JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23.02.2010, 16:31
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Question x7.to takmabirim eski tarihli hatası veriyor

geri sayım yapıyor.bittiğinde hatayı veriyor.

örnek link:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #2  
Old 24.02.2010, 08:37
camalan
Guest
 
Posts: n/a
Default

bu sorun bendede çıkmaya başladı acaba çözümü varmıdır herhangi bir yanıt gelmemişde.
x7.to dan yapmaya çalıştığım downloadlarda hep bu hatayı alıyorum.

Birde başka bir sorun çıktı rapid linklerini tarayıp kopyala dediğimde barındırıcıda HT http links yazıyor ve Durum kısmındada çevrimdışı>Mevcut takma birim yok uyarısı yazıyor ama tek tek linkleri kopyalayınca rapidi görüyor ve sorunsuz oluyor nedendir acaba ilk zamanlarda böyle bir sorun olmuyordu bütün linkleri rahatça kopyala dediğimde hepsini otomatik ve doğru şekilde eklişyordu.
Reply With Quote
  #3  
Old 24.02.2010, 10:50
HaaNKs
Guest
 
Posts: n/a
Default

x7.to dan bende indiremiyorum... Neden konu başlığına [SOLVED] yazılmış? Sorunun çözüldüğü felan yok. Admin veya Moderatör ilgilenirse sevinirim...
Reply With Quote
  #4  
Old 01.03.2010, 23:43
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by camalan View Post

Birde başka bir sorun çıktı rapid linklerini tarayıp kopyala dediğimde barındırıcıda HT http links yazıyor ve Durum kısmındada çevrimdışı>Mevcut takma birim yok uyarısı yazıyor ama tek tek linkleri kopyalayınca rapidi görüyor ve sorunsuz oluyor nedendir acaba ilk zamanlarda böyle bir sorun olmuyordu bütün linkleri rahatça kopyala dediğimde hepsini otomatik ve doğru şekilde eklişyordu.
belki kopyaladığın linkler kısaltılmış link olabilir.fake link de olabilir.misal şifre çalan sayfalar

belki sorununu bunlarla çözebilrsin
firefox 3 + linkification eklentisi + copy link url eklentisi
bunları yaptıktan sonra linkler tıklanabilir oluyor.linkleri seçip sağ tıklayıp copy link url demenle linkleri alıyor.ben böyle kullanıyorum.bir sayfa dolusu linki kolayca alabiliyorum
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:41.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.