarat) burayi diyorsun degilmi ? eger buraysa denemedik günüm yok tesekkürler |
|
|||
|
|||
![]()
@ awser JDOwnloader 2yi indir ve yeniden bağlanma ayarlarına gir, orada yeniden bağlanma sihirbazını göreceksin. Onunla dene. Haber ver
Last edited by Freeloader; 05.12.2012 at 15:05. |
|
|||
|
|||
![]()
üstat jd-2 yi indirdigim zaman eskiyi silmem gerekirmi yoksa ayrica yüklenebiliyormu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hayır, updater.zip bu dosyayı indir ve PROGRAMFILES haricinde bir klasöre çıkart, ve sonra da updater.jar dosyasını çalıştır
Burada http://board.jdownloader.org/showpos...56&postcount=1 |
|
|||
|
|||
![]()
selam üstat
dedigin gibi yaptim jd2 yi yeni yükledim yeniden baglan dedigimde bir hayli tarama yapti sanirim 44 betik denemesini yapiyorduku 41 incide internet baglantimizida kesti öylece yarida kaldi (30 dakika kadar baglanti grelmedi) yani olmuyor bence biz yarini bekleyelim unutymedyadan ayar vereceklermis gelismeleri size yazarim tesekkürler |
|
|||
|
|||
![]()
üstat bu gün yine denedim
betik bulunmadi diyor ama bu JD2 gayet iyi imis linkleri taniyor sorun yapmiyor normal JD (takma birim eski hatasi) ni cok veriyordu |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Betik ile ilgili benimle sohbetten irtabata geç ve teamviewer ile halledeyim. |
|
|||
|
|||
![]()
ikinci kez yazilmis
edit Last edited by awser; 07.12.2012 at 17:42. |
|
|||
|
|||
![]()
selam üstat
ben tekrar eski jd yi yükleyecegim yeni de daha bircok eksik var eger betik olusturabilirsen iyi olurdu ama sanirimki unitymedya ip degisiminde kendi izin vermesi gerekiyormus onlarida aradik ilgilenip bize bir kac gün icinde haber vereceklermis gelismeleri burda paylasirim saygilarla |
|
|||
|
|||
![]()
Selam awser, Modemi yeniden başlattığında IP değişmiyor mu? Benim anlamadığın şey şu, eskiden IP değişiyord ve başka bir modem kullanıyordun. Şimdi ise sadece modemi değiştidin değil mi? Yoksa net de mi değişti, başka bir internet sağlayıcısına mı yöneldiniz?
Kısacası şu anda internetin adsl mi kablo bağlantı mı? |
|
|||
|
|||
![]()
slm üstat
eskiden telekom da idim ip degisebiliyordum simdi ise ünitymedyaya gectim sabit ip ama! bazi arkadaslar bu firmadan sabit ip fonksiyonunu degistiriyorlar bizde firmayi aradik care aradiklarini söylediler (yani firma özel olarak ip degismesine olanak saglayabiliyor) simdilik bekleyelim bir gelisme olursa birlikte paylasiriz ilgin icin cok cok sagol saygilar |
|
|||
|
|||
![]()
tamam awser, değişken IPye geçtiğinde bana haber ver. Peki ünitmedya ne tür bağlantı hizmeti veriyor? Kablolu mu ? Adsl mi? Fiber mi? Eğer kablolu kullanıyorsan mac adresini değiştirmeyi denemelisin. Sakın mac adresininin orjinalini yedeklemeden, değiştireyim deme.
saygılar |
|
|||
|
|||
![]()
selam
unitymedya kablolu yayin veriyor üstat (anladigim kadari ile) galiba onlar izin vermeden bisey yapamiyoruz bekleyelim bakalim birde sorum olacakti yeni jd2 de arac cubugu neden yok? mesela üste eklemek istediklerimi ekleyemiyorum (mesela: yeniden baglan,tamamlanmis linkleri sil, jd yi kapat) bu gibi eklentileri üste tasimak istedim fakat bulamadim yoksa yapilabiliyorda benmi yerini bulamadim saygilarla Last edited by awser; 09.12.2012 at 23:18. |
|
|||
|
|||
![]()
araç çubuğunu özelleştirme geri gelecek muhtemelen, gelene kadar > Buradaki anlatıanları uygulayarak OKLARI buradan etkinleştirebilirsin http://board.jdownloader.org/showpos...5&postcount=23
Last edited by Freeloader; 12.12.2012 at 03:41. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
sevgili freloader 20 gün kadar oldu yeni pc aldim ve JD2 yükledim dediklerini uygulayarak betik aramasi yaptim önerdigin betigi buldu ve tekrar baglan problemi gitti tekrar baglan basarili diyor su an sorunsuz harika calisiyor eline saglik |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|