JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20.04.2014, 17:06
frantek frantek is offline
Mega Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 65
Default JD2 - asfile

hallo,

asfile ist wieder kaputt.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

20.04.14 15.52.07to20.04.14 15.57.40 jdlog://2789563166931/

TIA
__________________
WICHTIGER HINWEIS: Meine Posts im Hoster-Bereich sind Hinweise für die Dev's. Auf persönliche Nachfrage eines Dev bin ich gerne bereit mit an dem Problem zu arbeiten und Logs, Beispiellinks so wie ggf. Premiumaccounts beizusteuern. Anfragen von anderen diesbezüglich ignoriere ich.
Reply With Quote
  #2  
Old 20.04.2014, 18:31
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,277
Default

Hi frantek

Thanks for your report. I've committed a fix, it should be populated into the update network by now. Please update and give some feedback

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #3  
Old 21.04.2014, 02:37
NotesTracker NotesTracker is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Dec 2011
Location: Melbourne, Australia
Posts: 49
Default

I've also had major problems with Asfile for the last few days (with the latest updates applied).

This morning (Melbourne time, 21 April) for Asfile premium the Account Manager is showing in the Status column: "java.lang.Double cannot be cast to java.lang.Integer)" which probably indicates which line of the Asfile plug-in has a fundamental Java coding error. (?)
Reply With Quote
  #4  
Old 21.04.2014, 02:46
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Hi,

Please send your login data via PM to raztoki in order to check/fix this problem.

Best regards,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #5  
Old 21.04.2014, 07:25
NotesTracker NotesTracker is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Dec 2011
Location: Melbourne, Australia
Posts: 49
Default

Just came back from a shopping trip, and while I was away it seems that (in the last hour or two) the Account Manager error for Asfile has changed to "invalid username/password" which patently isn't true (since I was using them an hour or two ago, getting a different error message). [minor edit]

All the same, I removed the account and tried to create it again, but because of the "invalid username/password" error message am being prevented from re-creating the account, so now I'm even worse off! ... HELP, the cry of a drowning man! ... Will send raztoki another PM in response to his PM reply.

Last edited by NotesTracker; 21.04.2014 at 14:50.
Reply With Quote
  #6  
Old 21.04.2014, 17:32
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Please be patient, and wait for his reply.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #7  
Old 21.04.2014, 22:22
frantek frantek is offline
Mega Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 65
Default

thanks, JD reports no new updates so far
__________________
WICHTIGER HINWEIS: Meine Posts im Hoster-Bereich sind Hinweise für die Dev's. Auf persönliche Nachfrage eines Dev bin ich gerne bereit mit an dem Problem zu arbeiten und Logs, Beispiellinks so wie ggf. Premiumaccounts beizusteuern. Anfragen von anderen diesbezüglich ignoriere ich.
Reply With Quote
  #8  
Old 22.04.2014, 10:09
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,277
Default

JD2 silently updates plugins, you usually are not given any indication (default settings).

some feed back would be nice.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #9  
Old 22.04.2014, 20:31
frantek frantek is offline
Mega Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 65
Default

works for "free" - premium not tested - thanks !
__________________
WICHTIGER HINWEIS: Meine Posts im Hoster-Bereich sind Hinweise für die Dev's. Auf persönliche Nachfrage eines Dev bin ich gerne bereit mit an dem Problem zu arbeiten und Logs, Beispiellinks so wie ggf. Premiumaccounts beizusteuern. Anfragen von anderen diesbezüglich ignoriere ich.
Reply With Quote
  #10  
Old 23.04.2014, 13:03
NotesTracker NotesTracker is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Dec 2011
Location: Melbourne, Australia
Posts: 49
Default

After major Asfile problems for the past few days, apparently triggered when Asfile implemented DDoS trapping that stopped JD2 downloading, Asfile downloads are working again.

Can anybody tell if this is because of an automatic (silent) plug-in update or because Asfile did something at their end to stop rejecting downloads via JD2?

Last edited by NotesTracker; 23.04.2014 at 13:34.
Reply With Quote
  #11  
Old 23.04.2014, 13:40
NotesTracker NotesTracker is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Dec 2011
Location: Melbourne, Australia
Posts: 49
Question Why not have option to make auto updates "non-silent"

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
JD2 silently updates plugins, you usually are not given any indication (default settings).
raztoki
Is there, or should there not be, an option to make automatic updates "non-silent" (if that makes sense), or are you saying there alreay is an option and that "silent" is the default? ... I probably should have checked, being a bit lazy here, sorry -- but then again, there are LOTS of options!
Reply With Quote
  #12  
Old 23.04.2014, 17:25
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Please check the advanced settings, using as keyword "updatesettings", then you will see the available settings for the updates.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #13  
Old 23.04.2014, 17:39
frantek frantek is offline
Mega Loader
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 65
Default

thanks, free an premium work for me now
__________________
WICHTIGER HINWEIS: Meine Posts im Hoster-Bereich sind Hinweise für die Dev's. Auf persönliche Nachfrage eines Dev bin ich gerne bereit mit an dem Problem zu arbeiten und Logs, Beispiellinks so wie ggf. Premiumaccounts beizusteuern. Anfragen von anderen diesbezüglich ignoriere ich.
Reply With Quote
  #14  
Old 23.04.2014, 17:39
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Quote:
Originally Posted by frantek View Post
thanks, free an premium work for me now
Thanks for the feedback
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #15  
Old 26.04.2014, 17:32
NotesTracker NotesTracker is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Dec 2011
Location: Melbourne, Australia
Posts: 49
Default

Just reporting that after working again for a day or two, Asfile Premium would not start downloading when I tried earlier today (a couple of hours ago).

I checked that the latest JD2 updates were installed, then resorted to downloading the files directly from the Asfile website as a temporary workaround. It's after midnight so will leave until daytime to investigate further.
Reply With Quote
  #16  
Old 26.04.2014, 18:54
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,277
Default

@notestracker
the logs from that time would be great
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:35.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.