JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 16.02.2017, 18:48
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

I can login to ph using the browser, yes. Adding login credentials to Jdownloader via web interface instead of the app has the same result, telling me the Plugin is broken.

Yes, i Trier an IP reconnect as well as rebooting my Router.
Reply With Quote
  #82  
Old 16.02.2017, 19:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

Try again with next plugin update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #83  
Old 16.02.2017, 23:21
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

Gonna wait for an update. Is there some way for me to know when the Plugin has been updates?
Reply With Quote
  #84  
Old 17.02.2017, 06:18
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5,493
Default

You can check inside JD's folder: \jd\plugins\hoster
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #85  
Old 17.02.2017, 09:43
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

@Localhost86: the update was live few minutes after my post.
You can also hit the update button to see if all updates are installed
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #86  
Old 17.02.2017, 17:53
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Localhost86: the update was live few minutes after my post.
You can also hit the update button to see if all updates are installed
I feared you would say that, unfortunatly it still wont work. :(

The log still seems to throw a 404 error, not sure why...
Reply With Quote
  #87  
Old 17.02.2017, 17:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

Please provide new logfile then
Can we do a teamviewer session?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #88  
Old 17.02.2017, 18:13
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

Here is a new log jdlog://1651379150841

We can try running a teamviewer session, how should we contact each other?
Reply With Quote
  #89  
Old 17.02.2017, 18:20
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

Try again with next update (in about 5 mins), hit update button to be sure
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #90  
Old 17.02.2017, 18:47
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

unfortunatly, no luck:

jdlog://9851379150841

still says "plugin broken"
Reply With Quote
  #91  
Old 17.02.2017, 18:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

Log doesn't show any relevant stuff. You have to remove/add the account again and then create new log
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #92  
Old 17.02.2017, 18:58
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

how about now?

jdlog://7951379150841
Reply With Quote
  #93  
Old 17.02.2017, 19:04
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

I wonder why pornhub thinks your ISP is mobile
platform=mobilelite
Do you use some vpn or maybe your ISP messes with connection
Normally you should receive
platform=pc
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #94  
Old 17.02.2017, 19:05
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

Try again in 5 mins with next update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #95  
Old 17.02.2017, 19:06
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
I wonder why pornhub thinks your ISP is mobile
platform=mobilelite
Do you use some vpn or maybe your ISP messes with connection
Normally you should receive
platform=pc
Maybe it's because JDownloader is running in headless mode on an Synology NAS with an ARM chipset? Surely pornhub must be using the useragent string to try to figure out my OS. Is there some way to force a different useragent?
Reply With Quote
  #96  
Old 17.02.2017, 19:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Try again in 5 mins with next update
There is no difference in Headless/Desktop version. So please try again with next update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #97  
Old 17.02.2017, 19:46
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
There is no difference in Headless/Desktop version. So please try again with next update
Sorry, took a while for JDownloader to do the whole update, reboot, add account thing. connection is currently, very spotty. The settings now don't show an error anymore and it seems it is trying to fetch 240p and 720p files.

The linkgrabber really seems to tax that poor old NAS. I will let you know if it worked in the end.

EDIT: it seems to have worked, I now had three links in my link collector, one fro 240, one for 480 and one for 720, all different sizes. So I guess whatever you did last did the trick

Last edited by Localhorst86; 17.02.2017 at 19:53.
Reply With Quote
  #98  
Old 17.02.2017, 19:52
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

How much memory does your NAS have? JDownloader only can work with 58 Mbyte which is very very very small amount of memory
Thanks for the feedback
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #99  
Old 17.02.2017, 19:58
Localhorst86 Localhorst86 is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
How much memory does your NAS have? JDownloader only can work with 58 Mbyte which is very very very small amount of memory
Thanks for the feedback
it's an older NAS from 2011 with 128Mb of Memory. JDownloader works but really takes it's time sometimes, particularly when adding links. But that's not a big issue and I can live with that as opossed to always have to turn on my PC and keep it running for Downloads

Thanks again for your support.
Reply With Quote
  #100  
Old 17.02.2017, 20:26
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 51,075
Default

You're welcome. I guess it is working now?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:33.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.